תודה , ואשמח באמת ללמוד ולהתקדם..נכתב ע"י השקעה;1333359:יש לך תפיסות מקסימות לגמרי אבל הרבה מה לשפר טכנית.
את תלמידה? אם כן זה סבבה, את תתקדמי. הצבעים לא נכונים ועדיין התמונות כהות.
אני לא יכולה לפתוח את הנתונים אבל אם את רוצה לכתוב נתונים של אחת התמונות אני אנסה להתמקד ולעזור.
נכתב ע"י RacheliM;1333424:אני חושבת שבמקום לנסות ללמד לערוך - כדאי להתחיל מללמוד לצלם נכון. QUOTE]
מי לא חושב כך?
אבל עדיין גם אחרי צילום נכון נשאר מקום נרחב לעיבודים
נכתב ע"י טירה;1333472:אבל עדיין גם אחרי צילום נכון נשאר מקום נרחב לעיבודים
נכתב ע"י RacheliM;1333508:נכתב ע"י טירה;1333472:אבל כאן הצילום הוא לא נכון - אין טעם להתחיל מהעיבוד לפני הצילום.
נכון
אבל יש טעם לתקן תמונות שכבר צולמו כך...
שרה את מציעה לה ישר אופציות עריכה בלי להתייחס בכלל לצד הטכני של הצילום ומה אמור להיות מתוקן פה ,להגיד שהתפיסות יפות ועם עריכה הם יהיו טובות יותר - זו גישה לא נכונה...נכון
אבל יש טעם לתקן תמונות שכבר צולמו כך...
נכתב ע"י השקעה;1333628:אני משערת שזה צולם על WB אוטומטי כל שהוא לכן אולי חלק מהתמונות יצאו ככה וחלק יותר נורמאלי (באשכול השני) לכמה מהתמונות עריכה לא הכי עזרה ולכמה כן.
בכ"א ממש מסקרן אותי הנתונים אבל בגדול ציבי הגדירה מדוייק את מה שצריך לשפר.
נכתב ע"י השקעה;1335818:אני מגיבה גם לגבי מה ששאלת באשכות השני וגם לגבי כאן
יש אופציה של WB שנקראת K ששם את מכוונת את הWB לפי מספרים וזה האופציה הכי טובה, את מכוונת על מספר מסויים בהתאם לתנאים ואז מעלה או מורידה בעת הצורך, ככל שהמספר שם גבוהה יותר הצבעים יותר חמים.
כתבת לגבי איזו, אבל אני לא רואה בעיה קריטית של גרעיניות(אפילו שאני לא יודעת מה האיזו וסוג המצלמה), הבעיה היא לא באיזו וצריך ללמוד להשתמש בפרמטר הזה כדי לשפר את איכות התמונה ואם המצלמה מאפשרת אז כן אפשר להעלות, אם נראה לך שהמצלמה מגרענת לך בסביבות 800 אז להוסיף פלאש קטן מהצד במקום להעלות באיזו.
לגבי חו"ד על תמונות ספציפיות כדאי להעלות עם נתונים תמונה שהיית רוצה עליה חו"ד.
אין לך בעיה של פוקוס יש בעיה של אור שלא קשורה לפוקוס, תחשבי בכל מצב נתון על האופציה הכי טובה להאיר את התמונה בהתאם לתנאים ולצורך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים