נכתב ע"י יעל א;1637571:תשלחי צלמת ירושלמית שגרה קרוב לעשות השלמה...
נכתב ע"י 0405 שירה;1638557:נכון בפרוש אמרתי לה שאני מביתר היא רצתה אותי כי ראתה עבודה שלי והתלהבה ולפני הצילום אמרתי לה שאני ממש צפופה רק בסוף הצילום היא נזכרה שחסרים 2 ילדים אבל אתם חיבים לשמוע את הדו שיח ביננו
גננת ( בטלפון) מה נעשה עם הילדים שחסרים ?
אני - לא יודעת אין לי זמן פנוי
אני אולי תדברי עם ההורים שיצרו איתי קשר ונמצא פתרון
גננת לא מוכנה לדבר עם ההורים
גננת - את לא מביאה לי את התמונות לגן ? אולי בזמן הזה תצלמי
אני - לא אני שולחת את התמונות עם משהי אחרת
גננת - אז אולי תשלחי איתה את המצלמה שלך ואני יצלם - ניסיתי בפלפון שלי ולא יצא כמוך בכלל
הבנתם איזה רעיון מבריק ? אני הולכת לרשום עליו פטנט עכשיו לא צריך לרוץ ולא להתאמץ פשוט לשלוח תמצלמה ולסגור סיפור
אני אהבתי![]()
נכתב ע"י יעל;1638621:מסכנים ההורים שזה הילדים שלהם..
במסיבה יוצגו לראווה התמונות המדהימות של הילדות..
ו 2 בנות עם תמונות אפרפרות...
אני בכל זאת הייתי מפנה אותה לצלמת מירושלים.
ועד שנה הבאה - אין אדם נוגע במוכן לחברו...
נכתב ע"י יעל;1638638:קורה שילדים חולים,
קורה שאמא ילדה..
חסר מקרים.
אני הייתי מעריכה צלמת שנותנת אופציה חילופית,
אף אחד לא מאשים אותה - אבל מה יקרה אם היא תמליץ על צלמת מירושלים שתצלם את התמונות החסרות?
נכתב ע"י מלינקה;1638661:קורה גם שמפספסים ילדה אחת...
ועוד את הילדה הכי יפה בגן...
קרה לי שימים אחדים לפני המסיבה הגננת מתקשרת שאין את התמונה של בתי היקרה אז שמחר הילדה תבוא לגן בבגדי שבת והצלמת תבוא שוב...
נכתב ע"י 0405 שירה;1638668:ועם הצלמת לא יכולה לבוא שוב לא היית מעדיפה ליצור איתה קשר ולמצא פיתרון ? אולי את יכולה להביא את הילדה לצלמת אולי היא תהיה באיזור שקרוב אליך אני שנים מצלמת גנים אף פעם לא השארתי משהו מאוכזב תמיד מצאתי פיתרון לבעיות שכאלה ועם יכולתי חזרתי לגן ועם לא דיברתי עם האמא וחשבנו מה לעשות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים