כללי יעול דרכי עבודה

• הוסף לסימניות
אותי לימדו ש:
פוטושופ נועדה לריטוש תמונות
אילוס' - לווקטורים
ואינדי - לעימוד
וידוע הנאמר: על פי התורה אשר יורוך, ועל המשפט אשר יאמרו לך - תעשה: לא תסור מן הדבר אשר יגידו לך ימין ושמאל

אז יש בכלל ספק??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;548151:
לכאורה, כשאתה מעצב כרטיס ביקור או מודעה קטנה - ואתה בכל מקרה צריך את אילוס' בשביל העיצוב, זה בעיני קצת מסורבל לפתוח גם את אינדיזיין ולהתחיל ליבא וכל זה, במקום לגמור הכל בשניות באילוס' שהיא תוכנה הרבה יותר קלילה מבחינת נוחות עבודה. אולי זה לא נחשב מקצועי, אבל לי אישית זה הרבה יותר נוח.
אתה יכול לשמור באינדזיין הגדרות מסמך גודל של כרטיס ביקור ועם בלידים והכל וטוען את זה כל פעם שאתה מעצב כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
מטאור, גם אני עבדתי על הקורל כמעט בעצימת עיניים
אבל שינויי הצבע בתצוגה בינו לבין הפוטושופ שיגעו אותי כליל.
עד שיום אחד הלך לי הקורל מהמחשב והחלטתי לנסות לחכות חודש חודשיים
עד שאתקין אותה מחדש. כדי שלא אפתח את האילוסטרייטור ואת האינדיזיין וכעבור כמה דקות אחזור לקורל והמאמץ היה משתלם, למדתי להשתמש לעומק בתוכנות ולהנות מהשימוש בהם.
היום רק לקבצים ישנים השמורים בקורל, אני עוד פותחת כדי להפוך אותם ל- Ai וזהו.
מומלץ בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה