עזרה יצירות לילד בן 6

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות פשוטים לעבודות יצירה קלילות לילד בן 6
מעדיפה הכוונה לחנות שמציעה רעיונות + חומרים
הייתי בצורה וצבע אבל הם אמרו שהרוב מתאים למורות, בכמויות גדולות ואין להם הצעות לפרטיים
אשמח למידע על חנויות דומות שכן מציעות ליחדים ג"כ
תודה

• הוסף לסימניות
יש בבר אילן למטה קרוב לצומת (בצד של גולדה מאיר) - חנות שיורדים אליה במדרגות מהמדרכה, צמוד לחנות של השקל או משהו כזה
לא זוכרת את השם
חנות גדולה עם המון דברים ולא יקרה

• הוסף לסימניות
יש בבר אילן למטה קרוב לצומת (בצד של גולדה מאיר) - חנות שיורדים אליה במדרגות מהמדרכה, צמוד לחנות של השקל או משהו כזה
לא זוכרת את השם
חנות גדולה עם המון דברים ולא יקרה

אני בבני ברק :(

• הוסף לסימניות
לבת שלי קניתי ספר של פלסטלינה ופלסלינה בהרבה צבעים והיא יוצרת לבד דברים מהממים.
היא שומרת את זה בקופסא וכל פעם מוסיפה עוד דברים מתאימים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מקס של חומרי יצירה ברחוב ששת הימים מול קניון אילון, חנות ענקית, עם מגוון גדול מאד של אפשרויות... אפשר לקנות שם למשל קנוואסים בזול צבעי גואש/מים/אקריליק. יש גם יצירות חמודות של מדבקות/חול צבעוני וכדומה, קניתי שם פעם חבילה ענקית של מנקי מקטרות , אפשר לעשות מהם הרבה יצירות כייפיות...

• הוסף לסימניות
יש לי חיבה שיוחדת לשאלות שכאלה :)
בארץ אין (כמעט לא לתפוש אותי על המילה) תרבות של קניית יצירה לילד הבודד.

בארה"ב או בגרמנייה ליד הקופות בסופר מרקט יש מתקן תלייה עם המון יצירה לילד הבודד
אין סוף חומרים ואין סוף אפשרויות.

בחניות צעצועים כמו טוייס אר אס יש להשיג אריזות של יצירה לילד אחד, מוצרים ברמה ומחיר ברמה גם :eek:

אז מה עושים ?
צריך אימא יצירתית עבור הילד היצירתי -
את יכולה לקנות סלסלה גדולה מפלסטיק (9.9 שקל) ולמלא אותה מחומרי יצירה שאת יכולה לקנות בכל חנות יצירה,
מקלות עץ - אפשר להכין אין סוף של יצירה שימושית כמו קופסאות אחסון בסיס לברכת הבית וכו'
פונפונים - לאין סוף יצירות
מנקה מקטרות - כנ"ל
מראות קטנות - דבק רב תכליתי - עיניים זזות - סול מעורב צבעים באריזה קטנה - פנקסים קטנים - פסיפס מאבן או מסול - פרחים או כל מוטיב אחר שיש גזור ומוכן לשמוש.

את יכולה "להשקיע" ולקנות מוטיב מעץ גולמי (לבן) לעטר ולקשת באקרילי - חול - פייטים - או טוליפ.

אם נשאר מקום בסלסלה..תזרקי פנימה כל מיני דברים שמסתובבים בבית ומיועדים לפח..
אריזה מחוסלת של קורנפלקס - גליל קרטון של נייר טואלט או מגבת ידיים - ואפילו קרטון של חלב 1 ליטר לאחר ששטפת אותו - ואיפו קליפות של ביצים :eek: (זה רק אם את עוקבת אחרי הפורום הנכון..)
אין לך מושג איזה יצירות מרשימות ושימושיות אפשר ליצור איתם.

כפי שתראי באתר של 'אות לי' אנחנו גם מייצרים כל מיני ערכות יצירה מוכנות אבל ערכה מתאימה לעשרים ילדים לפחות - http://www.otli.co.il/
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לבקש מחברה שהיא גננת
או מורה בכיתות נמוכות
להוסיף להזמנת מלאכות עוד מלאכה בשבילך
ותשלמי לה את התוספת

קצת עבודה בשבילה....

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי חומרי יצירה מעליאקספרס

• הוסף לסימניות
יש מקס של חומרי יצירה ברחוב ששת הימים מול קניון אילון, חנות ענקית, עם מגוון גדול מאד של אפשרויות... אפשר לקנות שם למשל קנוואסים בזול צבעי גואש/מים/אקריליק. יש גם יצירות חמודות של מדבקות/חול צבעוני וכדומה, קניתי שם פעם חבילה ענקית של מנקי מקטרות , אפשר לעשות מהם הרבה יצירות כייפיות...
מה למשל המחירים?
שווה להגיע בגלל המחיר או רק בגלל המבחר?

• הוסף לסימניות
להנאתכם רעיון ליצירה שבכל נסיון מאתגר את הילדים מחדש.
לוקחים דף A4 וגוזרים לריבוע. מקפלים באלכסון 3 פעמים, כך שהדף מקבל צורת משולש והוא בן 8 שכבות.
מכל צד של המשולש גוזרים צורות שונות, אפשר גם לא מוגדרות. בסיום הגזירה פותחים את הדף. מתקבלת מפית תחרה מרהיבה.
ניתן לקשט עם טושים, או לחילופין, להדביק פיסות נייר צבעוניות באופן סימטרי.
אם רוצים לשמור, אפשר למיין או לצפות בטפט.
תהנו...

• הוסף לסימניות
מוזמנת להציץ בספר "דבק נייר ומספריים"
מלא רעיונות ליצירות מקוריות עם חומרים נגישים שיש בבית
מודעה 4.JPG

• הוסף לסימניות
אבל אני מחפשת משהו יותר מעניין, ושיהיה לו תוצר אמיתי ומרשים יותר מדף עבודה

פעם יצרתי עם הילדים שלי לוח סולמות וחבלים ענק מדפי ממו, הדבקנו על מפל, במתכונת 10 שורות שבכל שורה 10 דפי ממו,
יצרנו סולמות ממקלות ארטיק, וחבלים ממנקי מקטרות (שלא נדבקו טוב)
את החיילים הילדים יצרו חופשי רצב תמונה של החיילים
IMG_3600.JPG

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות פשוטים לעבודות יצירה קלילות לילד בן 6
מעדיפה הכוונה לחנות שמציעה רעיונות + חומרים
הייתי בצורה וצבע אבל הם אמרו שהרוב מתאים למורות, בכמויות גדולות ואין להם הצעות לפרטיים
אשמח למידע על חנויות דומות שכן מציעות ליחדים ג"כ
תודה

אתר מקסים עם שפע של יצירות לגיל זה + דפיעבודה
http://krokotak.com/

• הוסף לסימניות
לגיל הזה הייתי נותנת ליצור מחרוזי ״האמה״. (זה יצירה על תבניות בצורות שונות ואח״כ מגהצים את זה).
זה גם עבודה נקיה... וגם אפשר לתלות את זה עם חוטים לקישוט, או להדביק מאחורה מגנטים וכו׳. וכל פעם משנים צורות וצבעים.
מה שכן, החרוזים המקוריים (חברת HAMA) מאד יקרים, אז אחרי שאת קונה ערכת בסיס (כדי שיהיו לך תבניות), מומלץ לקנות קופסת חרוזים ענקית וזולה באיקאה.

• הוסף לסימניות
מה למשל המחירים?
שווה להגיע בגלל המחיר או רק בגלל המבחר?
מחירים טובים , לדעתי שווה להגיע, לא יודעת מה יש להם במלאי כי כל הזמן מתחלף וגם לא זוכרת מחירים מדוייקים אבל פעם אחרונה שהייתי היה הרבה יצירות פשוטות כמו בובות מנייר, 3 ב10 היה רקמות חמודות ב20 והמנקי מקטרות עלה לי 10 או 15 שקל לחבילה ענקית שכללה גם עניים זזות ופונפונים בגדלים שונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה