- הוסף לסימניות
קצת רקע: מדובר במכירה מיוחדת יחודית ושונה בתחומה של אביזרי שיער (סרטים וסיכות) לתינוקות וילדות.
-הסרטים עשויים בעבודת יד, ובהזמנה אישית, (הקניה היא לא בשיטת ראית-קנית, אלא בשיטת: ראית את הדגמים-הזמנת (כל דגם בכל צבע שתבקשי-קיבלת סרט יחודי לך, , בצבע מותאם בדיוק לבגדים שברשותך, דבר שמאפשר התאמה מושלמת והשלמת הופעה יחודית)
-הסרטים מגיעים עם פטנט יחודי המאפשר החלפה בין הסרטים והפרחים-פפיונים,
[כך לדוג': תוכלי להזמין סרט שחור+ פרח פרווה לבן (לבגד הלבן עם הנקודות השחורות) וסרט חום+פרח סרוג ורוד (לסריג הורוד עם החצאית) אך בזכות הפטנט יהיו ביידייך גם: סרט שחור+פרח ורוד (לבגד המשובץ) וסרט חום+פרח לבן (לשמלת הקטיפה)]
מטרת הלוגו לשדר:
1. את המתיקות... (של הילדה שהופעתה מושלמת)
2. יוקרתי אך לא יקר. (1 ו-2 שידרתי בעזרת הצבעים והשם)
3. יחודי (עבודת יד, בהזמנה אישית)
קהל היעד: אמהות "מטפחות" (בשווא ופתח) (שאוהבות ילדות שנראות מושלם....)
מצ"ב 3 סקיצות שעשיתי, אך אני לא שלמה עימן לגמרי,
האם הן עונות על הבריף? איזו מהן ומדוע? (לדעתי 2 לא משדר מספיר יחודי מה לדעתכם?)
וסקיצה רביעית שעשיתי היום, האיורים של הפרחים אוירו על ידי בהשראת פרויקט מדהים של ה'ניק'ית "נומי" (וברשותה האדיבה
)
לגבי סקיצה זו- מצד אחד האיורים משדרים את ה"עבודת יד" מצד שני? האם הלוגו לא ארוך מידי? האם הוא מתאים? ואיך ניתן לשפר????
הבעיה הענקית היא שזה עסק שלי, ובעיצוב לעצמי- אני לקוחה קשה ומעצבנת.....
מרב עצים אני לא רואה את היער....
דעתכם בבקשה !
אה, וסליחה על ה"מגילה".....
-הסרטים עשויים בעבודת יד, ובהזמנה אישית, (הקניה היא לא בשיטת ראית-קנית, אלא בשיטת: ראית את הדגמים-הזמנת (כל דגם בכל צבע שתבקשי-קיבלת סרט יחודי לך, , בצבע מותאם בדיוק לבגדים שברשותך, דבר שמאפשר התאמה מושלמת והשלמת הופעה יחודית)
-הסרטים מגיעים עם פטנט יחודי המאפשר החלפה בין הסרטים והפרחים-פפיונים,
[כך לדוג': תוכלי להזמין סרט שחור+ פרח פרווה לבן (לבגד הלבן עם הנקודות השחורות) וסרט חום+פרח סרוג ורוד (לסריג הורוד עם החצאית) אך בזכות הפטנט יהיו ביידייך גם: סרט שחור+פרח ורוד (לבגד המשובץ) וסרט חום+פרח לבן (לשמלת הקטיפה)]
מטרת הלוגו לשדר:
1. את המתיקות... (של הילדה שהופעתה מושלמת)
2. יוקרתי אך לא יקר. (1 ו-2 שידרתי בעזרת הצבעים והשם)
3. יחודי (עבודת יד, בהזמנה אישית)
קהל היעד: אמהות "מטפחות" (בשווא ופתח) (שאוהבות ילדות שנראות מושלם....)
מצ"ב 3 סקיצות שעשיתי, אך אני לא שלמה עימן לגמרי,
האם הן עונות על הבריף? איזו מהן ומדוע? (לדעתי 2 לא משדר מספיר יחודי מה לדעתכם?)
וסקיצה רביעית שעשיתי היום, האיורים של הפרחים אוירו על ידי בהשראת פרויקט מדהים של ה'ניק'ית "נומי" (וברשותה האדיבה
לגבי סקיצה זו- מצד אחד האיורים משדרים את ה"עבודת יד" מצד שני? האם הלוגו לא ארוך מידי? האם הוא מתאים? ואיך ניתן לשפר????
הבעיה הענקית היא שזה עסק שלי, ובעיצוב לעצמי- אני לקוחה קשה ומעצבנת.....
מרב עצים אני לא רואה את היער....
דעתכם בבקשה !
אה, וסליחה על ה"מגילה".....
הנושאים החמים