שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
כל כך עזרת לי היו מאוד מרוצים!!!
מבקשים עכשיו תוספת לסדרה :
זזה, רזה, באה, גרה
לא עשיתי בעבר כי לא ידעתי איך , בכל מקרה התוכנה הזאת נחסמה לי ולא הצלחתי להפיק באותה איכות בתוכנות אחרות אולי יש מישהו שכן תוכל לעזור ( בכל מקרה את יכולה לרשום איך לבצע ואני ינסה...)

אשמח מאד לציור של ר' משה שפירא והרב וולבה מתווכחים, חשוב שיראה חי מאד
תודה רבהה!!!!!!!!!!!!

אשמח לרקע יפה לברכה למטפלות במעון לחנוכה
תודה רבה!

הי אני צריכה תמונה של ילד יפה בערך בן 12 רוכב על סוס אבירי ויפה במקום מהמם בטבע. בסגנון אמיתי- כמו תצלום (הבהרה- הילד לא ריך להראות יהודי), אבל התמונה צריכה ליהיות משהו מעורר השראה בטרוף!!!!
תודה

אשמח לרקע יפה לברכה למטפלות במעון לחנוכה
בגודל ריבוע או מלבן?
אם ריבוע יש את זה:
Gemini_Generated_Image_iuxny2iuxny2iuxn.jpg

• תודה
Reactions: mfr
הי אני צריכה תמונה של ילד יפה בערך בן 12 רוכב על סוס אבירי ויפה במקום מהמם בטבע. בסגנון אמיתי- כמו תצלום (הבהרה- הילד לא ריך להראות יהודי), אבל התמונה צריכה ליהיות משהו מעורר השראה בטרוף!!!!
תודה
סגנון כזה עונה על דרישותכם המחמירות ;) ?
Leonardo_Phoenix_10_A_photorealistic_image_of_a_charming_12yea_0.jpg

Leonardo_Phoenix_10_A_12yearold_boy_blond_beautiful_and_cute_w_2.jpg

Leonardo_Phoenix_10_A_stunning_12yearold_boy_with_bright_blond_1.jpg

תודה
יש יהודים יש גויים, העיקר שיש סוס......

קבצים מצורפים

• image (5).jpg
    image (5).jpg
    KB 56.2 · צפיות: 16
  • image (4).jpg
    image (4).jpg
    KB 97.6 · צפיות: 14
  • image (3).jpg
    image (3).jpg
    KB 65 · צפיות: 16
  • image (2).jpg
    image (2).jpg
    KB 62.4 · צפיות: 16
  • image (1).jpg
    image (1).jpg
    KB 77.2 · צפיות: 16
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 81.2 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה