שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אם אפשר תמונה של ילדה חרדית צנועה ויפה עם 2 גומות חן ועם 2 צמות ועיניים חומות בהירות לבושה חולצה תכלת מכופתרת וחצאית כחולה כהה עומדת ומתכופפת מעט כדי כאילו להרים משהו... בסגנון הזה: מעלה תמונה.. תודה רבה!צפה בקובץ המצורף 1845205
יש אפשרות? זה קצת דחוף לי... תודה רבה!

אם אפשר את השם Michal מעוצב יפה בגווני הורוד או האדום?

אם אפשר את השם Michal מעוצב יפה בגווני הורוד או האדום?
Leonardo_Phoenix_10_a_stunning_highlydetailed_3D_render_of_the_3.jpg
Leonardo_Phoenix_10_a_stunning_highlydetailed_3D_render_of_the_2.jpg
Leonardo_Phoenix_10_a_stunning_highlydetailed_3D_render_of_the_0.jpg
pR5TQB4KxNPprGyUc2ZE--1--99mq5.jpg

קבצים מצורפים

• c22d5e9f2c974303956709515b1ab457.jpg
    c22d5e9f2c974303956709515b1ab457.jpg
    KB 100.2 · צפיות: 20
  • dc7a80d840344d84ae52ad64d2878c55.jpg
    dc7a80d840344d84ae52ad64d2878c55.jpg
    KB 104.9 · צפיות: 19
  • ndCL6w3e9U7RzzVcEDmG--1--a4n9z.jpg
    ndCL6w3e9U7RzzVcEDmG--1--a4n9z.jpg
    KB 153.4 · צפיות: 22
  • Leonardo_Phoenix_10_A_vibrant_and_dynamic_3D_render_of_a_majes_3.jpg
    Leonardo_Phoenix_10_A_vibrant_and_dynamic_3D_render_of_a_majes_3.jpg
    1 MB · צפיות: 19
  • Leonardo_Phoenix_10_A_vibrant_and_dynamic_3D_render_of_a_majes_2.jpg
    Leonardo_Phoenix_10_A_vibrant_and_dynamic_3D_render_of_a_majes_2.jpg
    KB 954.5 · צפיות: 19
  • Leonardo_Phoenix_10_A_vibrant_and_dynamic_3D_render_of_a_majes_1.jpg
    Leonardo_Phoenix_10_A_vibrant_and_dynamic_3D_render_of_a_majes_1.jpg
    KB 967 · צפיות: 18
  • Leonardo_Phoenix_10_A_vibrant_and_dynamic_3D_render_of_a_majes_0.jpg
    Leonardo_Phoenix_10_A_vibrant_and_dynamic_3D_render_of_a_majes_0.jpg
    KB 976.2 · צפיות: 20
אשמח אם זה יהי' תמונה שרואים את התמונה מזווית צדדית (דהיינו שרואים את כל הספינה) וברורה דהיינו שיראו את כל התותחים ואת כל המפרשים בצורה מדויקת (שהזווית של התמונה תהיה כמו בתמונה המצורפת)
תודה רבה רבה!

ndCL6w3e9U7RzzVcEDmG--1--a4n9z.jpg

שמח אם זה יהי' תמונה שרואים את התמונה מזווית צדדית (דהיינו שרואים את כל הספינה) וברורה דהיינו שיראו את כל התותחים ואת כל המפרשים בצורה מדויקת (שהזווית של התמונה תהיה כמו בתמונה המצורפת)
תודה רבה רבה!
526b8a1eba28492b9af41fee050d7bd4 (1).jpg

יותר טוב?
אני לא מצליחה ישר לגמרי

תודה רבה
אבל אני לא מצליחה לראות את התמונה פה
הכוונה לזה:

שלום לכל היוצרים האם מישהו יכול לייצר לי תמונה של קליניקה טיפולית שזוהר מתוכו ומרחף באוויר תודה רבה

שלום
אשמח אם מישהו יצור לי רקע (בשביל דף סוכר) עם לבבות אדומים או משהו כזה
תודה רבה!

כן, אשמח לעזור (יש פה הרבה אנשים טובים שעשו את זה בעבר רק שעד עכשיו הבקשות היו מפוזרות בין האשכולות השונים והיה צריך לקוות שמי שיוכל ליצור יכנס לאשכול, עכשיו יש אשכול יעודי)
שלום, אשמח לדף רקע בנושא על עול מצוות(אל על) עם הלוגו של אל על, ומטוס.- בגווני הלוגו של אל על כחול לבן ,
תודה רבה!!!

אשמח לקבל דף רקע לכתיבת ברכה לחנוכה לחתן. שיהיה הרבה מקום לכתיבת הברכה. יישר כח

אני צריך שתצרו לי תמונת פרופיל לקבוצת וואטסאפ בשם 'גליציה של מעלה' שתעניק השראה לתכנים של הקבוצה, המבטאים את רוח יהדות פולין האורתודוקסית לפני השואה, באווירה תיירותית וחיבור למקורות .

זה פרטי הקבוצה:
קבוצה ייעודית לבאים לפקוד, לבקר, ולהתעניין בנעשה בין שרידיה של יהדות גאליצי'ע הרוחנית השורשית והמפוארת,
הקבוצה והתכנים בה מותאמים לכל מי שהמושג 'גאליצי'ע' מעורר בו זיקה חזקה של כיסופים לדור דעה שהיה ואיננו,
לתחושה מלאת השראה לכל פינה קדושה שנשארה שם לאחר החורבן.

מה שאני צריך זה פשוט תמונה שתשמש כתמונת פרופיל

נערך לאחרונה ב:
אני צריך שתצרו לי תמונת פרופיל לקבוצת וואטסאפ בשם 'גליציה של מעלה' שתעניק השראה לתכנים של הקבוצה, המבטאים את רוח יהדות פולין האורתודוקסית לפני השואה, באווירה תיירותית וחיבור למקורות .

זה פרטי הקבוצה:
קבוצה ייעודית לבאים לפקוד, לבקר, ולהתעניין בנעשה בין שרידיה של יהדות גאליצי'ע הרוחנית השורשית והמפוארת,
הקבוצה והתכנים בה מותאמים לכל מי שהמושג 'גאליצי'ע' מעורר בו זיקה חזקה של כיסופים לדור דעה שהיה ואיננו,
לתחושה מלאת השראה לכל פינה קדושה שנשארה שם לאחר החורבן.

מה שאני צריך זה פשוט תמונה שתשמש כתמונת פרופיל
כזה?
1734872730559.png

או תמונה מלאה של עיירה?
1734872802755.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה