שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני מחפשת תמונה של ירושלים שמשתקפת מוך חלון אבנים (למלכות וקסברגר קיים בקטן אני מעוניינת בגדול)
בתודה מראש
tl6WzXDhH1UmX2Nm-generated_image.jpg

אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי לוגו של המספר 25
רק שהמספרים יהיו עשויים מדגים(בצורה עדינה שלא יראה דגים חיים)
בצבעי שחור כסף
תודה רבה!

אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי לוגו של המספר 25
רק שהמספרים יהיו עשויים מדגים(בצורה עדינה שלא יראה דגים חיים)
בצבעי שחור כסף
תודה רבה!
יש עוד אחד שגם קצת מזכיר דגים (היו כמה שלא הבנתי את הבינה 🤔)
1739825374181.png

תודה רבה!
יש מצב לעוד דברים בסגנון הזה:
1739833345964.png

אולי שהמספרים עצמם יוצרות צורה של דגים?
שוב תודה!!!

יש אפשרות למלחיה מוזהבת על רקע אדום וכתום?

לכל האלופים היקרים
אריות הAI
לצורך המחשת הנקודות לילדי תשב"ר
אני צריך תמונה של ילדים משחקים בכדור ליד עמוד תאורה
והכדור עף עד לאמצע גובה העמוד ונהיה כמו שורוק (מלאופום)
בסגנון ילדותי שמח וכו'
תודה ושוב תודה
תזכו למצוות(y)(y)(y)(y)

אשמח מאוד אם מישהו יוכל ליצור לי עבור תחפושת כוס של פופקורן ועליו כתוב באנגלית פופקורן כמו בתמונה שמצורף, ומתחת יהיה כתוב בגדול באנגלית פופקורן שיהיה ניתן להדפסה על שקף או מדבקה שקופה,
שזה אומר רקע שקוף.
אני מקפיץ, אשמח מאוד לעזרה.
תודה מראש!

אני ישמח שאחד/ת האלופים פה ייצור לי תמונה שממחישה שאין על אבא ואמא בעולם!! (זה בשביל חתן שמתחתן ורוצה להוקיר טובה להורים) תודה רבה!!

ayala bimuy אשמח להתכתב איתך באישי בבקשה, אפשרי?​

אני זקוקה למשהו מסוים מאוד ומעדיפה לא לכתוב כאן בפורום

עבור פרוייקט אבות ובנים שאני מעורב בו, אשמח אם אפשרי למספר עמודי עיצוב יפים עם הלוגו של אבות ובנים, שאני יכול לכתוב בפנים את התורמים של אותו שבוע, וגם מודעות גדולות יותר שאוכל להכניס יותר כיתוב.
בתודה מראש
מקפיץ שוב, אם מישהו יוכל לעזור. מצוה גדולה לזיכוי הרבים

כמו"כ, עבור פרוייקט שאני מזמין אנשים לתפילת שחרית אצלנו במשרד פעם בחודש עם ספר תורה, אשמח מאוד לקבל מספר עיצובים להזמנה לתפילת שחרית עם תמונות של תפילין ןספר תורה, משהו מעניין, עם מקום לכתוב בפנים את ההזמנה.
בתודה מראש
מקפיץ שוב, אם מישהו יוכל לעזור. מצוה גדולה לזיכוי הרבים.
בתודה מראש

לכל היוצרים צהריים טובים!
בבקשה אם תוכלו לייצר לי תמונה
של ארון של אוצר הספרים ישיבה
וכן גם היכל ישיבה מלא בחורים חסידים לומדים כמובן עם חליפות בלי כובעים
אני צריך את זה למגבית אוצר הספרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה