זה הבסיס :צור לי תמונה שבה יראה בקטן למטה שני תותים עסיסיים אחד מהם חתוך לשניים במסגרת התמונה יהיה כמין מיץ תותים בגל וכל רקע התמונה יהיה ורוד עדייןאפשר לדעת מה רשמתם כדי ליצור?
אשמח לתמונה של עוגה יפה עם רקע שקוף
וכפית בתוך העוגה
(כאילו מישהו רוצה לאכול)
תודה
ואם אפשר שיהיה כתוב בפנים: נשיקות מהבובה, פורים שמח מאיילה כהן, ועוד אחד אותו דבר רק שיהיה כתוב: נשיקות מהבובה. פורים שמח מתמרי כהן. תודה ענקיתתת!!שלום, אפשר ליצור לי בבקשה מסגרת לתמונה שבצד יש בובת חרסינה? תודה רבה
הכי טוב שהצלחתי מאוד קשה להסביר לו ליצור 12 פתחים מקווה שזה טובצפה בקובץ המצורף 1912326צפה בקובץ המצורף 1912312
צפה בקובץ המצורף 1912313
מה הסגנוו שרצית?יפה אבל לא מה שאני מחפש
יישר כח
מבט גבוהה 12 קריעות זו לצד זו והרבה אנשים, גמלים רתומים לעגלות וצאןמה הסגנוו שרצית?
יש מישהו????לצורך עיצוב מודעה, אשמח מאוד שתעזרו לי,
אני צריכה תמונה של עיצוב בשיער שקשור לרעיון הזה:
פסח בפתח – והפאה? עדיין בחורף?!
חדש! מבצע ניקיון אמיתי
לא רק הבית עובר שדרוג לפסח – גם הפאה שלך!
צביעה • רענון • חידוש מראה מושלם
כי גם הפאה צריכה לצאת מעבדות לחירות!
התמונה לא צריכה להיותל פאה ממש רק הרעיון של שיער, כמו בתמונה משהו אחר...
צפה בקובץ המצורף 1912171
מעולה. בעיקר היה חושב לי הבגדים, זה את הגדרת או הבינה הביאה את הבגדים?מה הכוונה חצי הודי וחצי כושי?
אפשר את התמונה הראשונה של הסבתא על הכיסא גלגלים-אותה הדמות רק עומדת על קורקינט? תודה ממש
מי יכול ליצור לי תמונה של ילד בערך בגיל 3 עם שיער ( לפני חלאקה ) לומד מספר מסורת או משהו כזה .. פליזזזזזזזזזז
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים