- הוסף לסימניות
- #1,401
סליחה שאני שואלת - מה המקצוע שלך?ממש יפה
תודה רבה
יש אפשרות שהרקע יהיה קצת יותר צבעוני?
ואיפה זה הולך להיות תלוי?
סליחה שאני שואלת - מה המקצוע שלך?ממש יפה
תודה רבה
יש אפשרות שהרקע יהיה קצת יותר צבעוני?
מזכירה בבי"ססליחה שאני שואלת - מה המקצוע שלך?
ואיפה זה הולך להיות תלוי?
בגדול על קישוטי קיר משלמים כסף , נכון?מזכירה בבי"ס
הולך להיות תלוי בכיתה
זה קישוט משהו קטן - לא רציניבגדול על קישוטי קיר משלמים כסף , נכון?
אני אומרת בגלל שאת מבקשת משהו קטן , ועוד אחד , וכו' ,זה קישוט משהו קטן - לא רציני
בכל אופן תודה על ההיענות
טענה צודקת אבל...אני אומרת בגלל שאת מבקשת משהו קטן , ועוד אחד , וכו' ,
על דברים שהולכים להיות תלויים על קירות ..
בגדול מדובר באשכול שנועד לעזור למורות , גננות וכו' ליפות את הדפים שלהם שאף אחד לא יתן להם על זה תוספת כסף כדי לעשות זאת - אלא שיעשו בצורה אחרת
מה שלא קיים בקישוטים.
הכוונה שלי הייתה שביה"ס בדר"כ משלם על קישוטי קירטענה צודקת אבל...
1. בדרך כלל הדרישות ממזכירים ומזכירות בתחום הגרפיקה גדול בהרבה מהשכר שלהם ולא תמיד הם חייבים ויכולים לעשות את מז שמבקשים מהם,
2. מזכירים מעדיפים להביא משהו יותר ממה שהם צריכים כדי שיעריכו אותם בעבודה אם בהערכה ואם במשכורת.
מעולה אפשר להפוך את זה גם לדף צביעה אולי?
אותו דבר אי אפשר קחי אחרמעולה אפשר להפוך את זה גם לדף צביעה אולי?
וואו תודה ענקית אין מילים
מדהים תודה רבה רבה
ממש אהבתי את התמונה הזאת
מי עשתה את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים