יש בבר אילן למטה קרוב לצומת (בצד של גולדה מאיר) - חנות שיורדים אליה במדרגות מהמדרכה, צמוד לחנות של השקל או משהו כזה
לא זוכרת את השם
חנות גדולה עם המון דברים ולא יקרה
יש לו כבר...את יכולה לקנות לו ספר של יצירה בפלסטלינה
או חוברות בוקי
מה למשל המחירים?יש מקס של חומרי יצירה ברחוב ששת הימים מול קניון אילון, חנות ענקית, עם מגוון גדול מאד של אפשרויות... אפשר לקנות שם למשל קנוואסים בזול צבעי גואש/מים/אקריליק. יש גם יצירות חמודות של מדבקות/חול צבעוני וכדומה, קניתי שם פעם חבילה ענקית של מנקי מקטרות , אפשר לעשות מהם הרבה יצירות כייפיות...
יש לך קישורים מוצלחים?אני הזמנתי חומרי יצירה מעליאקספרס
אבל אני מחפשת משהו יותר מעניין, ושיהיה לו תוצר אמיתי ומרשים יותר מדף עבודה
מחפשת רעיונות פשוטים לעבודות יצירה קלילות לילד בן 6
מעדיפה הכוונה לחנות שמציעה רעיונות + חומרים
הייתי בצורה וצבע אבל הם אמרו שהרוב מתאים למורות, בכמויות גדולות ואין להם הצעות לפרטיים
אשמח למידע על חנויות דומות שכן מציעות ליחדים ג"כ
תודה
מחירים טובים , לדעתי שווה להגיע, לא יודעת מה יש להם במלאי כי כל הזמן מתחלף וגם לא זוכרת מחירים מדוייקים אבל פעם אחרונה שהייתי היה הרבה יצירות פשוטות כמו בובות מנייר, 3 ב10 היה רקמות חמודות ב20 והמנקי מקטרות עלה לי 10 או 15 שקל לחבילה ענקית שכללה גם עניים זזות ופונפונים בגדלים שונים.מה למשל המחירים?
שווה להגיע בגלל המחיר או רק בגלל המבחר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים