שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
בסגנון הזה?
אני עשיתי את זה בתוכנה שהצעת. ומנסה לעשות את הצד השני (לא חייב להיות ביחד, אח"כ אשים את זה בפלייאר )
הצד השני צריך להיות חרדים בערך כמו התמונה שפה אבל השוטרים על סוסים או עם אלות או עם רכב בואש, שיראו את ההבדל

1737986971520.png

את יכולה לעשות תמונה בשחור לבן של ילדה שבאמצע לאכול ונשכרה שלא ברכה?
תודה

אני עשיתי את זה בתוכנה שהצעת. ומנסה לעשות את הצד השני (לא חייב להיות ביחד, אח"כ אשים את זה בפלייאר )
הצד השני צריך להיות חרדים בערך כמו התמונה שפה אבל השוטרים על סוסים או עם אלות או עם רכב בואש, שיראו את ההבדל

צפה בקובץ המצורף 1882584
חסום בנטפרי
תודה, עשיתי כמה תמונות (ונסונות) ונחסם, אני מחפשת חינמי, כי אני צריכה את זה ממש חד פעמי לאיזו עבודה
זה חינמי, רק צריך לצבור נקודות
ויש גבול לכמה ראשונים שאפשר לעשות בגרסה שבתשלום אבל אם תשנו את ה Model תגלו שיש לכם כנראה עוד אפשרות לעשות יצירות,
ואפילו אם זה נגמר מחר בבוקר תקבלו עוד קרדיטים

נערך לאחרונה ב:
מי יכול/ יכולה לעזור לי דחוף צריכה תמונה באיכות גבוהה של אילן יפהפה עם פירות מתוקים צל נאה ואמת המיים שעוברת תחתיו... את המילים "אילן אילן אוסיף אח"כ בקנבה...

בנוסף עבור תכנית לאנשי הוראה צריכה דחוף:
תמונות מעבודות עם הצומח:

1. שיח בננות גדל על הר וקמל... (כי האקלים לא מתאים)
2. חרישה
3. זריעה
4. נטיעה
5. השקיה
6. השקיה מרובה הגורמת לצמח להתנתק מהאדמה
7. עץ עם פירות יפים באדמה צחיחה
5. הרכבה (ענף עץ אחר בתוך עץ קיים)
6. גיזום ענף שוטה (ענף שיוצא מחוץ לתחום העץ)
7. דילול ענפים
8. דישון
9. ריסוס
10. פרי שמבאיש פרי אחר
12. עץ שמשתלט על השדה ומפריע לעצים אחרים לגדול
13. עץ צעיר שמקל קשור אליו כדי ליישר אותו
14. עץ צעיר ששלשה מקלות קשורים אליו כדי ליישר אותו
15. עץ שהפירות שלו נושרים מוקדם
16. עץ עם פירות מאוד מפותחים
17. עצי פרי הגדלים בצפיפות גדולה
18. עצי פרי בין ערמות של זבל

@אנטוריום אפשר את התמונה השניה, שכל הילדים יהיו בלי כיפות, להוריד את הילד הגדול ואולי מאחורי הדלת אברך עם ילד עם כיפה (אבל בגיל מעון)

אפשר מסגרת לברכה עם תמונה של עיצוב פירות למטה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה