זה חסום בנטפרי
אשמח מאוד אם תוכלו ליצור תמונות של אלמנטים לחנוכה :
סופגניה חנוכיה סביבון כד נרות - כל תמונה בנפרד ובסגנון אימוג'י
מודה מאוד
ואווו מהמם,
הייתי שמחה לתמונה הזו- עם הכיתוב "נאה להודות"
תודה רבה רבה!!
אין לי מילים
עזרת לי מאד!!!
צפה בקובץ המצורף 1839442
אפשר בבקשה לוגו לערב לביבות עם הכיתוב ועל המלחמות שמשלב אלמנטים של חנוכה ?
תודה רבה!!
לא חייב לביבות שיהיה אלמנטים של חנוכה - חנוכיה סביבונים וכו' עם עיטורים ובכיתוב "ועל המלחמות"איך הלוגו אמור להיראות? האם צריך לשים בו לביבות? הבקשה שלך לא ברורה מספיק.
אין לי גישה לקאנבה...
אפשר לפנות אלי בפרטיהיי איך אפשר ליצור איתך קשר?
אשמח אם אפשר לקבל תמונה של ילד (עדיף ליטאי) לומד על גדות הנהר.
צריך את זה בשביל שילוט על כיתות בחיידר.
@מזל יהודי וכל מי שיודע אפשר את עזרתכם?לא חייב לביבות. שיהיה אלמנטים של חנוכה - חנוכיה סביבונים וכו' עם עיטורים ובכיתוב "ועל המלחמות"
תודה רבה!!!
אין לי גישה לקאנבה...
@מזל יהודי וכל מי שיודע אפשר את עזרתכם?
לא מצליחה , אבל חושבת שאפשר לשם את הכיתה בצד כמו בדוגמאאם אפשר שהילד יהיה בצד של התמונה.
כדי שאוכל לרשות בצד איזה כיתה זה
שלום לכולם !
אשמח לקבל עיצוב לערב לביבות - פליסמנט , עטיפה לבקבוק וכד'
תודה
@מזל יהודי וכל מי שיודע אפשר את עזרתכם?
שלום אשמח לתמונה של בחור ישיבה שמתגבר לקום לתפילה אפילו שקשה.....ובחוץ גשום וקר
תודה
אני רוצה תמונה עם הרבה פריטים נגיד בית עם שולחן ערוך והמולה מסביב אפר בלי אנשיםהאשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים