שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
שלום לכולם!

שייך לקבל עיצוב בלנק ססגוני
בתחתית העמוד שיהיו מפוזרים כדורי פלאפל עם זילוף טחינה
ובתחתית במרכז, על הפלאפלים קונוס צ'יפס מלא וגדוש
עם תווית על הקונוס - מקום ריק לכתיבה

תודה מראש לכל האלופים !!
unnamed (2).png

זה מה שיצא

תודה רבה רבה!!

אני צריכה דחוף תמונה של כותל בלי אנשים, ועדיף בלי האבנים הקטנות למעלה
אין מילים
תודה ענקית!!!!!!!!!!!

היי
אני אשמח אם מישהוא יוכל לעשות לי רקע למודעה לניקיון פסח שיהיה מסביב אלמנטים של ניקיון אבל משהוא בוגר לבחור ושיהיה ריק באמצע בשביל שנוסיף את המלל תודה!!

אני צריכה לצורך איזה פרויקט תמונה של אבא ואמא בסגנון חסידי
בתודה מראש

קבצים מצורפים

• בית המקדש.jpg
    בית המקדש.jpg
    KB 154.1 · צפיות: 29
מי מתנדב לערוך ?
@Outerstuff @יופלה אפרסק @כחולת עיניים @נח שוורצברגנדרוביץ
ממש דחוף, תודה
שייך לקבל עיצוב בלנק ססגוני
בתחתית העמוד שיהיו מפוזרים כדורי פלאפל עם זילוף טחינה
ובתחתית במרכז, על הפלאפלים קונוס צ'יפס מלא וגדוש
עם תווית על הקונוס - מקום ריק לכתיבה

תודה מראש לכל האלופים !!

שלום,
האם אפשר בבקשה תמונה של קערת ליל הסדר,
וכן תמונות ל- 4 קושיות.
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה