נכתב ע"י שש;1395267:לי קצת היה חסר באוירה של ערב חג סוכות שהכל היה מלא דוכנים
כמה פעמים בחודש את קונה בחנויות ברבי עקיבא וכמה זמן את הולכת ברבי עקיבא ללא קשר לקניות?נכתב ע"י מקופלת;1395316:הבעיה היא שא"א להיכנס לחנות ולצאת ממנה, בגלל העומס,
אז לטייל בר' עקיבא אפשר, אבל לקנות...
הלוואי שהיה בבני ברק מדרכות רחבות שניתן היה לשלב את שניהם, אולם כשזו היא המציאות, הברירה היחידה היא לתת את הרחוב לייעוד המקורי-הליכה, ובכמה פעמים בחודש שרוצים לקנות יהיה קצת פחות נוח.נכתב ע"י מקופלת;1395316:זה כבר באמת היה מוגזם ההשתלטות על הרחוב, היה טוב אם היו מגבילים את השטח שמותר לכל חנות לצאת, אבל לאסור לגמרי????????.
נעים להכיר. מה האווירה של בני ברק? ומי קבע אותה? האווירה של בני ברק זה להידחק... ברחוב ולרדת כל הזמן לכביש?נכתב ע"י מקופלת;1395316:זה כבר ממש הורס את האוירה של ב"ב, שמי שלא מסתדר איתה, יש המון ערים אחרות זולות יותר, ששם הרחובות ריקים, ומ-9-10 בלילה, בכלל...
נכתב ע"י מקופלת;1395316:זה כבר באמת היה מוגזם ההשתלטות על הרחוב,
נכתב ע"י מקופלת;1395329:ודבר שהרבה יותר מטריד בב"ב זה קופות הצדקה שכבר הזיקו לרבים, בקריעת בגדים ובמכות וכו'...
נכתב ע"י מקופלת;1395316:הבעיה היא שא"א להיכנס לחנות ולצאת ממנה, בגלל העומס,
אז לטייל בר' עקיבא אפשר, אבל לקנות...
זה כבר באמת היה מוגזם ההשתלטות על הרחוב, היה טוב אם היו מגבילים את השטח שמותר לכל חנות לצאת, אבל לאסור לגמרי????????.
זה כבר ממש הורס את האוירה של ב"ב, שמי שלא מסתדר איתה, יש המון ערים אחרות זולות יותר, ששם הרחובות ריקים, ומ-9-10 בלילה, בכלל...
וכלכלה זה גלגל, אם בעלי החנויות יפסידו, כולנו נפסיד אם ע"י עליית מחירם, או בדרכים עקיפות אחרות...
נכתב ע"י מקופלת;1395329:אני הולכת בר' עקיבא כשאני רוצה לקנות, וכך רוב תושבי ב"ב,
מי שלא צריך לקנות, יכול ללכת ברחובות צדדיים.
אני באופן אישי יצאתי לקניות בערב החג, וזה לקח לי הרבה יותר זמן משלוקח תמיד גם בערב חג...
ודבר שהרבה יותר מטריד בב"ב זה קופות הצדקה שכבר הזיקו לרבים, בקריעת בגדים ובמכות וכו'...
נכתב ע"י צבי 554;1395139:רחובות, מדרכות, מלאות, עמוסות, חסומות, דחוסות, פקוקות, צפופות, צעקות, נפילות, צפירות, חבילות, קופות, צדקות, התרמות, שולחנות, כסאות, שרשראות, טבעות, ערמות, ערבות, דחיפות, דריסות, דוכנים, סוחרים, מוכרים, רמקולים, גברים, נשים, ילדים, נדחפים, אתרוגים, לולבים, הדסים, ארבעת'מינים, קישוטים, פלקטים, שלטים, נרתיקים, כבישים, סתומים,
כך היו נראים כל שנה הימים שקודם חג הסוכות בעיר בני ברק.
איני יודע אם הוא ישמע מהודעה זו,
אולם תודתי שלוחה בזאת לראש עיריית בני ברק, חנוך זייברט, על הימים האחרונים. בהם קיבלנו אנו, תושבי העיר את הרחובות, הכבישים והמדרכות לידינו. ללא באסטות פזורות, ללא הוצאת סחורה מהחנויות וללא כל התיאור דלעיל כפי שהיה בשנים עברו.
כמו"כ, התודה לכל השותפים להצלחה, כל אחד בשמו הטוב יבורך (ישראל לייזר, ישראל דרנגר וכו')
אני בטוח שאני כאן משמש כפה ל98% מתושבי העיר שמרגישים כמוני (למעט 2-3% בעלי חנויות וכד')
וכן מילה טובה לפקחים (כן, הרשעים האלו) שעושים עבודתם נאמנה לטובת כולנו.
נכתב ע"י נורית;1395413:הרמקולים בחוצות העיר זה זוועת עולם אמיתית!
חייבים לעצור את זה, או להגביל בשעות מסויימות,
ומה שהכי חשוב, להנמיך את הוולים המטורף שלהם....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים