שיתוף חופשי יצירות בAI למלמדים, רבעס, מורות וגננות

יצירות לשימוש חופשי
זה קישוט משהו קטן - לא רציני
בכל אופן תודה על ההיענות
אני אומרת בגלל שאת מבקשת משהו קטן , ועוד אחד , וכו' ,
על דברים שהולכים להיות תלויים על קירות ..
בגדול מדובר באשכול שנועד לעזור למורות , גננות וכו' ליפות את הדפים שלהם שאף אחד לא יתן להם על זה תוספת כסף כדי לעשות זאת - אלא שיעשו בצורה אחרת
מה שלא קיים בקישוטים.

אני אומרת בגלל שאת מבקשת משהו קטן , ועוד אחד , וכו' ,
על דברים שהולכים להיות תלויים על קירות ..
בגדול מדובר באשכול שנועד לעזור למורות , גננות וכו' ליפות את הדפים שלהם שאף אחד לא יתן להם על זה תוספת כסף כדי לעשות זאת - אלא שיעשו בצורה אחרת
מה שלא קיים בקישוטים.
טענה צודקת אבל...
1. בדרך כלל הדרישות ממזכירים ומזכירות בתחום הגרפיקה גדול בהרבה מהשכר שלהם ולא תמיד הם חייבים ויכולים לעשות את מז שמבקשים מהם,
2. מזכירים מעדיפים להביא משהו יותר ממה שהם צריכים כדי שיעריכו אותם בעבודה אם בהערכה ואם במשכורת.

אפשר ציור של כבש וגזיזת הצמר מהכבש
כזה?
1736942764199.png

טענה צודקת אבל...
1. בדרך כלל הדרישות ממזכירים ומזכירות בתחום הגרפיקה גדול בהרבה מהשכר שלהם ולא תמיד הם חייבים ויכולים לעשות את מז שמבקשים מהם,
2. מזכירים מעדיפים להביא משהו יותר ממה שהם צריכים כדי שיעריכו אותם בעבודה אם בהערכה ואם במשכורת.
הכוונה שלי הייתה שביה"ס בדר"כ משלם על קישוטי קיר

שלום וברכה!
נעזרתי בכם הרבה ואשמח להעזר שוב...
אני צריכה עוד תמונות של ילדים( שיראה מאותה המשפחה...)
אחד יושב ואוכל פת שחרית בדרך ארץ במקומו על הכיסא
ואחד מלביש סוודר עם יד ימין תחילה.
תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• 77404049-7af4-4b66-86b0-f819949f71af.png
    77404049-7af4-4b66-86b0-f819949f71af.png
    KB 473.6 · צפיות: 37
  • ca90aac6-7174-473f-9ce8-7d528d3766d5.png
    ca90aac6-7174-473f-9ce8-7d528d3766d5.png
    KB 504.6 · צפיות: 34
אני מחפש רעיון לסמל של צהרון לחיידר חסידי (בלי פוני עם פאות מסלסלות)
סוג של ילד מחלק אוכל או ילד מחזיק צלחת עם אוכל
תודה רבה

שלום וברכה!
נעזרתי בכם הרבה ואשמח להעזר שוב...
אני צריכה עוד תמונות של ילדים( שיראה מאותה המשפחה...)
אחד יושב ואוכל פת שחרית בדרך ארץ במקומו על הכיסא
ואחד מלביש סוודר עם יד ימין תחילה.
תודה רבה!!!
הורדה - 2025-01-16T130306.210.png1737019607211.png

ערב טוב........
אשמח מאוד...
לילד וילדה בגיל 7 בערך הכי מתוקים שאפשר לעשות, לבושים צנוע אבל לא חרדי, יושבים ליד שולחן עם פירות, שתיה, לחמים, בקבוק יין וסוכריות..
עם רקע לבן

ולעוד תמונה של חלון יפה עם פרחים ועלים שדרכו רואים נוף יפה ודי חלק שאני אוכל לרשום שם משהו
עם רקע לבן כי אני צריכה לשים אותו על רקע אחר

תודה ענקית

ממש אהבתי את התמונה הזאת
אשמח מאוד לכזה דבר.. אבל שיהיה יותר אוכל על השולחן- פירות, לחמים, ירקות, בקבוקי שתיה
ושלא כולם יהיו בנים,
חלק בנים חלק בנות- צנועות אבל לא חרדיות (בית ספר קירוב)
דחוף לי מאדדדדדדד
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה