נכתב ע"י שריתיש;2269010:ואני נהנית איך ה"הול" של פעם... נהיה היום "חדר משפחה"
לא יודעת איך המשפחה שלך, ושל שאר המצדדות בחדר המשפחה
אבל אני לא מצליחה לתאר :
את חני לומדת למבחן
שמוליק משנן גמרא
שרהלה וחברה שלה פתחו פליימוביל
מוישי יוצר מגדל בקפלה, אסור לעבור באזור
ויענקי זוחל בין כולם
וכדי לאחד את המשפחה את מקפלת שם כביסה
איך זה בדיוק אמור לעבוד?
(ועדין לא דיברתי אם יש לך 2-3 בנות שכל אחת מהן רוצה להביא חברה ללמוד למבחן, ושאר הקטנים שבבית רוצים לשחק.. וכשהמשפחה תגדל ויהיו יותר מ5 ילדים...)
בקריאה חוזרת הבנתי מה התכוונת, ודווקא זה בינתיים הכי נראה לי. יש בזה הרבה מעלות.נכתב ע"י אמא של חני;2268848:אני מסכימה עם ההערות של האחרות הן לגבי החדר שינה, והן לגבי הפרוזדור, (לא כל אחד שנכנס אלייך הביתה צריך לראות את כל הבלגן ולהפריע לילדים...)
ואני מוסיפה גם, שלדעתי, תצמידי את הדלת של חדר הבנות לדלת של החדר שינה, בשביל שיהיה לך רק פינה אחת של מעבר, והיתר שטח פתוח, אם תרצי בעתיד לשים שם שולחן מחשב לדוגמא, או סתם המקום לילדים לשחק בלי שתיפלי עליהם כל פעם שאת עוברת לחדר, ואולי, (אני לא בטוחה בזה בדיוק, צריך בדיקה מעמיקה יותר מה מרויחים ומה מפסידים) להעביר את הכניסה של החדר פנאי, (וכמובן של החדרי שינה ובנות) וסוף המסדרון, וככה תיווצר לילדים פינה שלא יפריעו להם.
(ז"א לעשות בעצם סוג של פרוזדור רייש).
נכתב ע"י רחלשקרקה;2269034:אנחנו לא כאלה קפדנים ויקים, ומותר במקרה הצורך "לעבור על הכללים"
הכוונה היא שברירת מחדל תעסוקה של ש"ב (כיתות א'-ה'), משחק רגוע וכדו' יהיו בחדר הזה. מגיעות חברות נוספות? בד-יו-ק היום כל החברים נזכרו בנו? סבבה. יש עוד חדרים. זה לא במקום, זה בנוסף, אך כאפשרות הראשונה.
לי מפריע שמספיק שמגיע חבר/ה אחת- ומיד חדר שינה של הילדים כבר מתהפך ומצריך ארגון לפני שינה. אם אפשר- עדיף שהבלגן יעשה בחדר נפרד, אם אי אפשר- אז מתגמשים.
נכתב ע"י דירה מושלמת;2269266:אם כבר הזכירה רחלשקרקה את רעיון הכוורת שהוא חמוד ומקסים לאיחסון.
יש רעיון חדש יותר להפרדה בין חללים, וגם לשמירת קשר והעברת אור. נקרא מחיצה בשם: משרביה
זוהי מחיצה מגבס בעובי 20 מ"מ וויש בה חורים בצורות שונות.כמו פרחים/עגולים. אפשר לצבוע אותה באיזה צבע שרוצים. ויפה מאד גם לקישוט.
נכתב ע"י GRN;2269275:משרביה זה רעיון עתיק יומין, הגיע אלינו מהתרבות האיסלמית, שם נעשה בו שימוש מתוחכם לאוורור המבנה, לשמירה על טמפ' נאותה, לתאורה לצניעות ולהפרדה בין פנים לחוץ. התרבות המערבית אימצה אותו, אבל נתנה לו פירוש שטחי למדי.
נכתב ע"י דירה מושלמת;2269289:את צודקת מאד. ,רק שלא הכירו אותה בארץ. היום הביאו אותה אלינו בשידרוג ובדגמים חדשים. ונכנס יפה מאד.
אם היא לא תצליח- היא תעבור לחדר אחר. זה בדיוק מה שכתבתי קודם. זה לא המקום היחיד בבית, ואין "חוקים" נוקשים.נכתב ע"י שריתיש;2269199:שוב מתענינת, באמת כדי ללמוד,
יש לך בת גדולה שצריכה שיעורי בית וללמוד לבוחן + דף חזרה?
היא מצליחה לשבת לעשות שיעורי בית כשסביבה שוקק חיים? (עוד 2-3 קטנים ב2משחקים שונים?)
נכתב ע"י דירה מושלמת;2269266:אם כבר הזכירה רחלשקרקה את רעיון הכוורת שהוא חמוד ומקסים לאיחסון.
יש רעיון חדש יותר להפרדה בין חללים, וגם לשמירת קשר והעברת אור. נקרא מחיצה בשם: משרביה
זוהי מחיצה מגבס בעובי 20 מ"מ וויש בה חורים בצורות שונות.כמו פרחים/עגולים. אפשר לצבוע אותה באיזה צבע שרוצים. ויפה מאד גם לקישוט.
נכתב ע"י הצלחה;2271339:אם את עושה חדר בתוך חדר הייתי מחליפה את המיקום. נכנסים לחדר בנות מהפרוזדור ומשם לחדר משחקים ומהחדר משחקים יש גם יציאה למרפסת.
וסתם דרך אגב הבית גדול ויפה לא חבל שהכניסה כ"כ צרה? רק לי זה הפריעה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים