אני כבר לא זוכרת קישוריםיש לך קישורים מוצלחים?
בדיוק התכוונתי להמליץ, ואני רואה שהקדמת...מוזמנת להציץ בספר "דבק נייר ומספריים"
יש לי חיבה שיוחדת לשאלות שכאלה
בארץ אין (כמעט לא לתפוש אותי על המילה) תרבות של קניית יצירה לילד הבודד.
בארה"ב או בגרמנייה ליד הקופות בסופר מרקט יש מתקן תלייה עם המון יצירה לילד הבודד
אין סוף חומרים ואין סוף אפשרויות.
בחניות צעצועים כמו טוייס אר אס יש להשיג אריזות של יצירה לילד אחד, מוצרים ברמה ומחיר ברמה גם
אז מה עושים ?
צריך אימא יצירתית עבור הילד היצירתי -
את יכולה לקנות סלסלה גדולה מפלסטיק (9.9 שקל) ולמלא אותה מחומרי יצירה שאת יכולה לקנות בכל חנות יצירה,
מקלות עץ - אפשר להכין אין סוף של יצירה שימושית כמו קופסאות אחסון בסיס לברכת הבית וכו'
פונפונים - לאין סוף יצירות
מנקה מקטרות - כנ"ל
מראות קטנות - דבק רב תכליתי - עיניים זזות - סול מעורב צבעים באריזה קטנה - פנקסים קטנים - פסיפס מאבן או מסול - פרחים או כל מוטיב אחר שיש גזור ומוכן לשמוש.
את יכולה "להשקיע" ולקנות מוטיב מעץ גולמי (לבן) לעטר ולקשת באקרילי - חול - פייטים - או טוליפ.
אם נשאר מקום בסלסלה..תזרקי פנימה כל מיני דברים שמסתובבים בבית ומיועדים לפח..
אריזה מחוסלת של קורנפלקס - גליל קרטון של נייר טואלט או מגבת ידיים - ואפילו קרטון של חלב 1 ליטר לאחר ששטפת אותו - ואיפו קליפות של ביצים(זה רק אם את עוקבת אחרי הפורום הנכון..)
אין לך מושג איזה יצירות מרשימות ושימושיות אפשר ליצור איתם.
כפי שתראי באתר של 'אות לי' אנחנו גם מייצרים כל מיני ערכות יצירה מוכנות אבל ערכה מתאימה לעשרים ילדים לפחות - http://www.otli.co.il/
בהצלחה.
אני הזמנתי חומרי יצירה מעליאקספרס
תוכלי לצרף לינקים?אני הזמנתי חומרי יצירה מעליאקספרס
אני לא מכירה בכלל ספרי הדרכה ליצירות בפלסטלינה,
מי מחכימה אותי?
מה מומלץ? ואיפה קונים?
אני לא מכירה בכלל ספרי הדרכה ליצירות בפלסטלינה,
מי מחכימה אותי?
מה מומלץ? ואיפה קונים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים