- הוסף לסימניות
- #1,261
תודה רבה!!!עוזר?
ממש מיוחד!
תודה רבה!!!עוזר?
זה טוב?אשמח לתמונה של ילדה קטנה (שרואים שהיא פחות מגיל שנתיים וחצי, או אפילו בובה ) מספרת סיפור לכמה בובות. (ברקע של משפחתון) גוונים עדינים, אולי פסטל (אפשר שיהיה ברקע בובת כבשה קטנה)
תודה רבה
מושלם!!!!
לא יודעת , העלו פה תוכנה לחידוד האיכות, את יכולה לנסות..מושלם!!!!
צריך לשנות משהו באיכות כדי שיתאים לדפוס?
אחרי שכבר הצלחתי כמה תמונות מופיע לי כך, את יודעת מה זה אומר?זה בעקבות ההגנה.. תנסי על תמונה אחרת ותראי אם עובד לך..
אני יכולה לנסות , על איזה תמונה מדובר?אחרי שכבר הצלחתי כמה תמונות מופיע לי כך, את יודעת מה זה אומר?
אם יש מישהו שמוכן לעשות לי תמונה אחת לאיכותי
צפה בקובץ המצורף 1841643
תזכי למצוותאני יכולה לנסות , על איזה תמונה מדובר?
ככה?תזכי למצוות
כשאני מגדילה את זה עדיין מפוקסל, אני צריכה להגדיל את זה לשמשוניתככה?
זה טוב?את יכולה לעשות את זה יותר קטן? נראה לי שהתוכנה אומרת לי שזה קובץ מידי גדול
תודה
מישהו בבקשה?תודה על השיתופים הקודמים!
האם יש מישהו שיוכל ליצור עבורי תמונה של חנוכיה?
תודה רבה!
ביקשתי עזרה מעוזר לכתיבת פרומפטים. אולי זה יעזור, כי בפעול תמונה הוא לא נתן..
- צורת החנוכיה:
- חנוכיה גבוהה ואלגנטית, עם קווים פשוטים ונקיים, כך שהיא תהיה קלה לצביעה.
- הקנים : 9 קנים מסודרים בצורה ישרה ומסודרת, עם קני החנוכיה המרכזי גבוה יותר (למנורת השמש). כל קנה הוא עבה בקווים ברורים וקל לצביעה.
- מקום לנרות:
- כל קן יהיה מוכן לקלוט את הנרות (בצורת עיגולים או ריבועים קלים שיהיה ברור שהתלמידות יבחרו לצבוע אותם בצבעים שונים).
- הנר של השמש" (הקנה המרכזי) יהיה גבוה יותר ויוצב באמצע בצורה בולטת.
- חלק התחתון של החנוכיה:
- בסיס החנוכיה יהיה רחב ונמוך.
- פרטים נוספים:
- בקצות החנוכיה או הסביבה, ניתן להוסיף פרטים עדינים
- או עיטורים פשוטים ומודרניים שיתאימו לאופי של ציור בנות כיתה א' לצבוע בקלות.
- הכללית:
- כל הציור יהיה בקווים פשוטים ורים, עם רווחים נוחים בין חלקי החנוכיה כדי שתהיה נוחה לצביעה ולא תיראה עמוסה.
הדרישות למידות :
- הפורמט של הציור יהיה בגודל של 70x100 ס"מ .
- הציור יישאר פשוט אך מתואם גם לסגנון חינוכי של ילדים צעירים, כך שכל פרט יהיה ברור ומדויק.
להמשך הקישוט בנושא "חנויות" אשמח לעוד תמונות בסגנון שעשית, תוכלי לעשות לי?מכשירי כתיבה 2 + זיפ כלי גינה +זיפ כלי נגינה
אשמח לתמונות נשל גזרות אנטיוכוס תמונות ברורות לצורך קיר תוכן בגן ילדים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים