- הוסף לסימניות
@אילה זייברט @רותי וינברג @חדוי פלבני @free @ר גן עדן @עיצוב מטבחים הספקתי להכיר את יכולותיכן פה ובאשכולות אחרות דומות. אשמח לתגובתכן.אני קופץ על האשכול, ומציע אף אני את מרכולתי..
יש לכם רעיון איך לחלק את היחידה בצורה מיטבית?
אני מעלה כאן 2 אופציות.
צפה בקובץ המצורף 793727צפה בקובץ המצורף 793728
מציעה שתפתחו אשכול נפרד,@אילה זייברט @רותי וינברג @חדוי פלבני @free @ר גן עדן @עיצוב מטבחים הספקתי להכיר את יכולותיכן פה ובאשכולות אחרות דומות. אשמח לתגובתכן.
נכון יש אנשים שנולדים עם הכשרון ביד מושלם אבל הם מעטים רוב האנשים צריכים לפתח אותולא מורידה מיכולותיהן של כולן... אבל צר לי... לחלק "שטח" לכל מיני אפשרויות זו לא גאונות ששמורה רק למי שלמדה את זה יש הרבה "שיש להן את זה". ועדיין זקוקים למקצוענית שתגיד אם זה שייך... אם פספסנו משהו... או אם משהו לא תקני...
@אילה זייברט @רותי וינברג @חדוי פלבני @free @ר גן עדן @עיצוב מטבחים הספקתי להכיר את יכולותיכן פה ובאשכולות אחרות דומות. אשמח לתגובתכן.
צורה זו המרחב נראה נעים יותרהשוק הזה עוד יותר קשה..אולי תוכלי לתכנן שם משרד\קליניקה להשכרה...
תודה רבה. בהחלט שינוי חיובי.אישית מפריע לי שהכניסה לחדר האמבטיה יוצאת ממתחם האוכל
שינית המקרר בדירות קטנות הוא משמעותי בגודלו ובכמות האור והמרווח שהוא לוקח
לכן כדאי לשים אותו במקום יותר צנוע ולא במרכז
מצרפת קובץ נראה לי שבצפה בקובץ המצורף 793965צורה זו המרחב נראה נעים יותר
לא מדובר ביחידה למגורים יומיומית אלא לנשואים שלנו המגיעים לשבתות ולחגים!!!!
תזיזו את הדלת לחדר שינה צמוד לדלת השירותיםאני קופץ על האשכול, ומציע אף אני את מרכולתי..
יש לכם רעיון איך לחלק את היחידה בצורה מיטבית?
אני מעלה כאן 2 אופציות.
צפה בקובץ המצורף 793727
הנוסחה המנצחת לדעתילדעתי שילוב של מעצבת + לקחת חלק פעיל
תודה רבה. בהחלט שינוי חיובי.
לגבי הדלת בחדר שינה שהזזת אחורנית. הענין הוא שבתוכנית המקורית הרווחתי עוד שטח אחסון מאחורי הדלת, מה שהולך לאיבוד עם התוכנית שלך.
רוצה לייחד 2 חדרים מתוך ביתי ליחידת דיור
בסך כולל של 20 מ"ר
נא עצותיכן, על אילו דברים להקפיד
מה לבקש מבעל המקצוע
ממה להיזהר
מה לא לעשות בשום אופן
על מה לא לוותר שיהיה
כל עצה, תיבדק בתשומת לב
תודה רבה למי שמקדישה מזמנה להשיב לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים