- הוסף לסימניות
- #10,301
אשמח לתמונה של יהודי ירושלמי צ'למר עם לבוש ירושלמי מסורתי
שמן ומדושן עונג
תודה רבה
שמן ומדושן עונג
תודה רבה
מתאים לציפיות?
מתאים?לכל היוצרים האם מישהו יכול לייצר לי תמונה של יהודי חסידי חרדי מסתכל במשקפת על נוף יפה תודה רבה מעומק הלב
זה מה שהצלחתי להעלות בחכתי (אני חושב שאין כאן משהו מתאים, אבל מי יודע..)אשמח לתמונה של יהודי ירושלמי צ'למר עם לבוש ירושלמי מסורתי
שמן ומדושן עונג
תודה רבה
אשמח לקבל תמונות איכתיות סביב כל הענין של גלות וגאולת מצרים (לקחתי כבר תמונות שהתפרסמו בעבר).
1. עבודת בני ישראל במצרים תחת נוגשי פרעה
2. זריקת ילדים לנילוס - חטיפה מיד האבא (את האמא יחסמו לי בנטפרי).
3. שש ילדים נבלעים בקרקע (עפ"י מדרש)
4. פערה מתרחץ באמבטיה של דם תינוקות.
5. כל תמונה שהיא על פוזות של עשרת המכות
6. קרבן פסח.
7. קריעת ים סוף.
ועוד כל דבר שעולה בראש
תודה רבה
מכל הלב.
לכל היוצרים האם מישהו יכול לייצר לי תמונה של יהודי חסידי חרדי מסתכל במשקפת על נוף יפה תודה רבה מעומק הלב
לאוהבי אתגר אשמח
לחדר ברקע בורדו
קיר ימין - מלא באריזות של בלונים למכירה
קרי שמאל שיהיה קרטוני נייר מהרצפה ועד למעלה
ובמרכז החדר יעמוד קרטון שקוף , שיש בו מכונה צילום גדולה
איך בדיוק?תוכלי לשלוח כקובץ ?
למה בדיוק?טנקיו !
את יכולה לשדרג ?
שלום
אשמח לתמונה של יהודי לומד תורה עם ספר פתוח על גבי שולחן.
ומעליו שמש זורחת
תודה!
שלום
אשמח לתמונה של יהודי לומד תורה עם ספר פתוח על גבי שולחן.
ומעליו שמש זורחת
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים