- הוסף לסימניות
- #8,581
ואואו מושלם.
אני מעיזה לבקש עוד..
1. אם יש משו אפילו יותר ציורי.. (מקווה שהובנתי..)
2. אם יש אפשרות רק לילד על כסא גלגלים מנשק ספר תורה (בלי אנשים וכו)
תודה ענקית!!
ואואו מושלם.
אני מעיזה לבקש עוד..
1. אם יש משו אפילו יותר ציורי.. (מקווה שהובנתי..)
2. אם יש אפשרות רק לילד על כסא גלגלים מנשק ספר תורה (בלי אנשים וכו)
תודה ענקית!!
מעריכה מאד
אם אפשר את היצירה עם הרב חובל להשאיר רק הרקע והסיר את הרב חובל?צפה בקובץ המצורף 1868701
אפשר לבקש קצת שיפוצים והוספות?
כיתובים זה כבר עיצובים את יכולה לעשות בקנבה - עשיתי דוגמאאם אפשר את היצירה עם הרב חובל להשאיר רק הרקע והסיר את הרב חובל?
אם אפשר להוסיף כיתוב: רב חובל חוגג יובל.
תודה רבה.
אין מילים. היומולדת בשבת הקרובה. אז מקווה לא להטריד עוד הרבה...כיתובים זה כבר עיצובים את יכולה לעשות בקנבה - עשיתי דוגמא
צפה בקובץ המצורף 1874068צפה בקובץ המצורף 1874067
יש מצב?מי האלופה?
אני צריכה תמונה של 10 כסאות במעגל
על 5 מתוכם יושבות ילדות בתלבושת (הן יכולות להיום שונות, גנגית כושית וכו') ויש להן כובע זהה על הראש
על 5 כסאות יש רק כובע
בנוסף יש ילדה אחת עם כובע זהה כמו של כולן אך היא יושבת על כסא גלגלים
תודה רבה!!!!!
אשמח לתמונה מרגשת של כיבוד הורים
היה פה נראה לי (אבל אני לא מוצאת) תמונות של חיות צוחקות- אני צריכה ארנבת (לא אנימציה, אלא נראית אמיתית!) מתגלגלת מצחוק.
תודה
ואווו
מקפיץאני חייב תמונה של הרב עובדיה יוסף זצ"ל עם הגלימה מסתכל מהשמים לעבר הקבר שלו
ולכתוב
ניתן למסור שמות לתפילה בקבר מרן על ידי אברך תלמיד חכם בפל' 0583212115
שכוייח מראש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים