ציפי גולדברג
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #14,001
הגרטל שלו מזכיר משהו של נצרות.
הגרטל שלו מזכיר משהו של נצרות.
נטפרי לא משחרר עדיןאת הכיתוב תוסיפי לבדצפה בקובץ המצורף 2082001
עוזר?תודה גדולה!
זה בדיוק הכיון
יש אפשרות לעשות את אותו רעיון אבל בתלת מימד מאיר יותר?
כמו כזה?
צפה בקובץ המצורף 2082605
אני צריכה מרקם סרוג צמות חמים ורוד
תודה רבה ליוצרים!
נטפרי לא משחרר עדין
תוכלי לשלוח בזיפ?
שלום!
אני צריכה ציור של שני ילדים נראים בערך בני 12 עם חולצה לבנה ומכנסיים שחורות, כיפה שחורה, ללא פאות חסידיות וללא בלורית עומדים/הולכים ומדברים וכל אחד מהם מחזיק בידו ספר סגור
סגנון הציור יהיה כמו זה: (מצאתי את זה בתחילת השרשור)
תודה רבה רבה!!!
צפה בקובץ המצורף 2082306
מישהו יכול? דחוף לי ממש ויעזור לי ממש! נט פרי חוסם לי!
אשמח לשער למחברת ימות הגשמים/חורף לכיתה א'.
תודה מראש
לבקש יפה.מה הכללים לקבל תמונה באשכול הזה?
השארתי מקום לכותרת,אשמח לשער למחברת ימות הגשמים/חורף לכיתה א'.
תודה מראש
אין כללים לאשכול הזה ספציפית,מה הכללים לקבל תמונה באשכול הזה?
אשמח מאד אם יש אפשרות ליצור לי להיום, צריכה לשבת הזואפשר לבקש עיצוב לוגו ליום הולדת לגיל 60 לאבא?
עם המילים- מזל טוב
ו-"שישים ושמחים עד 120"
משהו יפה בצבעי כחול וזהב
אשמח מאד אם יש אפשרות ליצור לי להיום, צריכה לשבת הזו
תודה רבה!!!
?אני רוצה לעשות הדגמה של שלוחות כלומר להוציא פלייר אם תצוגה של טלפון שאוכל לציין על כל מקש להיכן הוא מפנה.
אשמח אם אי מי יכול לעשות לי את התצוגה הזו של הטלפון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים