יישר כח חנוך זייברט

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לדבריך כל מילה שכתבת נכונה

• הוסף לסימניות
רק שאלה אחרונה,למה לא לקחת את הרמקולים???????????
למה??????????????????????????????
מוקד 106 אמרו שיש להם אישור מהעיריה
כמה הם משלמים על הזכות להעיר אותנו בכל שעה אפשרית?
וגם בחול המועד צריכים לסבול אותם בגלל איזה סרט או הרצאה או לא יודעת מה אני כבר לא מקשיבה להם במילא מרוב צעקות לא שומעים כלום.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת

אני אשדודית בני ברקית בעבר ולא האמנתי שקראתי בעיתון שבבני ברק המדרכות ללא סחורה.אמרתי לעצמי פינת הזול והבזאר אין מצב בטוח נתנו כסך לעיריה והכל מותר להם.בצוק איתן הייתי בבני ברק ולא האמנתי הכל ריק איזה תענוג.בכלל עם עגלת תאומים היה מדהים ואפילו פינת הזול.יישר כח למי שדאג לזה פשוט תודה

• הוסף לסימניות
לי קצת היה חסר באוירה של ערב חג סוכות שהכל היה מלא דוכנים

• הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי איפה נעלמה אווירת החג
מבחינת חנויות זה מצוין, אבל מבחינת סוחרים קצת חבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש;1395267:
לי קצת היה חסר באוירה של ערב חג סוכות שהכל היה מלא דוכנים

כנראה שכולנו נאלץ להרגיש "אוירה" מדברים שאינם גורמים צער לרבים....

• הוסף לסימניות
האוירה? היתה נהדרת!!
לאורך כל הרב שך היו בסטות/שולחנות עם 4 מינים, קישוטים, וכו' וכו'
באיצקוביץ - מלא מלא (לא שייך בכלל לאישה לעבור שם...)

הרחובות מלאים באנשים מתרוצצים עם ד' מינים וכל השאר...
רק מה - ברוב המקומות יוכלו ללכת על המדרכה.
שילוב נהדר של אוירת ערב חג עם קצת שפיות ;)

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שא"א להיכנס לחנות ולצאת ממנה, בגלל העומס,
אז לטייל בר' עקיבא אפשר, אבל לקנות...
זה כבר באמת היה מוגזם ההשתלטות על הרחוב, היה טוב אם היו מגבילים את השטח שמותר לכל חנות לצאת, אבל לאסור לגמרי????????.
זה כבר ממש הורס את האוירה של ב"ב, שמי שלא מסתדר איתה, יש המון ערים אחרות זולות יותר, ששם הרחובות ריקים, ומ-9-10 בלילה, בכלל...

וכלכלה זה גלגל, אם בעלי החנויות יפסידו, כולנו נפסיד אם ע"י עליית מחירם, או בדרכים עקיפות אחרות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1395316:
כמה פעמים בחודש את קונה בחנויות ברבי עקיבא וכמה זמן את הולכת ברבי עקיבא ללא קשר לקניות?
אז מה עדיף? שיהיה נוח ונחמד לקנות או שיהיה נוח ונעים ללכת?

נכתב ע"י מקופלת;1395316:
זה כבר באמת היה מוגזם ההשתלטות על הרחוב, היה טוב אם היו מגבילים את השטח שמותר לכל חנות לצאת, אבל לאסור לגמרי????????.
הלוואי שהיה בבני ברק מדרכות רחבות שניתן היה לשלב את שניהם, אולם כשזו היא המציאות, הברירה היחידה היא לתת את הרחוב לייעוד המקורי-הליכה, ובכמה פעמים בחודש שרוצים לקנות יהיה קצת פחות נוח.

נכתב ע"י מקופלת;1395316:
זה כבר ממש הורס את האוירה של ב"ב, שמי שלא מסתדר איתה, יש המון ערים אחרות זולות יותר, ששם הרחובות ריקים, ומ-9-10 בלילה, בכלל...
נעים להכיר. מה האווירה של בני ברק? ומי קבע אותה? האווירה של בני ברק זה להידחק... ברחוב ולרדת כל הזמן לכביש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1395316:
זה כבר באמת היה מוגזם ההשתלטות על הרחוב,

באמת מהיכן החוצפה הזו של הולכי הרגל ל"השתלט" כך על הרחוב ?!....

• הוסף לסימניות
אני הולכת בר' עקיבא כשאני רוצה לקנות, וכך רוב תושבי ב"ב,
מי שלא צריך לקנות, יכול ללכת ברחובות צדדיים.

אני באופן אישי יצאתי לקניות בערב החג, וזה לקח לי הרבה יותר זמן משלוקח תמיד גם בערב חג...

ודבר שהרבה יותר מטריד בב"ב זה קופות הצדקה שכבר הזיקו לרבים, בקריעת בגדים ובמכות וכו'...

• הוסף לסימניות
עוד משהו שהפסדנו זה כל המבצעים ו"החיסולים" למיניהם...
שהיו תמיד בחוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1395329:
ודבר שהרבה יותר מטריד בב"ב זה קופות הצדקה שכבר הזיקו לרבים, בקריעת בגדים ובמכות וכו'...

כמה שזה נכון

זה ממש מתסכל לראות את הטירוף שאחז את בעלי הקופות בתפיסת עמודים פנויים.
אתה יכול לעמוד בצומת ולספור בשקט 15 קופות. שבכל זוית שאדם שהולך יוכל לשים לב שיש קופה, שלא יפספס ח"ו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1395316:

וכלכלה זה גלגל, אם בעלי החנויות יפסידו, כולנו נפסיד אם ע"י עליית מחירם, או בדרכים עקיפות אחרות...

הורס את האוירה של ב"ב???
סליחה???
החזיר את השפיות לזירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1395329:
אני הולכת בר' עקיבא כשאני רוצה לקנות, וכך רוב תושבי ב"ב,
מי שלא צריך לקנות, יכול ללכת ברחובות צדדיים.

אני באופן אישי יצאתי לקניות בערב החג, וזה לקח לי הרבה יותר זמן משלוקח תמיד גם בערב חג...

קופות הצדקה זה נכון לחלוטין, אבל בן אדם שעשה אומרים לו קודם כל יישר כח ורק אחרי זה מבקשים עוד...
הוא לא עשה זאת לטובתו האישית, וזה לא הפידבק שמגיע לו.
חג שמח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי 554;1395139:
רחובות, מדרכות, מלאות, עמוסות, חסומות, דחוסות, פקוקות, צפופות, צעקות, נפילות, צפירות, חבילות, קופות, צדקות, התרמות, שולחנות, כסאות, שרשראות, טבעות, ערמות, ערבות, דחיפות, דריסות, דוכנים, סוחרים, מוכרים, רמקולים, גברים, נשים, ילדים, נדחפים, אתרוגים, לולבים, הדסים, ארבעת'מינים, קישוטים, פלקטים, שלטים, נרתיקים, כבישים, סתומים,
כך היו נראים כל שנה הימים שקודם חג הסוכות בעיר בני ברק.

איני יודע אם הוא ישמע מהודעה זו,
אולם תודתי שלוחה בזאת לראש עיריית בני ברק, חנוך זייברט, על הימים האחרונים. בהם קיבלנו אנו, תושבי העיר את הרחובות, הכבישים והמדרכות לידינו. ללא באסטות פזורות, ללא הוצאת סחורה מהחנויות וללא כל התיאור דלעיל כפי שהיה בשנים עברו.
כמו"כ, התודה לכל השותפים להצלחה, כל אחד בשמו הטוב יבורך (ישראל לייזר, ישראל דרנגר וכו')

אני בטוח שאני כאן משמש כפה ל98% מתושבי העיר שמרגישים כמוני (למעט 2-3% בעלי חנויות וכד')
וכן מילה טובה לפקחים (כן, הרשעים האלו) שעושים עבודתם נאמנה לטובת כולנו.

עד שתקבל דוח'
ותערוך ותכתוב טעיתי חחחחחח

• הוסף לסימניות
הרמקולים בחוצות העיר זה זוועת עולם אמיתית!
חייבים לעצור את זה, או להגביל בשעות מסויימות,
ומה שהכי חשוב, להנמיך את הוולים המטורף שלהם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נורית;1395413:
הרמקולים בחוצות העיר זה זוועת עולם אמיתית!
חייבים לעצור את זה, או להגביל בשעות מסויימות,
ומה שהכי חשוב, להנמיך את הוולים המטורף שלהם....

לא רוצה ללחוץ לך פעמון כי עושה רעש

• הוסף לסימניות
יש פיתרון יצירתי לבעיית הסחורה על המדרכות:
אבל אל תגלו לראשי העיר, זה יהרוס להם את האפשרות לומר "לא ידענו"
ותקשיבו לפיתרון, כי הוא מאוד מאוד מאוד גאוני.
אתם בהאזנה?

הנה,
זה מגיע.
הפתרון הוא:
טיפול יסודי בתשתיות, במדרכות ובכבישים.
זה לא מכניס כסף כמו דוחות, אבל זה מאפשר לעסקים לחיות ביחד עם הולכי הרגל.
זה יקר יותר מלהעסיק פקחים, אבל זה מחזיק שנים רבות יותר.
זה גורם לאנשים להיות מרוצים, ולא להיות ארנק של העיריה.
וזה לא פופוליסטי.
אבל זה מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה