דרוש מידע ילד בן שנתיים שנושך, מה עושים?

• הוסף לסימניות
אולי זה עובד/אולי לא
מה שבטוח שזה לא התפקיד של הגננת
ילד שנושך צריך טיפול בבעיה -
לראות שאחרים מקבלים שוקולד והוא לא, לא פותר כלום
פותר ועוד איך....
מעל 25 שנות נסיון יוכיחו.
יתכן שיש מקרים שבהם הבעיה שגרמה לא נפתרה.
אך לא תמיד הבעיה היא ויסות חושי יש מגון סיבות נוספות, כמו למשל, צורך בתשומת לב.

• הוסף לסימניות
אמממ 25 וזהו??
בכל אופן מחסור בתשומת לב לא גורם לילד לנשוך את עצמו..
לא שמתי לב שהוא נושך גם את עצמו .
ובאמת אין לי מושג למקרה הזה.
לגופו של ענין, ילד בהחלט עלול להזיק/ להכאיב לעצמו כדי למשוך תשומת לב.

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב שהוא נושך גם את עצמו .
ובאמת אין לי מושג למקרה הזה.
לגופו של ענין, ילד בהחלט עלול להזיק/ להכאיב לעצמו כדי למשוך תשומת לב.
הכל נכון!
כשזה גם וגם זה סימן מובהק למה שכתבתי..

• הוסף לסימניות
אמא שלי גננת.
השיטה שלה שכשילד אחד נושך כל ילד בגן מקבל שוקולד צ'יפס אחד או עדש.
זה עובד פלאים. לאחר כמה פעמים הילד מפנים היטב שזה לא משתלם.
תסלחי לי אבל זה מזעזע אותי.
גם אני גננת.
הילד נושך לא כי הוא אוהב לנשוך או כי הוא חושב שלנשוך זה טוב.
הילד מבטא מצוקה כלשהי - בד"כ לא מצליח להביע את עצמו ולכן נושך. לעיתים זו בעיה של ויסות חושי כמו שכתבו לפני.
האם זה מה שיעזור? לחלק שוקולד לכולם ורק לו לא?! :(
תחשבי בעצמך - זה נראה לך פתרון? ותסלחי לי אם אני לא מאמינה שהבעיה נפתרת באופן הזה. לדעתי היא רק מחריפה כי המצוקה של הילד רק גדלה
ולגבי חלוקת ממתקים - מזמן עברנו ל"עדיף בריא", אפשר לצ'פר ילדים במדבקה, בצבע או בצ'ופר אחר שהוא לא אוכל. כך הילדים לא מתרגלים שהאוכל הוא פיצוי וזה יכול למנוע אכילה רגשית שגורמת להשמנת יתר.
ילד שנושך אפשר לתת לו מתנה שרשרת עם נשכן וכמובן צריך שמירה יותר הדוקה בעזרת הסייעת (ואם יש סייעת שניה פשוט להצמיד אותה לילד הנושך)
אחרי תקופה זה עובר בד"כ בלי התערבות (למעט מקרים של בעיה של ויסות)

• הוסף לסימניות
תסלחי לי אבל זה מזעזע אותי.
גם אני גננת.
הילד נושך לא כי הוא אוהב לנשוך או כי הוא חושב שלנשוך זה טוב.
הילד מבטא מצוקה כלשהי - בד"כ לא מצליח להביע את עצמו ולכן נושך. לעיתים זו בעיה של ויסות חושי כמו שכתבו לפני.
האם זה מה שיעזור? לחלק שוקולד לכולם ורק לו לא?! :(
תחשבי בעצמך - זה נראה לך פתרון? ותסלחי לי אם אני לא מאמינה שהבעיה נפתרת באופן הזה. לדעתי היא רק מחריפה כי המצוקה של הילד רק גדלה
ולגבי חלוקת ממתקים - מזמן עברנו ל"עדיף בריא", אפשר לצ'פר ילדים במדבקה, בצבע או בצ'ופר אחר שהוא לא אוכל. כך הילדים לא מתרגלים שהאוכל הוא פיצוי וזה יכול למנוע אכילה רגשית שגורמת להשמנת יתר.
ילד שנושך אפשר לתת לו מתנה שרשרת עם נשכן וכמובן צריך שמירה יותר הדוקה בעזרת הסייעת (ואם יש סייעת שניה פשוט להצמיד אותה לילד הנושך)
אחרי תקופה זה עובר בד"כ בלי התערבות (למעט מקרים של בעיה של ויסות)
אוקיי. צפירת ארגעה.
שום ילד לא יפתח משוקולד צ'יפס בודד הפרעת אכילה או אכילה רגשית.
ולגבי הנשיכה - שוב, אם זה ויסות רגשי זה לא יעזור.
אבל יש עוד הרבה סיבות לפני.
כמו ילד שלוקחים לו את הבימבה והוא לא יודע איך להגיב .
זה בהחלט ילמד אותו. בהחלט יפתור לו את המצוקה.

• הוסף לסימניות
זה לא מרביצים זה מכה קטנה וממוקדת על הפה שיבין שעשה משהו לא טוב עם הפה.
צודקת, זה לא עזר, ניסינו גם נשיכה אבל לא עוזר,
כנראה ש @תילתן צודק/ת ננסה לבדוק את זה,
תודה לכולם בנתיים

• הוסף לסימניות
מה שעזר אצלי זה להציע לילד ללכת לגור במלונה, כי רק אלה שגרים שם נושכים.
כל פעם אחרי שהוא נשך, יצאנו מהבית והתחלנו כביכול ללכת למלונה...
אפשר לקחת צעד קדימה..
ילד ש - xxxxx לצאת איתו ל - xxxxxxx !

• הוסף לסימניות
טוב אז מרפרופ בשירשור
אני קצת בהלם

קודם כל
ילד נושך אם מלווה עם זה כעס אומתח מסויים= מצוקה רגשית ואין על זה עוררין
זה נובע מחוסר יכולת להביע את עצמו ומלחץ פנימי עמוק שאין ביכולותיו של הילד להתמודד איתם (בדרך כלל)
אם כמו אמרו כאן מדובר בילד בן 2 שעושה את זה כלאחר יד וללא דום הבעת כעס או מתח מסויים כניראה שזה נובע מניסוי ותהיה של הילד כלפי החיים מה זה ולמה זה גורם.

אז אם זה נובע בלחץ רגשי פנימי עם כעסים או מתח כדאי כמה שיותר להרגיע את הילד ולתת לו מרחב פעולה בטוח מבחינה רגשית
וכמוהן תוך הסבר על מהות הבעיה
אם זה האפשרות השניה שהוא נושך לפי תומו
אז פשוט להסביר לא על ידי סיפורים ומשלים מה ההשלכות וכמובן לתת לו להרגיש הפסד עקב ההתנהגות שלו כמובן בלי מכה על הפה קלה ככל שתהיה כי עם מכה אנחנו מלמדים אותו א.להרביץ וב.שזה לא פתרון לטווח רחוק אלה סתימת הבעיה והתפרצותה במועד מאוחר יותר.
וגם בלי לקחת אותו לשום מלונה כי הוא לא כלב וגם הנשיכות לא הופכות אותו לכלב
אלא פשוט לדבר לדבר ולדבר
ולהראות לו הנה רציתי לקנות לך סוכריה אבל אני לא קונה לילד שנושך להוציא ממנו הבטחה על העתיד שהוא לא ימשך יותר וללמד אותו לעמוד על המילה שלו.
ובתפילה להצלחה רבה עם הרבה סבלנות

• הוסף לסימניות
טוב אז מרפרופ בשירשור
אני קצת בהלם

קודם כל
ילד נושך אם מלווה עם זה כעס אומתח מסויים= מצוקה רגשית ואין על זה עוררין
זה נובע מחוסר יכולת להביע את עצמו ומלחץ פנימי עמוק שאין ביכולותיו של הילד להתמודד איתם (בדרך כלל)
אם כמו אמרו כאן מדובר בילד בן 2 שעושה את זה כלאחר יד וללא דום הבעת כעס או מתח מסויים כניראה שזה נובע מניסוי ותהיה של הילד כלפי החיים מה זה ולמה זה גורם.

אז אם זה נובע בלחץ רגשי פנימי עם כעסים או מתח כדאי כמה שיותר להרגיע את הילד ולתת לו מרחב פעולה בטוח מבחינה רגשית
וכמוהן תוך הסבר על מהות הבעיה
אם זה האפשרות השניה שהוא נושך לפי תומו
אז פשוט להסביר לא על ידי סיפורים ומשלים מה ההשלכות וכמובן לתת לו להרגיש הפסד עקב ההתנהגות שלו כמובן בלי מכה על הפה קלה ככל שתהיה כי עם מכה אנחנו מלמדים אותו א.להרביץ וב.שזה לא פתרון לטווח רחוק אלה סתימת הבעיה והתפרצותה במועד מאוחר יותר.
וגם בלי לקחת אותו לשום מלונה כי הוא לא כלב וגם הנשיכות לא הופכות אותו לכלב
אלא פשוט לדבר לדבר ולדבר
ולהראות לו הנה רציתי לקנות לך סוכריה אבל אני לא קונה לילד שנושך להוציא ממנו הבטחה על העתיד שהוא לא ימשך יותר וללמד אותו לעמוד על המילה שלו.
ובתפילה להצלחה רבה עם הרבה סבלנות
הוא נושך גם את עצמו...!

• הוסף לסימניות
אבל איך זה נעשה ? ברגע של כעס או סתם כי בא לו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת