- הוסף לסימניות
המשפט הזה למשל מרגיש כמו הטרלה.לא כל הקאה או סחרחורת של יום אחד נחשב למחלה
מאד מאד מזלזל ומיותר לחלוטין.
קצת כבוד לחויות שאינך מכיר
המשפט הזה למשל מרגיש כמו הטרלה.לא כל הקאה או סחרחורת של יום אחד נחשב למחלה
לא אומרת שלא דובר אמת. אבל ברגע שאתה עובד בעבודה עם אחריות כזאת תהיה פייר.מצטערת, אי אפשר להסיק מהשתלשלות העניינים שהעובד לא דובר אמת.
מכיוון שהיום אפשר להנפיק אישור מחלה אוטומטי, כל הסיפור של השתי דקות נראה מוזר.
אבל אם זה היה קורה לפני חצי שנה, הוא היא פשוט מרים טלפון ומודיע שהוא קם עם כאב שיניים נוראי והוא בדרך לרופא להוציא אישור מחלה.
זה מה שקורה בגלל האפשרות להנפיק לבד לא צורך ברופאלקחת מראש חמישה ימים קדימה, באמת לא לעניין.
ברגע שאתה עובד הוגן-זה נכון.ואגב מנקודת מבט של שכיר, מעסיק שמסתכל בעין עקומה, וצריך להתגונן כשלוקחים ימי מחלה, גם לא מוסיף נקודות זכות אצל העובד, או כל רצון לתת מעבר.
בואי נהיה הוגנים לשני הצדדים.בתור מי שהעסיקה עובדים (לא מכספי) הענין של שימוש בימי מחלה לימי חופש זה מכעיס נורא
וגם שמעתי בשם כמה רבנים שזה גזל גמור!
כי למרות שחלק מהעובדים חושבים שביטוח לאומי משלם על זה - אז לא! זה מכיסו הפרטי של המעסיק.
אבל- פרקטית, להעסיק נשים בסוף הריון
שקשה להן באמת לתפקד, והן מחסרות על ימין ועל שמאל (בין על חשבונן בין על חשבון המעסיק) או הולכות לבדיקות תכופות שמותר להן לפי חוק, מאוד קשה להתנהל כך בתור מעסיק...
ונראה לי מאוד נכון היה אם החוק היה מחייב להוציא אותן לחל"ד כמה ימים לפני הלידה ולהכניס את המילוי מקום כבר שבוע קודם לתפקיד.
ולא לסחוב את השבועיים האחרונים עם המון העדרויות (יתכן שמוצדקות מאוד)
יש לך פתרון בשביל עובדת שצריכה בסוף הריון לחסר בשביל בדיקות?בתור מי שהעסיקה עובדים (לא מכספי) הענין של שימוש בימי מחלה לימי חופש זה מכעיס נורא
וגם שמעתי בשם כמה רבנים שזה גזל גמור!
כי למרות שחלק מהעובדים חושבים שביטוח לאומי משלם על זה - אז לא! זה מכיסו הפרטי של המעסיק.
אבל- פרקטית, להעסיק נשים בסוף הריון
שקשה להן באמת לתפקד, והן מחסרות על ימין ועל שמאל (בין על חשבונן בין על חשבון המעסיק) או הולכות לבדיקות תכופות שמותר להן לפי חוק, מאוד קשה להתנהל כך בתור מעסיק...
ונראה לי מאוד נכון היה אם החוק היה מחייב להוציא אותן לחל"ד כמה ימים לפני הלידה ולהכניס את המילוי מקום כבר שבוע קודם לתפקיד.
הרב לא יאמר לאישה משפטים כמו אלו שהגיבו להם.אתן תשאלנה רב על כל הנ"ל או שגם הוא גבר ותשובתו תנבע משיפוטיות חסרת בסיס שעברה מזמן את גבול הטעם הטוב...
אני מביא לכם את ההסתכלות של המעסיקלא.
אתה מביע פה לא דעה על המעסיק אלא על נשים.
מאחר ואתה לא אישה, זה לא המקום להביע דעתך.
זה לא הטרלה אולי קצת גוזמאהמשפט הזה למשל מרגיש כמו הטרלה.
מאד מאד מזלזל ומיותר לחלוטין.
קצת כבוד לחויות שאינך מכיר
מקסיםאל תעסיקי נשים נשואות
אה, כן?לא כל הקאה או סחרחורת של יום אחד נחשב למחלה
את מסכימה עם ההצעה שלה לקחת לנו שבועיים מהחל''ד?מקסים
זה באמת נשמע שלהרבה כאן אין שום אחריות לא על עצמן וכל שכן על שאר הנשים החרדיות...
מקסימום שהמעסיק שלי לא יקבל יותר נשים חרדיות/נשואות
חבל
לי נראה נכון שאם למעסיק קשה להעסיק משהי כי היא נעדרת עקב בדיקות רפואיות חולשה וכדו' לפני לידה שיתן לה לקחת שבועיים מחלה ויכניס אז ממלאת מקום למה לגנוב לה את חופשת הלידה שנועדה לטיפול בתינוק.נראה לי מאוד נכון היה אם החוק היה מחייב להוציא אותן לחל"ד כמה ימים לפני הלידה ולהכניס את המילוי מקום כבר שבוע קודם לתפקיד.
רק על זה-היא נצפית מסתובבת בחופשיות להנאתה בגלידריות שונות,
אני מסכימה עם גישה יותר נחמדה למעסיקאת מסכימה עם ההצעה שלה לקחת לנו שבועיים מהחל''ד?
גמני.אני מסכימה עם גישה יותר נחמדה למעסיק
לדבר איתו
להגיע להסכמות
וכן, גם לקחת ימי מחלה, אבל בשיח מכובד ונעים
לא לתקוע אותו בלי יכולת להסתדר
היא לא כתבה כאן על אישור מחלה לא מוצדק.שקשה להן באמת לתפקד, והן מחסרות על ימין ועל שמאל (בין על חשבונן בין על חשבון המעסיק) או הולכות לבדיקות תכופות שמותר להן לפי חוק, מאוד קשה להתנהל כך בתור מעסיק...
וואי לא הכל שחור ולבן בחייםהיא לא כתבה כאן על אישור מחלה לא מוצדק.
תחשבי שבשבועיים החארונים היו משלחים אותך הבייתה כי את מהווה מטרד.
כיף, לא?
הרב הוא גבר כמוני כמוהו כמוהם כמו כולנו, בוודאי ובוודאי הרופאהרב לא יאמר לאישה משפטים כמו אלו שהגיבו להם.
אה, כן?
אז מתי בדיוק אדם רגיל, לא אישה בהריון, לוקח יום מחלה?
מישהו לא בהריון עם הקאות וסחרחורות בהחלט ייקח יום מחלה!!
נכון.
סליחה על ההתערבות ומחילה @משה 05276
אשה שנמצאת במצב מתקדם זה קושי וחולי גמור מההיבט ההלכתי. (לחוק יש חוקים משלו)
זו אטימות לומר לאשה שסובלת מהקאות שתלך לעבודה וזה לא נקרא חולי.
וגם בלי הריון, אדם שמקיא את נשמתו כמעט יום יום או כמה פעמים ביום - בקושי הולך על הרגליים.. ותוסיף לזה את העובר וכל הנלווה...
לא סתם ההגדרה של יולדת שנתיים אחרי לידה שפטורה מתעניות כי רוב אבריה מתפרקין.
ובאשר לעצם הענין:
שכל אחת תשאל את הרב (והמעסיק) שלה הכי פשוט הכי צודק והכי חכם.
ובזה ישוב השלום לשכון כאן באשכול.
אני חושב שצריך להוסיף שבועיים למי שתבחר בכך לפני לידהאת מסכימה עם ההצעה שלה לקחת לנו שבועיים מהחל''ד?
פלא בעיניי שלא עשו חוק עד היום שאישה לא תעבוד בשבועות קודם הלידה, במיוחד בשלבים המתקדמים מאוד. כל תנועה יכולה להיות מאמץ, ומעבר לקשיים הפיזיים, יש גם עומס נפשי שמתלווה לכל אורך התקופה הזו.
ונשות ישראל רבות ממשיכות לעבוד רק כי הן זקוקות לפרנסה בבית, כשהבעל נמצא באהלה של תורה, ואין ספק שזה תקופה שמצדיקה גמישות וסיוע מצד המעסיק.
קשה להאמין שיש נשים שבוחרות לנצל את העניין שלא לצורך אמיתי, זה באמת תקופה קשה, והמעסיק לוקח הכול בחשבון, מעשים שבכל יום בכל בית עסק.
לגבי הפינוק בגלידות כמו שאמרת, רק חשוב לשמור על איזון במתיקות בתקופה הזו....
אין רע. זה לא מה שהיא הציעה.יש עבודה שלא תלויה בדד ליינים, זאת העבודה שהיא תקבל, מה רע?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //