שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח שיעשו לי עטיפה ליומן מחברת
שיש שם תמונה של דולפין משחק עם כדור צבעוני.
זה ממש יעזור לי להשלמת ....
תודה!!!
1755528271512.png

דרושה הרשאה
שלחתי בקשה
למי זה הגיע?
ת'אמת?
עכשיו אני רואה שנטפרי פתחו........ב"ה
יש תמונה אחת מאלפתתתתתתת עם דובי ובובות
אפשר שתעשו לי עוד דברים שביקשתי לעיל עם הבובה הזאת??
מקפיצה שוב:
1 לפינת חשבון-להוסיף לה מספרים ברקע
2 הבובה עם אלמנטים של צורות ברקע
3 הבובה עם בועת דיבור
ושוב תודה לכל המסייעים
לפינות הגן שיצאו בעז"ה מדהימים!!!!!

צריכה ציור מתוק של ילד קטן ליטאי יושב על הרצפה עם לב גדול שהוא מחבק ובו דמות של היצר הטוב כיבכול,משהו מואר עם קרניים של אור
וגם עם בלון חשיבה שבו הוא דוחף את היצה"ר...
מקווה שמובן
תודה מראש!

תודה רבה לכל היוצרים עזרתם לי מאוד!
ב"ה הסתדרתי עם התמונה הזאת
ועכשיו עוד בקשה....
אני צריכה את אותו ילד חמוד שוכב על הרצפה על הבטן וקורא בספר

תודה רבה ותזכו למצוות!!

קבצים מצורפים

• 20250811_1519_ילד קורא ספר_remix_01k2ch1dyreyttrfapnn4nxxnt.png
    20250811_1519_ילד קורא ספר_remix_01k2ch1dyreyttrfapnn4nxxnt.png
    2.9 MB · צפיות: 15
אני שואל שוב? האם תוכלי לפרט? יהודי? גוי? סוג פסנתר? פריטים מסיומים? אם אפשר עם פירוט אוכל לעזור לך בשמחה (בלי נדר)
כתבתי לך, יהודי בתקופת ההשכלה. אז אין לו חזות יהודית
כל שאר הפרטים לא משנה

כתבתי לך, יהודי בתקופת ההשכלה. אז אין לו חזות יהודית
כל שאר הפרטים לא משנה
שנייה. את רוצה...
בית בגרמניה (וילה? בית אבן? אר נובו גרמני?) שלפני 100 שנה, מבחינת סגנון הריהוט והכל.
על כורסא יושב אב המשפחה יהודי ללא כיפה אך עם זקן מעיין בספר כל שהוא, ועל יד הפסנתר נער עם קסקט על הראש? בן 20 מנגן. הבנתי נכון?

שנייה. את רוצה...
בית בגרמניה שלפני 100 שנה, מבחינת סגנון הריהוט והכל.
על כורסא יושב אב המשפחה יהודי ללא כיפה אך עם זקן מעיין בספר כל שהוא, ועל יד הפסנתר נער עם קסקט על הראש? בן 20 מנגן. הבנתי נכון?
בערך
לא חוובה זקן.
לא מתמצאת בדיוק בנראות של יהודי בגרמניה בתקופה ההיא.

הילד התלהב מאוד תודה!!
יש מצב שמוסיפים לזה כיתוב של יומן.
ואשמח מאוד שזה יהיה בגודל של עטיפה של מחברת(A4)
אז רגע אני צריך להבין: תמונה של דולפין חמוד משחק בכדור צבעוני סגנון קומיקס בגדול דף A4 ועליו כתוב בעברית יומן? (איזה צבע הכתב?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה