חסום
אשמח שיעשו לי עטיפה ליומן מחברת
שיש שם תמונה של דולפין משחק עם כדור צבעוני.
זה ממש יעזור לי להשלמת ....
תודה!!!
דרושה הרשאהמוסיקלית עכשיו זה עובד?
ת'אמת?דרושה הרשאה
שלחתי בקשה
למי זה הגיע?
מבקשת שוב.אני מחפשת תמונה שתדמה בית בגרמניה שלפני 100 שנה, מבחינת סגנון הריהוט והכל.
על כורסא יושב אב המשפחה מעניין בספר כל שהוא, ועל יד הפסנתר נער כבן 20 מנגן.
ממש תודה לכל המסייעים.
הילד התלהב מאוד תודה!!
אני שואל שוב? האם תוכלי לפרט? יהודי? גוי? סוג פסנתר? פריטים מסיומים? אם אפשר עם פירוט אוכל לעזור לך בשמחה (בלי נדר)מבקשת שוב.
כתבתי לך, יהודי בתקופת ההשכלה. אז אין לו חזות יהודיתאני שואל שוב? האם תוכלי לפרט? יהודי? גוי? סוג פסנתר? פריטים מסיומים? אם אפשר עם פירוט אוכל לעזור לך בשמחה (בלי נדר)
אני צריכה את אותו ילד חמוד שוכב על הרצפה על הבטן וקורא בספר
שנייה. את רוצה...כתבתי לך, יהודי בתקופת ההשכלה. אז אין לו חזות יהודית
כל שאר הפרטים לא משנה
בערךשנייה. את רוצה...
בית בגרמניה שלפני 100 שנה, מבחינת סגנון הריהוט והכל.
על כורסא יושב אב המשפחה יהודי ללא כיפה אך עם זקן מעיין בספר כל שהוא, ועל יד הפסנתר נער עם קסקט על הראש? בן 20 מנגן. הבנתי נכון?
בערך
לא חוובה זקן.
לא מתמצאת בדיוק בנראות של יהודי בגרמניה בתקופה ההיא.
בטוח יצא מעולהצפה בקובץ המצורף 2043525יצא לי מוששש!
אז רגע אני צריך להבין: תמונה של דולפין חמוד משחק בכדור צבעוני סגנון קומיקס בגדול דף A4 ועליו כתוב בעברית יומן? (איזה צבע הכתב?)הילד התלהב מאוד תודה!!
יש מצב שמוסיפים לזה כיתוב של יומן.
ואשמח מאוד שזה יהיה בגודל של עטיפה של מחברת(A4)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים