- הוסף לסימניות
- #8,741
אני עשיתי את זה בתוכנה שהצעת. ומנסה לעשות את הצד השני (לא חייב להיות ביחד, אח"כ אשים את זה בפלייאר )בסגנון הזה?
הצד השני צריך להיות חרדים בערך כמו התמונה שפה אבל השוטרים על סוסים או עם אלות או עם רכב בואש, שיראו את ההבדל
אני עשיתי את זה בתוכנה שהצעת. ומנסה לעשות את הצד השני (לא חייב להיות ביחד, אח"כ אשים את זה בפלייאר )בסגנון הזה?
אם נוכל לדעת באיזה אתר נעשה ומה הפרומפט זה יוכל לקדם מאדדדד!!!!תשלחי לי את התוצאה...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
חסום בנטפריאני עשיתי את זה בתוכנה שהצעת. ומנסה לעשות את הצד השני (לא חייב להיות ביחד, אח"כ אשים את זה בפלייאר )
הצד השני צריך להיות חרדים בערך כמו התמונה שפה אבל השוטרים על סוסים או עם אלות או עם רכב בואש, שיראו את ההבדל
צפה בקובץ המצורף 1882584
זה חינמי, רק צריך לצבור נקודותתודה, עשיתי כמה תמונות (ונסונות) ונחסם, אני מחפשת חינמי, כי אני צריכה את זה ממש חד פעמי לאיזו עבודה
מוזר, היתה שם אישה אחת בהפגנה והדבקתי עליה גברחסום בנטפרי
עדיין חסוםמוזר, היתה שם אישה אחת בהפגנה והדבקתי עליה גבר
מנסה לשים רק את השוטרים ותאר מה יש מסביב
צפה בקובץ המצורף 1882651
2. תמונה של מעון ילדים שאולי האמהות שם עשירות חילוניות ולעומתם החרדיות אין להן מעון
אשמח לתמונה של כספת בצורת בית
עבור חתונת כסף(ת)
תודה!
אפשר מסגרת לברכה עם תמונה של עיצוב פירות למטה
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים