שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
תודה גדולה!
זה בדיוק הכיון
יש אפשרות לעשות את אותו רעיון אבל בתלת מימד מאיר יותר?
כמו כזה?
צפה בקובץ המצורף 2082605
עוזר?
תזכי למצוות.jpg

נערך לאחרונה ב:
אני צריכה מרקם סרוג צמות חמים ורוד
תודה רבה ליוצרים!

קבצים מצורפים

• 20251021_0036_Diamonds and Pink Skies_simple_compose_01k81rrr83fwdbbfer1v2pve8e.zip
    1.9 MB · צפיות: 22
  • 20251021_0036_Diamonds and Pink Skies_simple_compose_01k81rrr83fwdbbfer1v2pve8e.zip
    1.9 MB · צפיות: 20
אשמח לשער למחברת ימות הגשמים/חורף לכיתה א'.
תודה מראש

שלום!
אני צריכה ציור של שני ילדים נראים בערך בני 12 עם חולצה לבנה ומכנסיים שחורות, כיפה שחורה, ללא פאות חסידיות וללא בלורית עומדים/הולכים ומדברים וכל אחד מהם מחזיק בידו ספר סגור
סגנון הציור יהיה כמו זה: (מצאתי את זה בתחילת השרשור)
תודה רבה רבה!!!
צפה בקובץ המצורף 2082306

מישהו יכול? דחוף לי ממש ויעזור לי ממש! נט פרי חוסם לי!

מה הכללים לקבל תמונה באשכול הזה?

אפשר לבקש עיצוב לוגו ליום הולדת לגיל 60 לאבא?
עם המילים- מזל טוב
ו-"שישים ושמחים עד 120"
משהו יפה בצבעי כחול וזהב

אני רוצה לעשות הדגמה של שלוחות כלומר להוציא פלייר אם תצוגה של טלפון שאוכל לציין על כל מקש להיכן הוא מפנה.
אשמח אם אי מי יכול לעשות לי את התצוגה הזו של הטלפון

אשמח לשער למחברת ימות הגשמים/חורף לכיתה א'.
תודה מראש
השארתי מקום לכותרת,
אם צריך אני אוכל גם לערוך את התמונה/ להוסיף את הטקסט

1761129241272.jpeg

מה הכללים לקבל תמונה באשכול הזה?
אין כללים לאשכול הזה ספציפית,
יש את הכללים של פרוג להעלאת תמונות- לדוג' שאין להעלות בנות מעל גיל 3 וכד'
אני מעלה תמונות כשיש לי כמה דקות פנויות, למי שהבקשה שלו הכי ברורה-עם הכי הרבה פירוט או דוגמאות

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-10-22 132354 (2).zip
    KB 99.1 · צפיות: 21
אשמח לקבל עיצוב של האותיות : S C
עם רקע שמתאים למתכנתת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה