בהחלטצפירת הרגעה
לכל המודאגות!!!!!!!!!!!!!!!
לא מדובר ביחידה למגורים יומיומית אלא לנשואים שלנו המגיעים לשבתות ולחגים!!!!
מרגיע או לא????????????![]()
2800 זה מחיר בדיחה?תגידו איפה אתם גרים שאלו הגדלים? 20 מטר? ה' ישמור.
אני בירושלים וכעת יש שפע של יחידות פנויות כי כל הזוגות הולכים על מינימום 45 מטר.
הבעלים מורידים את המחירים למחירי רצפה, 2800 לדירות יוקרתיות ואף אחד לא מסתכל.
בטירוף.מרגיע או לא????????????![]()
דברי איתי, aye15tm בג'ימייל.ולמי שכתבה על יחידות בירושלים
אשמח לדעת באיזה איזור יש המוני דירות במחירים מתחת לרצפה
אנחנו מחפשים באיזורים: רמת אשכול / סנהדריה / ירמיהו-רב שפע
יחידה לזוג ואי"ה בהמשך לתינוק
לא מתחת לאדמה או בחניונים
לא חובה מפוארת או מרוהטת
אבל במחיר שיוכלו לעמוד בו
אמממ יחסית לאזור ולרמה של הדירה - כן.2800 זה מחיר בדיחה?
בעיני זו הבדיחה
אגיד לך מהנסיון שלי ושל חברותי שבנינו/הרחבנו...
בסוף בסוף... את ורק את האדריכלית, את מכירה הכי טוב את הבית, את הכיוונים, באיזה צד הנוף... ובאיזה צד זה החלון של השכנים... ולכן את חייבת לקחת חלק פעיל בתכנון ולהביע את דעתך ולנסות לבד למצוא פתרונות שהאדריכלית לא חשבה.
בלי לזלזל ...האדיכליות והמעצבות "האלופות" מכירות את המחשב ואת התוכנה, וזה חשוב מאד לניירות, אבל את הבית הספיציפי הזה רק את מכירה. וזה משמעותי מאד.
עוד נקודה חשובה, כמות הזמן שאדריכלית משקיעה על הפרויקט שלך הוא אחוז אחד מכמות הזמן שאת משקיעה וחושבת לכן גם אם האדריכלית למדה את המקצוע והיא תותחית את עדיפה עליה עשרות מונים על אף שאין לך יד ורגל בעיצוב כי את חושבת וחושבת וחושבת... והיא לא... עשרות שעות של חשיבה ותהיות שוות פי אלף מכל אדריכל'ית.
בהצלחה!
זה פשוט לא נכוןאגיד לך מהנסיון שלי ושל חברותי שבנינו/הרחבנו...
בסוף בסוף... את ורק את האדריכלית, את מכירה הכי טוב את הבית, את הכיוונים, באיזה צד הנוף... ובאיזה צד זה החלון של השכנים... ולכן את חייבת לקחת חלק פעיל בתכנון ולהביע את דעתך ולנסות לבד למצוא פתרונות שהאדריכלית לא חשבה.
בלי לזלזל ...האדיכליות והמעצבות "האלופות" מכירות את המחשב ואת התוכנה, וזה חשוב מאד לניירות, אבל את הבית הספיציפי הזה רק את מכירה. וזה משמעותי מאד.
עוד נקודה חשובה, כמות הזמן שאדריכלית משקיעה על הפרויקט שלך הוא אחוז אחד מכמות הזמן שאת משקיעה וחושבת לכן גם אם האדריכלית למדה את המקצוע והיא תותחית את עדיפה עליה עשרות מונים על אף שאין לך יד ורגל בעיצוב כי את חושבת וחושבת וחושבת... והיא לא... עשרות שעות של חשיבה ותהיות שוות פי אלף מכל אדריכל'ית.
בהצלחה!
יש משהו במה שאת אומרתאגיד לך מהנסיון שלי ושל חברותי שבנינו/הרחבנו...
בהצלחה!
הדימוי מופרך ושגוי...אם אני מכירה את מכונת הכביסה שלי יותר מכל אחד את הרעשים את התנודות את הזמנים והתוכניות
לכן אני אחשוב שעות איך לתקן אותה האם יצא משהוא משעות החשיבה שלי?
היה עדיף לקרא לטכנאי מומחה ולהעביר אליו נתונים כמו אם נוזל מים או משמיע רעש
ואז הנסיון שלו לא מצריך חשיבה של שעות הוא ידע מה קרה
ואת הנעליים להשאיר בחוץ...אל תשכחו לתלות על הדלת שלט נא להכנס אחד אחד
כבר אמרתי שעל הלקוח להעביר נתונים לאדריכלית את זה הוא יודע הכי טובהדימוי מופרך ושגוי...
מכונת כביסה היא אוניברסלית ומי שלמד לתקן אותה יודע לתקן אותה בכל מקום ובכל בעיה ולכן אם אתחיל ללמוד ולהשקיע חבל על הזמן שלי... כי מישהו אחר כבר השקיע ולמד. באדריכלות יש את הדירה הספיציפית הזו שרק את מכירה הכי טוב. ויש גם את "הג'וקים" שלך שזכותך להתעקש עליהם... לכן כתבתי שצריך לדעת לא "לסמוך" רק על האדריכלית אלא לקחת חלק פעיל. כמובן רק מי "שיש לה את זה" מי שלא בקטע בכלל אז אצלה זה כמו אצלי לתקן מכונת כביסה...
(אחת הדוגמאות אצלי האדריכלית שמה את השרותים בחלק הכי יפה של הנוף... אז אמרתי לה שאין מצב ששם יהיה שרותים, אז היא אמרה שזה המקום היחיד האפשרי אם לא רוצים וונטה וישבנו ושברנו את הראש עד שמצאנו פתרון מצוין!)
שאף אחת מהאדריכליות והמעצבות לא תפגע! לא מזלזלת בכישוריכם ובמקצועיכם! רק אנצל את ההזדמנות לבקשכם אותו הדבר לא לזלזל בלקוחות שלכם שאף שלא למדו את התחום יש להם שכל ורעיונות מצוינים... וגם ג'וקים לגיטימיים... תהיו פתוחים לשמוע עוד רעיונות ואל תרגישו מותקפים כשהלקוח מביא רעיון (יותר טוב לפעמים...).
את צודקת מאוד.אגיד לך מהנסיון שלי ושל חברותי שבנינו/הרחבנו...
בהצלחה!
צודקת במה שאמת שלא לסמוך לגמריי על המעצבת
אלא לבדוק מה בסופו של דבר מתאים לך וכו'
לא מורידה מיכולותיהן של כולן... אבל צר לי... לחלק "שטח" לכל מיני אפשרויות זו לא גאונות ששמורה רק למי שלמדה את זה יש הרבה "שיש להן את זה". ועדיין זקוקים למקצוענית שתגיד אם זה שייך... אם פספסנו משהו... או אם משהו לא תקני...אבל ידע וניסיון להפעיל את המכונה הזו יש לה ולא לו
באותה מידה זו יכולה להיות כל בעלת מקצוע אחרת אבל הרעיון נכון.כולנו בני אדם עם רגשות... ויש אדריכליות שמרגישות מותקפות כשהלקוח מביא רעיון שלא חשבו עליו, הן מרגישות שמזלזלים בהם אולי וכו', אחת אמרה לי "מה את חושבת שלא חשבתי על הרעיון הזה?" והיא אכן לא חשבה! היא נעלבה... ואני לא התכונתי להעליב. מי שמרגישה ככה צריכה לעבור איזה אימון אישי כדי לא להתעצבן... ואז היא ביוזמתה תבקש מהלקוח אם יש לו רעיון אחר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים