ילד נושך, מה עושים????

• הוסף לסימניות
לגבי אצל מי להתייעץ: הרב דרובינר, חכם מאד עם ניסיון רב - 053-3125203, אחרי 18:00.

ובלי לסתור במאומה את החשש לבעיה תחושתית, וקושי רגשי זה או אחר [שאלו דברים שמאד מאד כדאי לבדוק],
כדאי ומומלץ לקרוא את 'שיקום סמכות הורית' של חיים עומר. [גם להורים סמכותיים יש לו מה להוסיף, כלים מדהימים ורגועים מ א ד !]
וכן את 'ילד פיצוץ' של רוס גרין.
העצות שם שיקמו משפחות! אני מכיר גם אישית.

לקחת בחשבון שבגדול הספרים הללו נקיים, אבל אביסלע...

ו...בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1496043:
בן כמה הילד, ואיך החלטת כיצד לעזור לו?

היום הוא בן 8.
אין לי כח לפרט((וגם לא כ''כ מתחשק לי ע''ג הפורום) אבל בגדול, התייעצנו (ועדיין) המון!!! (בניגוד למי שכתבה שלפעמים רצים מיד לטפל)בנוסף,הילד עבר הרבה אבחונים והגענו למסקנה שזה מה שיכול לעזור לילד.

את האמת? לא להכיר את הילד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1496495:
כדאי ומומלץ לקרוא את 'שיקום סמכות הורית' של חיים עומר. [גם להורים סמכותיים יש לו מה להוסיף, כלים מדהימים ורגועים מ א ד !]
וכן את 'ילד פיצוץ' של רוס גרין.
העצות שם שיקמו משפחות! אני מכיר גם אישית.

לקחת בחשבון שבגדול הספרים הללו נקיים, אבל אביסלע...

ו...בהצלחה רבה!!!
איפה משיגים את הספרים האלו?

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הספר 'ילד פיצוץ', אבל לאחרונה קראתי טור של חיים ולדר נגד השיטה, ומה שהוא כתב היה מלא טעם. כדאי לבחון ולקרוא קריאה ביקורתית.

• הוסף לסימניות
ילד פיצוץ לא כ"כ מסתדר לי על ילד בן 3
זה כמעט תינוק.

יש את הספר בצומת ספרים/ סטימצקי וכו..

• הוסף לסימניות
הבן של אחותי היה נושך
יום אחד הגננת שלו נשכה אותו בחזרה
וכזה ביס שהיא ראתה את הסימן כמה ימים
באותו יום היא העבירה אותו לגן אחר
ועם הרבה חיבוקים חום ואהבה
התופעה פסקה פחות או יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושקה;1496850:
הבן של אחותי היה נושך
יום אחד הגננת שלו נשכה אותו בחזרה
וכזה ביס שהיא ראתה את הסימן כמה ימים
באותו יום היא העבירה אותו לגן אחר
ועם הרבה חיבוקים חום ואהבה
התופעה פסקה פחות או יותר

אני לא מאמין, ביס חזרה? לאן הגענו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה