נכתב ע"י רותי בן שימול;1249418:ואז מה אם זה מפריע לשכנים??
אולי אם תפסיקו להתיחס אליהם ותתנו לו להמשיך לצרוח עוד כמה ימים. זה אכן יעבוד.
נכתב ע"י נוי;1249869:תבדקי קודם כל את כל האופציות הפיזיות האפשריות. לפני ההמלצה להיות חזקים ולתת לצרוח וכו'.
בתי חביבתי בת השנתיים הייתה מתעוררת המון. לו הייתי שומעת להמלצות של לתת לצרוח, לא הייתי סולחת לעצמי היום.
הילדה סבלה מפוליפים. אבל לא ברמה שתופסים מיד- זה מסוג הבעיות שרק בדרגה חמורה רופא מתריע על זה.
בשבועות הסמוכים לניתוח (אחרי בדיקה עם מומחה וכו' והמלצה) היא הייתה ישנה לידי ושמעתי אותה כמעט נחנקת מדום נשימה, מתעוררת ובוכה. לו הייתי מניחה לה לישון במיטה שלה לא הייתי מבחינה בזה בכלל.
היום, אחרי הניתוח היא ישנה בשקט וברציפות ולא צריכים בכלל "לחנך" אותה לישון.
כשלילד אין סיבה פיזית כמו תולעים/פוליפים או רעב למה שלא יישן טוב?
נכתב ע"י נוי;1249824:עוד אפשרות: אם יש לו נזלת לרוב והוא נוחר, כדאי לבדוק פוליפים (אדנואידים) מוגדלים.
ילד כזה מתעורר המון מסיבה אחת- קשה לו לנשום.
במצב כזה צריך לפנות למומחה לאף אוזן גרון.
נכתב ע"י צ פומרנץ;1249838:נעמי, כ"כ מוכר לי עד כדי הזדהות עמוקה.
ביתי בת השנתיים ועשרה חודשים קמה מגיל 0 עד היום בכל לילה אבל לא 3-4 פעמם כמו שאת מתארת אלא באזור ה7-9 פעמיים ללילה (ולא הגזמתי)
בממוצע פעם בחצי שעה.בהתחלה חשבנו הנקה, אח"כ חשבנו אוכל (היא מאד בעייתית בתחום וקשה באוכל - נושא לאשכול אחר), אח"כ חשבנו תולעים - מה שהתברר גם כנכון.
אבל גם כשגמרנו ים וורמוקס את התולעים נשארנו עם הבעיה.
עד שהחלטנו שהגיע הזמן לשמוע למה שכולם אומרים ולתת לילדה לצרוח.
הסברנו לה שהיא גדולה והיא הולכת לישון לבד במיטה של שבי, ואמא הולכת לישון במיטה של אמא - ולא בוכים.
הלילה הראשון היה קשה- לולא בעלי שהחזיק אותי חזק ולא נתן לי להכנע לה הייתי כבר הולכת לישון לידה או מביאה אותה למיטה שלי - כמו שבאמת עשיתי עד אותו הלילה.
זה היה לילה קשה. מידי פעם אני או בעלי הלכנו לידה ואמרנו לה בשקט שעכשיו לילה וצריך לישון שעוד מילות הרגעה ונשיקות.
היה גם שלב של כמעט צעקות שתישן מיד. איכשהו עברנו לילה כזה אחד
ואני הרגשתי שעוד לילה אחד כזה ואני משתגעת.
ביום למחרת הכנו אותה שהיא גדולה וכ' וכו'.
בלילה השני - היא בכתה רק חצי שעה.
בשלישי - היא קמה כמה פעמים ובכתה כמה דקות
וברביעי, רק חיפשה תירוצים כגון חלב, נפל המוצץ (שהפילה כנראה בכוונה) - הגענו נתנו בקבוק או מוצץ ואמרנו לה ילדה גדולה הולכת לישון יפה לבד וחזרנו למיטה.
ובזה זה נגמר....
פחות או יותר.
במקום 7-8 פעמים שזה היה הממוצע הלילי בחצי שנה האחרונה, זה ירד לפעם אחת בד"כ בלילה. לפעמים לפעמים - 2 פעמים.
וזה רק אומר כמה זה היה ניצול נטו.
ולסיום... בלילה אחד לאחרונה ניסיתי כן להשאר כמה דקות לידה - טעות. כי היא לא הרשתה לעצמה להרדם. כשבר נראה היה שהיא ישנה ויצאתי. היא מיד התחילה לבכות. כך במשך חצי שעה עד שנשבר לי אמרתי את דברי העידוד הקבועים: שבי גדולב, ולא בוכה ואמא הולכת לישון המיטה של אמא. ואז כשחזרתי למיטתי - היא נרדמה באמת.
חזקי ואמצי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לא לעניין1 //