ילדה שלא מרגישה טוב, בגן???

• הוסף לסימניות
לקחתי הבוקר את בני לגן כשהגננת פתחה את הדלת (מדובר בגן פרטי) ראיתי שם ילדה שבעקרון נמצאת במעון, זה היה נראה לי מוזר, שאלתי את הגננת בנחמדות, מה פתאום שהיא פה ולא במעון, הגננת ענתה שיש לה חום אז האמא לא יכלה לשלוח אותה למעון...
זה לא אבסורדי? למעון היא לא יכולה ללכת כי היא תדביק ילדים אבל לגן היא כן יכולה ללכת?
אני ממהרת לציין שלגננת לא נפל האסימון עד שאני הפלתי לה אותו כששאלתי אותה את השאלה הזו. מה אתם אומרים על כזה סיפור?

• הוסף לסימניות
שיש לכם שכונה מענינת...:)
(לפי כל האשכולות שלך...)

• הוסף לסימניות
מה קשור פה שכונה?
מדובר בגן לכל דבר.
זה לא חסד, זה בתשלום, השאלה אם מקרה כזה מוכר וידוע?

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי על אחת שעושה בייביסיטר קבוע לתינוקות בביתה -
יש לה תינוקות על בסיס קבוע
+ כל החולים התורניים של השכונה...
מזעזע!

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה מדבק או שזה סתם חום של שיניים או משהו כזה...
כי בכל מקרה במעון לא מקבלים עם חום שמא יקרה משהו, וזה לא בהכרח מדבק.

• הוסף לסימניות
יש הבדל מסוים בין גן פרטי למעון, לא שהייתי, בתור אמא, מוכנה לדבר כזה, אבל יש אפשרות יותר לשמור אני חושבת... בואי נאמר, אם מדובר בילדה פרטית של הגננת- אפשר להבין,אם יש לה את המיטה שלה והחדר רחוק מהילדים וכ', אבל להוסיף ילדה זרה לגן זה בכל זאת תמוה ומשונה.

• הוסף לסימניות
שושיה - העלית נקודה רגישה.
מה שונים ילדי המעון מילדי הגן?- הפיקוח, לחץ הורים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;905486:
שושיה - העלית נקודה רגישה.
מה שונים ילדי המעון מילדי הגן?- הפיקוח, לחץ הורים.
נו נו. אם כבר מדברים על זה אז ההדבקות במעון זה משהו שנכנס כבר לרשימות הרופאים...
כשלאחי נדבקו התאומים במעון בשלשולים יומיים אחרי שהמעון התחיל, אמר לו הרופא :"זה מחלת הראשון בספטמבר, אם הם במעון- אין לך מה לעשות"

• הוסף לסימניות
וזה אחרי שבכל שבוע כשהוא חוזר מהגן (הוא הולך רק ביום חמישי, כדי שאוכל להתכונן לשבת) הוא מתחיל משהו, לפני שבועיים הוא חזר מהגן והיה נודניק עד שבמוצאי שבת וראשון הוא הקיא אח"כ בשני שלישי היה אפאטי ולא זז מהמיטה, ביום רביעי כבר היה מאושש והלך בשמחה ביום חמישי לגן ביום שישי שוב, קם עם שלשולים שנמשכו עד מוצאי שבת, ביום ראשון בבוקר קם עם חום גבוה שנמשך עד יום שלישי וסוף סוף היום הרגיש טוב, ולכן כשבאתי לגן וראיתי את הילדה עם החום שם (וממש לא משנה הסיבה!) עלה לי החומוס... רציתי שתהיה לי לפחות שבת אחת שקטה... בפרט שבעלי נסע לקידוש שעורך גיסו ואני נשארתי בבית לבד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;905831:
וזה אחרי שבכל שבוע כשהוא חוזר מהגן (הוא הולך רק ביום חמישי, כדי שאוכל להתכונן לשבת) הוא מתחיל משהו, לפני שבועיים הוא חזר מהגן והיה נודניק עד שבמוצאי שבת וראשון הוא הקיא אח"כ בשני שלישי היה אפאטי ולא זז מהמיטה, ביום רביעי כבר היה מאושש והלך בשמחה ביום חמישי לגן ביום שישי שוב, קם עם שלשולים שנמשכו עד מוצאי שבת, ביום ראשון בבוקר קם עם חום גבוה שנמשך עד יום שלישי וסוף סוף היום הרגיש טוב, ולכן כשבאתי לגן וראיתי את הילדה עם החום שם (וממש לא משנה הסיבה!) עלה לי החומוס... רציתי שתהיה לי לפחות שבת אחת שקטה... בפרט שבעלי נסע לקידוש שעורך גיסו ואני נשארתי בבית לבד...
אין לכם גן אחר באזור?
כי מנסיוני ב"ה בגנים מתוקנים זה ממש לא ככה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;905831:

לפי התאור שלך , באמת כדאי לך לבדוק עוד אופציות!

• הוסף לסימניות
סיפרה לי אמא אחת שלילדים של הגננת שלה היה דלקת ראות.
מה עשתה הגננת?
השאירה אותם בבית, וכדי שהם לא ישתעממו הם שיחקו עם כל ילדי הגן. מקסים, נכון?
רק תתארו לכם איך הרגישה אותה אמא שחמישה ימים אחר כך הבן שלה חטף גם הוא דלקת ראות :mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;905967:
סיפרה לי אמא אחת שלילדים של הגננת שלה היה דלקת ראות.
מה עשתה הגננת?
השאירה אותם בבית, וכדי שהם לא ישתעממו הם שיחקו עם כל ילדי הגן. מקסים, נכון?
רק תתארו לכם איך הרגישה אותה אמא שחמישה ימים אחר כך הבן שלה חטף גם הוא דלקת ראות :mad:
הגננת הזו עם סעיף רציני.
לילד עם דלקת ריאות נותנים לשחק? כוס תה, מיטה חמה, מכשיר אדים. זה מינימום מתבקש!
גם תחת השפעת האקמול.
כשהם יכולים לשחק הם כבר כמעט בריאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;905831:
וזה אחרי שבכל שבוע כשהוא חוזר מהגן (הוא הולך רק ביום חמישי, כדי שאוכל להתכונן לשבת) הוא מתחיל משהו
יש דבר כזה לשלוח ילד רק יום בשבוע לגן? אף פעם לא שמעתי על זה...

בכל מקרה, אני - כמוך חושבת שכמו שאין מקום לילד חולה במעון אין לו מקום גם בגן (ולמרות שהגננ תגיד בודאי שבמעון הם מכניסים כל דבר לפה ויכולים להידבק יותר בקלות מאשר בגן - לא מקובל עלי).

אבל, אני חושבת שכדאי שתתני לתשומת לבך אם בכל יום חמישי כשהילד שלך הולך הוא חוזר עם "משהו" וכל שאר ילדי הגן ב"ה לא חולים יום כן-יום לא, יתכן וזה נובע דווקא מהסיבה שילדך נמצא כל השבוע בבית - בחממה בלי חיידקים כלל, ולכן המערכת החיסונית שלו מגיבה ביתר רגישות לכל חיידק שלילדים האחרים בכלל לא מזיז...
סתם, נקודה למחשבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;906034:
יש דבר כזה לשלוח ילד רק יום בשבוע לגן? אף פעם לא שמעתי על זה...

בכל מקרה, אני - כמוך חושבת שכמו שאין מקום לילד חולה במעון אין לו מקום גם בגן (ולמרות שהגננ תגיד בודאי שבמעון הם מכניסים כל דבר לפה ויכולים להידבק יותר בקלות מאשר בגן - לא מקובל עלי).

אבל, אני חושבת שכדאי שתתני לתשומת לבך אם בכל יום חמישי כשהילד שלך הולך הוא חוזר עם "משהו" וכל שאר ילדי הגן ב"ה לא חולים יום כן-יום לא, יתכן וזה נובע דווקא מהסיבה שילדך נמצא כל השבוע בבית - בחממה בלי חיידקים כלל, ולכן המערכת החיסונית שלו מגיבה ביתר רגישות לכל חיידק שלילדים האחרים בכלל לא מזיז...
סתם, נקודה למחשבה.

בזה את צודקת ככה גם אמרה לי הרופאה, אבל כששמעתי שבכל שבוע חסר ילד-שניים הבנתי שככה זה כולם לא מרגישים טוב, אולי אצל הבן שלי זה חריג י הוא רגיש יותר, אבל בכלליות לכולם קורה שלא מרגישים טוב בחורף והמון.
לגבי השיקול של הגן- באזור שלי יש רק אותה (הגננת הזו) ועוד משפחתון שכמובן לא לוקחת ילדים על בסיס חד-שבועי, ואני גם לא אוהבת אותה אחרי ששלחתי אליה את הבן הזה כשהיה בן שלושה חודשים באופן ח"פ כשהלכתי לראיון עבודה. כשחזרתי לקחת אותו היא אמרה שהוא ילד נהדר ומקסים (והוא באמת היה כזה, הוא לא דרש אוכל ולא קם כמעט בלילות לאוכל ויכל לשכב שעות במיטה בלי לבכות (אין לו שום בעיה)) וראיתי עליו שבכה המון, שאלתי אותה מה קרה לו ולמה בכה, היא אמרה לי שיש לה עוד ילדה אחת (אז היא היתה מטפלת) והיא כל הזמן צריכה תשומת לב ולכן לא יכלה להתפנות אליו מיד. אני כפי שאמא מכירה את הילד שלה ראיתי מיד שזה לא שלא נגשה אליו מיד, אלא שלא נגשה כלל ונרדם תוך כדי בכי, אני לא שולחת אותו לשם מאז.
אצל הגננת הנוכחית, היא משקיעה בהם את כל הנשמה הוא חוזר מאושר והולך בשמחה, אני גם רגועה כי הוא מספר לי הכל מה שקורה שם ואני שומעת שהוא מאושר, הגננת גם לא מסכימה לוותר עליו, היא טוענת שלמרות שהוא בא רק פעם בשבוע ולכאורה לא רווחי, הוא מעסיק לה את הילדים ומספר להם סיפורים ואני שמחה כי זה מפתח את הביטחון העצמי שלו.

• הוסף לסימניות
לפי התאורים שלך, אני אישית לא נראה לי שהייתי משאירה את הילד שלי בגן הזה.
מפחיד אותי שהיא לא הבינה שהיא צריכה להסתיר ממך שהיא מכניסה ילד חולה לגן...
מי יודע לאילו עוד החלטות מוזרות שיקול הדעת שלה יכול להוביל אותה ואת הילד שלי איתה.

אם את חושבת שהמקרה הספציפי הזה לא מראה על בעיה בגננת
ומפריעה לך רק הבעיה הנקודתית של הידבקות
אז למה שלא פשוט תוודאי איתה שלא תקבל יותר ילדים חולים מחוץ לגן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;906074:
לפי התאורים שלך, אני אישית לא נראה לי שהייתי משאירה את הילד שלי בגן הזה.
מפחיד אותי שהיא לא הבינה שהיא צריכה להסתיר ממך שהיא מכניסה ילד חולה לגן...
מי יודע לאילו עוד החלטות מוזרות שיקול הדעת שלה יכול להוביל אותה ואת הילד שלי איתה.

אם את חושבת שהמקרה הספציפי הזה לא מראה על בעיה בגננת
ומפריעה לך רק הבעיה הנקודתית של הידבקות
אז למה שלא פשוט תוודאי איתה שלא תקבל יותר ילדים חולים מחוץ לגן?
דוקא אותי זה לא היה מפחיד. היא פשוט כנה אז תמיד יהיה לך טוב גננת שתאמר את האמת אפילו אם היא קצת תמימה. עדיף שלא תסתיר את זה , לפחות נדע כשיש שם ילד חולה
לגבי ילדים שנדבקים במעון - זה קטסטרופה (אבל לדעתי מיניסיון זה יותר במעון מאשר בגן משום מה)אחד הילדים שלי כשהיה במעון במשך 3 חודשים ראשונים! הגיע יום אחד ,נדבק במחלה לשבוע , חזר יום שוב חולה שבוע וכך הלאה....!! עד כדי כך שהגננת ויתרה על תשלום של חודשיים למעון! והיתה שולחת לנו את הפרות והירקות לבית כל יום!

• הוסף לסימניות
הגננת שלו באמת תמימה ועשתה את זה מתמימות, כשהסברתי לה היא היתה מבוהלת שלא חשבה על זה בעצמה, היא מאוד גלויה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;906199:
הגננת שלו באמת תמימה ועשתה את זה מתמימות, כשהסברתי לה היא היתה מבוהלת שלא חשבה על זה בעצמה, היא מאוד גלויה.
אם כך אז תהי גם את גלויה, תסבירי לה מה הבעיה שלך ואיך נראה לה שאפשר להתמודד עם זה. יכול להיות שהיא תשתדל להשגיח עליו במיוחד.

• הוסף לסימניות
היא באמת אמרה לי שתשים את הילדה לאכול עד שהאמא תגיע כי זה לא הוגן לכל האמהות (וגם לה עצמה, כי גם לה יש ילד בגן) אני רק התפלאתי על החוצפה של האמא שניצלה את התמימות של הגננת ושלחה את הבת שלה ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....