שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
תודה רבה.
אם יש אפשרות לעזור בדבר נוסף, ניסיתי כמה פעמים להסביר לבינה, לצייר אדם בתנוחה בה הוא רוכן על גבי שולחן עד סמוך לשולחן ממש, (כאילו הוא קורא ספר עם אותיות מאוד קטנות), ואף פעם לא הצלחתי. האם יש מה לעשות או שצריך לחכות להתקדמות הטכנולוגיה. (אני לא זקוק לתמונה, אלא להדרכה כיצד להפיק אותה).
תודה מראש.
לבקש מהGPT לכתוב לה פרומפט באנגלית על כך וכך

תודה ענקית!!
יצאו לך עוד דוגמאות?
הייתי רוצה שהילדים יראו אמיתיים, חמודים
הצמות של הילדה מידי בובתיות
ומאחורה רקע לבן
רק אם זורם..
אם לא, לא נורא
תודה בכל אופן!!!
1736845089981.png

אני צריכה תמונה של 3 ילדים (חרדים כמובן, אפילו חסידים) משחקים. ילד אחד נראה בלחץ לנצח, השני נראה פוחד להסיד והשלישי משחק בכיף רואים עליו שהוא נהנה מהמשחק.
בנוסף אשמח גם לעוד 3 תמונות נפרדות:
תמונה 1. אישה/אמא (עדיף חרדית עם מטפחת) אפשר מול ילד/בעל או עסוקה בכל דבר אחר לדוג׳ ניקיון/בישול/אפיה, והיא נראית בלחץ.
2. כנ״ל, נראית פוחדת/חוששת ממשהו.
3. כנ״ל, נראית שמחה ורגועה.
תודה רבה!!

מישהו הצליח ליצור קרמבו באחד מהמחוללים?

אשמח לתמונה של ילדה (צנועה כמובן.) שירו את כל הגוף שלה במגוון הבעת רגשות: שמחה, מתרגשת, כועסת, עצובה, דואגת, מתביישת ומתגעגעת
תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!

מחפשת לצורך קישוט קיר לחשבון - כפולות ילדת בית ספר צנועה עם רקע מתאים
תודה רבה!

אני צריכה תמונה של אסימון או מטבע כלשהו
שיהיה בו שורה או סתם מקום לרשום שם
תודה

מחפשת גם דף בלנק בצבעים שחור זהב
שיהיה מחולק ל-4 חלקים ריבוע/עיגול/משולש...
משהו יפה ובוטיקי

וואווווו תודה
יש מצב ללעשות את המטבע האחרון אבל בכמות בדף?
שיהיה ישר ולא עקום
(אני רוצה כמות כזאת להדפיס לתוכנית...)

אני ממש אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה של אפר המתפזר על כל ארץ מצריים (אני מלמדת על מכת שחין...)
זה ממש דחוף לי ויעזור לי מאוד!
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה