שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח מאוד אם תוכלו ליצור תמונות של אלמנטים לחנוכה :
סופגניה חנוכיה סביבון כד נרות - כל תמונה בנפרד ובסגנון אימוג'י
מודה מאוד

אשמח מאוד אם תוכלו ליצור תמונות של אלמנטים לחנוכה :
סופגניה חנוכיה סביבון כד נרות - כל תמונה בנפרד ובסגנון אימוג'י
מודה מאוד
1733396067719.png
1733394849919.png
1733395986459.png
1733396109345.png
1733394828963.png

אפשר בבקשה לוגו לערב לביבות עם הכיתוב ועל המלחמות שמשלב אלמנטים של חנוכה ?
תודה רבה!!

איך הלוגו אמור להיראות? האם צריך לשים בו לביבות? הבקשה שלך לא ברורה מספיק.
לא חייב לביבות שיהיה אלמנטים של חנוכה - חנוכיה סביבונים וכו' עם עיטורים ובכיתוב "ועל המלחמות"
תודה רבה!!!
אין לי גישה לקאנבה...

אשמח אם אפשר לקבל תמונה של ילד (עדיף ליטאי) לומד על גדות הנהר.
צריך את זה בשביל שילוט על כיתות בחיידר.

אם אפשר שהילד יהיה בצד של התמונה.
כדי שאוכל לרשות בצד איזה כיתה זה

שלום אשמח לתמונה של בחור ישיבה שמתגבר לקום לתפילה אפילו שקשה.....ובחוץ גשום וקר
תודה

האשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
אני רוצה תמונה עם הרבה פריטים נגיד בית עם שולחן ערוך והמולה מסביב אפר בלי אנשים
או בנין רב קומות עם חלונות שרואים דרכם את פנים הבית

שלום האם אפשרי לצלם ילדים לקטלוג בגדים ולשבש את הפנים אבל שיראה תמונה??
ומי מומחה לנושא כמובן בתשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה