שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
שלום
אשמח אם מישהו יצור לי רקע (בשביל דף סוכר) עם לבבות אדומים או משהו כזה
תודה רבה!
1734873081495.png
1734873071170.png

שלום וברכה
אשמח מאוד ללוגו לקייטרינג בשם "נחת-Nachas

בסגנון יוקרתי
תודה רבה

1. אשמח מאד לעיצוב המילה: "חנוכהן" (מפגש משפחתי לחנוכה) שיהיה סמל/לוגו לאירוע

2. אשמח לעיצוב סמל/לוגו לסיום מסכת בבא בתרא (חיפשתי כפי שאמרו לי אך לא מצאתי...)

תודה לכל האלופים עם לב רחב

אשמח לקבל דף צביעה בובה ובגדים להלביש אותה בבן ובת (עבודה על מיון בגדים)
תודה מראש

שלום
האם אפשר ליצור מונוגרם לבר מצווה בai?
אני צריכה אותיות ש ז
ועדיף שיהיה משהו שקשור לשלהבות/אור.
מישהו יכול להכווין אותי? או להכין...
תודה רבה.

שלום
האם אפשר ליצור מונוגרם לבר מצווה בai?
אני צריכה אותיות ש ז
ועדיף שיהיה משהו שקשור לשלהבות/אור.
מישהו יכול להכווין אותי? או להכין...
תודה רבה.
מסובך לשלב אותיות בעברית בAI

קבצים מצורפים

• הורדה (24).jpg
    הורדה (24).jpg
    KB 186 · צפיות: 98
שלום!
אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי רקע בסגנון הזה, רק שהרקע יהיה כחול כהה ולא שחור והכוכבים יהיו צבעיוניים ולא רק זהב.
1734895750944.png

אשמח לעזרה מכל המוכשרים כאן.
אני לא מצליחה ליצור דמת חרדית נורמלית בלאונרדו.
אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בתוכנות אחרות?
צריכה ציור של נער בן 11-12 בערך, סגנון חרדי מודרני, שמחזיק ביד כוס מים.
שייראה ציור ולא תמונה.
מצרפת מה שיצרתי וזה לא מספיק לי ...
תודה ענקית!!!!
Leonardo_Phoenix_A_religiouslooking_boy_of_about_10_with_fair_3.jpg

אני צריכה איורים של:
לב, מטריה, בית, חיצים שונים

בסגנון שרבוט עם עט על נייר

תודה מראש לכל העוזרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה