ילד אחד מדהים וזורם.. איזו חוויה!

• הוסף לסימניות
[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

• הוסף לסימניות
תפיסות מקסימות!!
הקומפוזיציה, החיות. ממש נהדר!
רק לי זה נראה הכל כ"כ כחול וכהה?

• הוסף לסימניות
יש לך תפיסות מקסימות לגמרי אבל הרבה מה לשפר טכנית.
את תלמידה? אם כן זה סבבה, את תתקדמי. הצבעים לא נכונים ועדיין התמונות כהות.
אני לא יכולה לפתוח את הנתונים אבל אם את רוצה לכתוב נתונים של אחת התמונות אני אנסה להתמקד ולעזור.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד אבל אנו לא באמצע הקיץ?

• הוסף לסימניות
רחל, תודה על הפרגון..
אם די הרבה מעירים על כהה, כנראה שיש צדק, והתמונות שלי כהות..
המעניין שאני לא רואה את זה, אולי המסך שלי מטעה, אני עובדת על נייד ..
נשתפר דרך הפורום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1333359:
יש לך תפיסות מקסימות לגמרי אבל הרבה מה לשפר טכנית.
את תלמידה? אם כן זה סבבה, את תתקדמי. הצבעים לא נכונים ועדיין התמונות כהות.
אני לא יכולה לפתוח את הנתונים אבל אם את רוצה לכתוב נתונים של אחת התמונות אני אנסה להתמקד ולעזור.
תודה , ואשמח באמת ללמוד ולהתקדם..
די חדשה במקצוע ..

• הוסף לסימניות
ניסיתי לערוך קצת למרות האייכות הירודה של התמונה
משחק בכורווס
כולור באלאנס
ובאקספוסר

• הוסף לסימניות
תפיסות יפות...!
בכל התמונות הפוקוס לא במקום.
את צריכה לנסות להתפקס על הפנים שלו ולא על מה שמסביב.
תשתדלי להעלות מהירות,זה מידי נמוך.

וכמו שאמרו - חשוך וקר- תחממי עם הWB..

בהצלחה..!

• הוסף לסימניות
תפיסות באמת יפות
עם עריכה נכונה הם יהיו מיוחדות
צירפתי עיבוד - תבדקי איך זה נראה במחשב שלך - את רואה שזה יותר טוב? אם לא את חייבת מסך חדש, מסך איכותי זה א', ב' לעריכת תמונות

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבמקום לנסות ללמד לערוך - כדאי להתחיל מללמוד לצלם נכון.

המטרה היא לא לצלם תמונה חשוכה ומטושטשת ואז לערוך אותה ולראות פלאים.
המטרה לצלם תמונה טובה ומקסימום לשפר אותה קצת בעריכה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1333424:
אני חושבת שבמקום לנסות ללמד לערוך - כדאי להתחיל מללמוד לצלם נכון. QUOTE]

מי לא חושב כך?
אבל עדיין גם אחרי צילום נכון נשאר מקום נרחב לעיבודים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1333472:
אבל עדיין גם אחרי צילום נכון נשאר מקום נרחב לעיבודים

אבל כאן הצילום הוא לא נכון - אין טעם להתחיל מהעיבוד לפני הצילום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1333508:
נכתב ע"י טירה;1333472:
אבל כאן הצילום הוא לא נכון - אין טעם להתחיל מהעיבוד לפני הצילום.

נכון
אבל יש טעם לתקן תמונות שכבר צולמו כך...

• הוסף לסימניות
נכון
אבל יש טעם לתקן תמונות שכבר צולמו כך...
שרה את מציעה לה ישר אופציות עריכה בלי להתייחס בכלל לצד הטכני של הצילום ומה אמור להיות מתוקן פה ,להגיד שהתפיסות יפות ועם עריכה הם יהיו טובות יותר - זו גישה לא נכונה...

• הוסף לסימניות
רחלי צודקת
התמונות או יותר נכון הצילום ממש לא טוב
1. הכהה כהה הזה שאומרים לך זה לא בגלל עיבוד לא נכון אלא חוסר בחשיפה
לפתוח צמצם יותר ומהירות תריס וכו אין לי מושג מה הנתונים של הצילום שלך אבל זה בגדול
2. ה-WB ממש לא טוב
3. יכול להיות שגם הכיוון של הצילום לא נכון ולכן עוד יותר אין אור בעיניים ויש פשוט כתם שחור ענק בעיניים

זה בגדול
אם את צריכה עוד עזרה בשמחה בפרטי

• הוסף לסימניות
אני משערת שזה צולם על WB אוטומטי כל שהוא לכן אולי חלק מהתמונות יצאו ככה וחלק יותר נורמאלי (באשכול השני) לכמה מהתמונות עריכה לא הכי עזרה ולכמה כן.

בכ"א ממש מסקרן אותי הנתונים אבל בגדול ציבי הגדירה מדוייק את מה שצריך לשפר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1333628:
אני משערת שזה צולם על WB אוטומטי כל שהוא לכן אולי חלק מהתמונות יצאו ככה וחלק יותר נורמאלי (באשכול השני) לכמה מהתמונות עריכה לא הכי עזרה ולכמה כן.

בכ"א ממש מסקרן אותי הנתונים אבל בגדול ציבי הגדירה מדוייק את מה שצריך לשפר.

לגבי החשיפה , אני בודקת עם המד אור ומאירה עוד מעט.. במחשב לא ממש הרגשתי שכהה , אבל אין ספק שתוספת אור משפרת. אצלי עדיין בגדר של נסוי ותהיה\טעיה.
אשמח מאוד לקבל הערות בסגנון, איך תמונה X היתה משתפרת לו..
אגב, פוקוס, כמובן שהפוקוס מכוון לעיניים. ולא מסביב , אחרת הרקע לא היה מטושטש.
הילדון החמוד היה כל הזמן בתנועה , והתמונות האחרונות היו כבר אחרי השקיעה.

מה שבטוח שהדיונים הפוריים , מקדמים.

תודה

• הוסף לסימניות
אני מגיבה גם לגבי מה ששאלת באשכות השני וגם לגבי כאן
יש אופציה של WB שנקראת K ששם את מכוונת את הWB לפי מספרים וזה האופציה הכי טובה, את מכוונת על מספר מסויים בהתאם לתנאים ואז מעלה או מורידה בעת הצורך, ככל שהמספר שם גבוהה יותר הצבעים יותר חמים.
כתבת לגבי איזו, אבל אני לא רואה בעיה קריטית של גרעיניות(אפילו שאני לא יודעת מה האיזו וסוג המצלמה), הבעיה היא לא באיזו וצריך ללמוד להשתמש בפרמטר הזה כדי לשפר את איכות התמונה ואם המצלמה מאפשרת אז כן אפשר להעלות, אם נראה לך שהמצלמה מגרענת לך בסביבות 800 אז להוסיף פלאש קטן מהצד במקום להעלות באיזו.
לגבי חו"ד על תמונות ספציפיות כדאי להעלות עם נתונים תמונה שהיית רוצה עליה חו"ד.
אין לך בעיה של פוקוס יש בעיה של אור שלא קשורה לפוקוס, תחשבי בכל מצב נתון על האופציה הכי טובה להאיר את התמונה בהתאם לתנאים ולצורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1335818:
אני מגיבה גם לגבי מה ששאלת באשכות השני וגם לגבי כאן
יש אופציה של WB שנקראת K ששם את מכוונת את הWB לפי מספרים וזה האופציה הכי טובה, את מכוונת על מספר מסויים בהתאם לתנאים ואז מעלה או מורידה בעת הצורך, ככל שהמספר שם גבוהה יותר הצבעים יותר חמים.
כתבת לגבי איזו, אבל אני לא רואה בעיה קריטית של גרעיניות(אפילו שאני לא יודעת מה האיזו וסוג המצלמה), הבעיה היא לא באיזו וצריך ללמוד להשתמש בפרמטר הזה כדי לשפר את איכות התמונה ואם המצלמה מאפשרת אז כן אפשר להעלות, אם נראה לך שהמצלמה מגרענת לך בסביבות 800 אז להוסיף פלאש קטן מהצד במקום להעלות באיזו.
לגבי חו"ד על תמונות ספציפיות כדאי להעלות עם נתונים תמונה שהיית רוצה עליה חו"ד.
אין לך בעיה של פוקוס יש בעיה של אור שלא קשורה לפוקוס, תחשבי בכל מצב נתון על האופציה הכי טובה להאיר את התמונה בהתאם לתנאים ולצורך.

ראשית אני מודה לך על האיכפתיות והתגובה המפורטת..

אין לי בכלל ניסיון עם משחק של ה WB , מה שלמדתי והשתמשתי היה , אופציה מובנית או בסטודיו לכוון ע"י נייר לבן . האם האופציה הזו נכונה גם לגבי צילום חוץ?
ואיך באמת אפשר לכוון ידנית את הWB , ניסוי וטעיה????
וכשאת כותבת על מספרים חמים וקרים. מה הכוונה , כשמזג האוויר קייצי ומלא שמש , אז להשתמש במספרים גבוהים??? אשמח אם תוכלי לתת לי דוגמא . . .
לגבי תאורה בתמונה. למדתי שהחשיפה אופטימלית יכולה להיות או בכהה או בבהיר , וצריך לחשוב מה הכי חשוב. בעיני הכי חשוב זה הפנים של המצולם ולפי זה אני מכוונת במד אור. ואם הרקע יוצא כהה. מה ניתן לעשות בזמן הצילום?
כמו"כ היתה לי מצלמת ניקון D7100\, ועברתי לקנון6D (פול פריים) משום מה אני לא מוצאת (או שאין) פלש מובנה במצלמה כמו שיש בניקון (הייתי משמשת לתאורת מילוי).
אשמח מאוד לתגובתך .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה