שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
ואואו מושלם.
אני מעיזה לבקש עוד..
1. אם יש משו אפילו יותר ציורי.. (מקווה שהובנתי..)
2. אם יש אפשרות רק לילד על כסא גלגלים מנשק ספר תורה (בלי אנשים וכו)
תודה ענקית!!
1737266648648.png
1737266659292.png

1737266674608.png

אשמח לתמונה של ערבי כחוש עם כאפייה,
בגדים קרועים,
פצוע במקומות שונים בגוף,
מניף שתי ידיים באויר,
יד ימין (ימין שלו) כל האצבעות קטועות,
יד שמאל נשארו רק שתי אצבעות,
גם בשתי האצבעות השליש העליון קטוע,
ועם חלקי האצבעות שנשארו הוא מסמן תנועת V....

מי האלופה?
אני צריכה תמונה של 10 כסאות במעגל
על 5 מתוכם יושבות ילדות בתלבושת (הן יכולות להיום שונות, גנגית כושית וכו') ויש להן כובע זהה על הראש
על 5 כסאות יש רק כובע
בנוסף יש ילדה אחת עם כובע זהה כמו של כולן אך היא יושבת על כסא גלגלים
תודה רבה!!!!!

מי האלופה?
אני צריכה תמונה של 10 כסאות במעגל
על 5 מתוכם יושבות ילדות בתלבושת (הן יכולות להיום שונות, גנגית כושית וכו') ויש להן כובע זהה על הראש
על 5 כסאות יש רק כובע
בנוסף יש ילדה אחת עם כובע זהה כמו של כולן אך היא יושבת על כסא גלגלים
תודה רבה!!!!!
יש מצב?

אשמח לתמונה מרגשת של כיבוד הורים

אם אפשרי תמונה של כיתה מפעם בה לומדים יהודים וגוייםן יחד- כמה שיותר מהר!
תודה!

מחפשת דף רקע עבור מתנה לכלה. (תכשיט).
תודה

היה פה נראה לי (אבל אני לא מוצאת) תמונות של חיות צוחקות- אני צריכה ארנבת (לא אנימציה, אלא נראית אמיתית!) מתגלגלת מצחוק.
תודה

שלום,
אשמח לתמונות של ילדים חסידיים גיל 6
בנושא אהבת חברים, ויתור, ואהבת לרעך כמוך, שמירת הלשון,
המוןן תודות מראש!

אשמח לקבל כמה תמונות של ילדים חסידיים
זה דחוף מאוד, גם בתשלום, אפשרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה