ייעוץ על משכנתא חדשה

• הוסף לסימניות
זו הצעה שהגיעה מיועץ..
אני מנסה להבין את הנקודות הפחות טובות לפני שאני דן איתו בהצעה,
ובהחלט אני אנסה להבין ממנו לגבי המ"צ..
אם הכל חלק, אין בעיות וכו' הקלצ בסדר (אפשר גם פחות אם זה ל15 שנה) השאר מל"צ באזור ה4.7 אפשר פחות אבל בגדול זה בסדר

• הוסף לסימניות
זו הצעה שהגיעה מיועץ..
אני מנסה להבין את הנקודות הפחות טובות לפני שאני דן איתו בהצעה,
ובהחלט אני אנסה להבין ממנו לגבי המ"צ..
כל הצמודים בעייתיים. נהוג לקחת צמוד רק בשביל להוזיל את הריביות האחרות ולפרוע יום אחרי את הצמוד (פשוט מגדילים משכנתא מעבר למה שצריך בשביל זה). אם זה לא מוזיל זה רק יאכל אתכם ובפרט שהריביות האחרות לא ממש הכי זולות. בפרט המרווח (התוספת לעוגן) ועל אחת כמה וכמה בתנאים שאתם מתארים ואחוז מימון נמוך.
פשוט לפנות ליועץ ולנסות להבין מה מיוחד בתיק הזה שהוא קצת יקר (וגם אם יש לו הסברים לשאול פה אם ההסברים הללו מספקים) ואם זה המקסימום שהוא יכול להגיע להסביר לו באדיבות שאת זה בהחלט יכולתם לקבל לבד ובקלות יחסית ותשמחו לבדוק עם יועץ אחר. שלמה לב משכנתאות למשל...

• הוסף לסימניות
לגבי אחוז המימון - זה נחשב נמוך?
זה 0.89% ממחיר החוזה בפועל.
אמנם כיוון שזה מחיר למשתכן - אחוז המימון ביחס למחיר שוק ע"פ שמאות הבנק - היא על 0.42 בלבד.
על מה הבנק מסתכל כשמציע את תנאי המשכנתא מבחינת אחוז המימון - על מחיר חוזה או על מחיר שוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה