שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
פרה
3a7ff28680264940a846b65a8abddb17.jpg
ed0c5b940afd49b0828215fa848599b0.jpg

אפשר לדעת מה רשמתם כדי ליצור?
זה הבסיס :צור לי תמונה שבה יראה בקטן למטה שני תותים עסיסיים אחד מהם חתוך לשניים במסגרת התמונה יהיה כמין מיץ תותים בגל וכל רקע התמונה יהיה ורוד עדיין

אחר כך ביקשתי ממנו שהגל לא יהיה באצמע התמונה אלא רק בצדדים ותוסיף פסים דקים על הרקע הוורוד בצורה מאוזנת לכתיבה

אשמח לתמונה של עוגה יפה עם רקע שקוף
וכפית בתוך העוגה
(כאילו מישהו רוצה לאכול)
תודה

שלום, אפשר ליצור לי בבקשה מסגרת לתמונה שבצד יש בובת חרסינה? תודה רבה

שלום, אפשר ליצור לי מסגרת לתמונה שכל המסגרת זה פריטי תפירה? ובפנים כתוב
לחברתי היקרה!
פורים שמח
ממיכלי התופרת.

תודה רבה!!

שלום, אפשר ליצור לי בבקשה מסגרת לתמונה שבצד יש בובת חרסינה? תודה רבה
ואם אפשר שיהיה כתוב בפנים: נשיקות מהבובה, פורים שמח מאיילה כהן, ועוד אחד אותו דבר רק שיהיה כתוב: נשיקות מהבובה. פורים שמח מתמרי כהן. תודה ענקיתתת!!

לפרוייקט בתלמוד תורה צריך יצירה של "הוי עז כנמר" "וקל כנשר" "ורץ כצבי" "וגיבור כארי"
שיהיה משהו איכותי ברזולוציה גבוהה
יישר כח

לצורך עיצוב מודעה, אשמח מאוד שתעזרו לי,
אני צריכה תמונה של עיצוב בשיער שקשור לרעיון הזה:

פסח בפתח – והפאה? עדיין בחורף?! ✨
🌸 חדש! מבצע ניקיון אמיתי 🌸
לא רק הבית עובר שדרוג לפסח – גם הפאה שלך!
💇‍♀️ צביעה • רענון • חידוש מראה מושלם 💇‍♀️
כי גם הפאה צריכה לצאת מעבדות לחירות! 😆

התמונה לא צריכה להיותל פאה ממש רק הרעיון של שיער, כמו בתמונה משהו אחר...
צפה בקובץ המצורף 1912171
יש מישהו????
אשמח לעזרתכם!!!

אשמח שמישהו יצור לי תמונה כזו- עגלת קניות ריקה לחלוטין, עומדת במרכז סופרמרקט ריק או כמעט ריק. ניתן להוסיף בתמונה אלמנטים קטנים שמסמלים הוצאות כמו חשבונות או מטבעות מפוזרים סביב אם אפשר שיהיה זווית כזו מלמטה כדי שהעגלה תראה גדולה יותר זווית כזו, אם אפשר משהו עם ניגודיות חזקה של כהות ובהירות, המגדל זה הדוגמא לזווית
צילום מסך 2025-03-03 155455.png

אשמח אם מישהו יכול ליצור של ירושלמי עם חסיד ליטאי וספרדי מתחבקים ביחד

מי יכול ליצור לי תמונה של ילד בערך בגיל 3 עם שיער ( לפני חלאקה ) לומד מספר מסורת או משהו כזה .. פליזזזזזזזזזז

אודה לקבל תמונה פורימית
מסיכות, רעשנים, מגילה, משלוחי מנות וכו'

אשמח מאד לעזרה דחופה-
לתחפושת של אמריקאי עיצוב של חולצה (תמונה A4)
הכיתוב : אל תאמרו זמן שווה כסף, תאמרו זמן שווה תורה
צבעים אדום כחול כמו דגל ארה"ב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה