- הוסף לסימניות
- #9,161
אני מחפשת תמונה של ירושלים שמשתקפת מוך חלון אבנים (למלכות וקסברגר קיים בקטן אני מעוניינת בגדול)
בתודה מראש
אני מחפשת תמונה של ירושלים שמשתקפת מוך חלון אבנים (למלכות וקסברגר קיים בקטן אני מעוניינת בגדול)
בתודה מראש
אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי לוגו של המספר 25
רק שהמספרים יהיו עשויים מדגים(בצורה עדינה שלא יראה דגים חיים)
בצבעי שחור כסף
תודה רבה!
יש עוד אחד שגם קצת מזכיר דגים (היו כמה שלא הבנתי את הבינהאני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי לוגו של המספר 25
רק שהמספרים יהיו עשויים מדגים(בצורה עדינה שלא יראה דגים חיים)
בצבעי שחור כסף
תודה רבה!
אשמח לדמויות נוספות עשויות מבלונים על רקע לבן
אני מקפיץ, אשמח מאוד לעזרה.אשמח מאוד אם מישהו יוכל ליצור לי עבור תחפושת כוס של פופקורן ועליו כתוב באנגלית פופקורן כמו בתמונה שמצורף, ומתחת יהיה כתוב בגדול באנגלית פופקורן שיהיה ניתן להדפסה על שקף או מדבקה שקופה,
שזה אומר רקע שקוף.
יש אפשרות למלחיה מוזהבת על רקע אדום וכתום?
זה מה שיצא לי...אשמח לדמויות נוספות עשויות מבלונים על רקע לבן
1. מוכרת סבונים
2. צלמת
תודה
מקפיץ.לכל היוצרים ערב טוב!
בבקשה אם תוכלו לייצר לי תמונה
של אוצר הספרים
וכן גם היכל ישיבה מלא בחורים חסידים לומדים כמובן עם ליפות בלי כובעים
אני צריך את זה למגבית אוצר הספרים.
מקפיץ שוב, אם מישהו יוכל לעזור. מצוה גדולה לזיכוי הרביםעבור פרוייקט אבות ובנים שאני מעורב בו, אשמח אם אפשרי למספר עמודי עיצוב יפים עם הלוגו של אבות ובנים, שאני יכול לכתוב בפנים את התורמים של אותו שבוע, וגם מודעות גדולות יותר שאוכל להכניס יותר כיתוב.
בתודה מראש
מקפיץ שוב, אם מישהו יוכל לעזור. מצוה גדולה לזיכוי הרבים.כמו"כ, עבור פרוייקט שאני מזמין אנשים לתפילת שחרית אצלנו במשרד פעם בחודש עם ספר תורה, אשמח מאוד לקבל מספר עיצובים להזמנה לתפילת שחרית עם תמונות של תפילין ןספר תורה, משהו מעניין, עם מקום לכתוב בפנים את ההזמנה.
בתודה מראש
אפשרי לי אין אפשרות ליצור איתך קשרayala bimuy אשמח להתכתב איתך באישי בבקשה, אפשרי?
אני זקוקה למשהו מסוים מאוד ומעדיפה לא לכתוב כאן בפורום
מקפיץ שוב, אם מישהו יוכל לעזור. מצוה גדולה לזיכוי הרבים
מעולה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים