כללי ילדונת, פרח באהבה- חוו"ד ושיתוף ללוגו.

• הוסף לסימניות
קצת רקע: מדובר במכירה מיוחדת יחודית ושונה בתחומה של אביזרי שיער (סרטים וסיכות) לתינוקות וילדות.
-הסרטים עשויים בעבודת יד, ובהזמנה אישית, (הקניה היא לא בשיטת ראית-קנית, אלא בשיטת: ראית את הדגמים-הזמנת (כל דגם בכל צבע שתבקשי-קיבלת סרט יחודי לך, , בצבע מותאם בדיוק לבגדים שברשותך, דבר שמאפשר התאמה מושלמת והשלמת הופעה יחודית)

-הסרטים מגיעים עם פטנט יחודי המאפשר החלפה בין הסרטים והפרחים-פפיונים,
[כך לדוג': תוכלי להזמין סרט שחור+ פרח פרווה לבן (לבגד הלבן עם הנקודות השחורות) וסרט חום+פרח סרוג ורוד (לסריג הורוד עם החצאית) אך בזכות הפטנט יהיו ביידייך גם: סרט שחור+פרח ורוד (לבגד המשובץ) וסרט חום+פרח לבן (לשמלת הקטיפה)]

מטרת הלוגו לשדר:
1. את המתיקות... (של הילדה שהופעתה מושלמת)
2. יוקרתי אך לא יקר. (1 ו-2 שידרתי בעזרת הצבעים והשם)
3. יחודי (עבודת יד, בהזמנה אישית)

קהל היעד: אמהות "מטפחות" (בשווא ופתח) (שאוהבות ילדות שנראות מושלם....)

מצ"ב 3 סקיצות שעשיתי, אך אני לא שלמה עימן לגמרי,
האם הן עונות על הבריף? איזו מהן ומדוע? (לדעתי 2 לא משדר מספיר יחודי מה לדעתכם?)

וסקיצה רביעית שעשיתי היום, האיורים של הפרחים אוירו על ידי בהשראת פרויקט מדהים של ה'ניק'ית "נומי" (וברשותה האדיבה :))
לגבי סקיצה זו- מצד אחד האיורים משדרים את ה"עבודת יד" מצד שני? האם הלוגו לא ארוך מידי? האם הוא מתאים? ואיך ניתן לשפר????

הבעיה הענקית היא שזה עסק שלי, ובעיצוב לעצמי- אני לקוחה קשה ומעצבנת.....
מרב עצים אני לא רואה את היער....
דעתכם בבקשה !

אה, וסליחה על ה"מגילה"..... ;)

קבצים מצורפים

• ילדונת-02.jpg
    KB 899.6 · צפיות: 29
  • ילדונת-01.jpg
    KB 439.8 · צפיות: 27
  • ילדונת-04.jpg
    KB 251 · צפיות: 25
  • ילדונת-03.jpg
    KB 344.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ממספר 2 השני

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אני אוהבת את הסיגנון של 1 הראשון או השני. אבל תשלבי את הפפיון או הפרח שאיירת ב4.

ו... שיהיה בהצלחה בעסק החדש!

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את השני במספר 1
הצד השווה שבכולם שהם משדרים מתיקות!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתקחי את מס' 2 הראשון עם אחד האיורים שעשית באחרון (אני לא זוכרת כבר איזה מס' זה;))

• הוסף לסימניות
העיטורים במס' 1 3 ו4 לטעמי כבדים מידי לילדונת..

• הוסף לסימניות
מספר 2 הכי בכיוון לדעתי.
בכל השאר- העיטור כבד מדי ולא משדר מתיקות וילדותיות.

האיורים העדינים במספר 2 יפים ומתוקים מאד.

• הוסף לסימניות
הייתי ממשיכה להתפתח עם ארבע
אם כי מספיק הפפיון ושתי הפרחים אין צורך גם בשתי הקוים התוחמים מלמעלה ולמטה+הקישוטים,
קחי בחשבון כשהלוגו יהיה קטן אף אחד לא יראה את הפרטים, וכן בשביל שיהיה לוגו עליך לפשט אותם למינימום ותנסי לחשוב איך לשדר במינימום הזה גם את ההשקעה והעבודה על כל סרט בנפרד (בטעם ביתי כמו שאומרים...)
(אולי באמצעות מברשת וכו'....)

תגידי את סגורה על השם? משום מה הוא לא הצטלצל לי טוב? אפילו לא יודעת להסביר למה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;903714:
תגידי את סגורה על השם? משום מה הוא לא הצטלצל לי טוב? אפילו לא יודעת להסביר למה...

השם מבוסס על שיר מזרח-תיכוני מאוד מפורסם (לא במגזר החרדי).

• הוסף לסימניות
ממליצה לך להתרשם מהתהליך שעבר הלוגו של "פאר האבות" כאן באשכול הסמוך.
גם היא כמוך התחילה מהרבה קישוטים כדי לבטא את ה"פאר" ובסופו של דבר ניקתה מאוד עד שהגיעה לתוצאה מדוייקת (כמעט :)) ומבלי לוותר על ערכי המותג.

בנוסף, הבחירה הטיפוגרפית שלך לענ"ד עממית מדי בשביל קהל היעד שציינת.

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את 4 בקומפוזיציה אחרת.
בהצלחה!!!!

איפה העסק הזה? אני רוצה לראות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;903731:
בהצלחה!!!!

איפה העסק הזה? אני רוצה לראות....

הוא עוד לא נפתח...
איך אני, מעצבת וגרפיקאית, יפתח עסק בלי לוגו ומיתוג, כרטיסי ביקור, תוויות למוצרים, וטפסים מעוצבים להזמנה מסודרת?? אה איך???? ;)

אז תאלצו לחכות וככל שתעזרו לי יותר מהר אני "אצא" יותר מהר... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;903755:
הוא עוד לא נפתח...
איך אני, מעצבת וגרפיקאית, יפתח עסק בלי לוגו ומיתוג, כרטיסי ביקור, תוויות למוצרים, וטפסים מעוצבים להזמנה מסודרת?? אה איך???? ;)

אז תאלצו לחכות וככל שתעזרו לי יותר מהר אני "אצא" יותר מהר... :)

לפחות תגידי באיזו עיר, שנדע אם יש לנו סיכוי.......:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני גרה היום בפ"ת אבל מה זה משנה, הרי זה כל כך "ילך" בעזרת ה', שתראו אותי גם בבני ברק, ירושלים, אלעד, אשדוד....(מה שכחתי?) לא?

ולעניננו, יש עוד דעות והמלצות על הלוגו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;903839:
אני גרה היום בפ"ת אבל מה זה משנה, הרי זה כל כך "ילך" בעזרת ה', שתראו אותי גם בבני ברק, ירושלים, אלעד, אשדוד....(מה שכחתי?) לא?

ולעניננו, יש עוד דעות והמלצות על הלוגו?

שכחתי? ניו יורק, לונדון, פריז.
אני מזכירה לך לא לשכוח לחתום על חוזה עבודה לפני שאת מראה את הלוגו ללקוח ;););)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
דעתי??

תורידי את כל הבלה בלה מסביב מותר לכנות כך עיטורים ופירכוסים?:)
ותשאירי רק את השם ילדונת,
בטיפוגרפיה נאותה (פונט בשרני וילדותי יותר)
ותשלבי פרח/ סרט/ פרפר/ קישוט שיער אחר על אחת האותיות באופן שיזכיר קישוט צמוד לראש.

הצלחות במה שתעשי,
והרבה ברכה בעסק.

• הוסף לסימניות
הסרטים כבר קיימים או שזה הכל רק בפוטנציאל?

• הוסף לסימניות
ברור שקיימים, בוודאי! וגם נמכרים, אבל טיפין טיפין...
נראה לך שקודם מעצבים לוגו ורק אז מתחילים להחליט איך ומה יהיה עם ה"סחורה"?
רק שאם אני רוצה להפוך את זה לעסק מסודר שיניב קצת יותר הזמנות מ"טיפין" אז צריך "למתג...;)"...
(הקריצה שייכת לדיון סמוך בנושא "מיתוג... :) )

• הוסף לסימניות
אתמול כשראיתי את האשכול, לפי הכותרת הייתי ממש בטוחה שמדובר בפר"ח... פרויקט חונכות לילדו(נ)ת

• הוסף לסימניות
אולי תעלי כמה תמונות?
אני בול אבל בול קהל היעד שלך (בתנאי שהמחירים שפויים), אך קצת רחוקה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה