שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
שלום אפשר בבקשה עטיפת שוקולד עם לבבות בצבעים לבן ושחור עם כיתוב:
דברים טובים באים בזוגות!!!
מזל- טוב אחיותיי הכלות!!!!

לצורך מודעות לבחורים בישיבה לגבי הארוחות אני צריך בדחיפות 2 תמונות.
1. תמונה שמחולקת באמצע, צד אחד בר עם מאכלים בשריים וצד שני בר חלבי, רקע שיהיה כהה.
2. תנור גדול תעשייתי וע"י שולחן עבודה עם מגשי פיצות ופשטידות.
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה!

לצורך מודעות לבחורים בישיבה לגבי הארוחות אני צריך בדחיפות 2 תמונות.
1. תמונה שמחולקת באמצע, צד אחד בר עם מאכלים בשריים וצד שני בר חלבי, רקע שיהיה כהה.
2. תנור גדול תעשייתי וע"י שולחן עבודה עם מגשי פיצות ופשטידות.
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה!
1738137901074.jpeg

1738137912113.jpeg

אשמח לתמונה של נמלה קטנה ופחדנית
ושתי נמלים אבא ואמא
תודה!

אני צריך תמונה של גבר חסידי מכובד ועשיר עם זקן שחור ארוך .פאות מאחורי האוזנים .גוזל עגלת בוגבו B5 משומשת מגבר חסידי עני ואביון צעיר עם זקן קטן ופאות מסולסלות
תודה רבה
(סיפור אמיתי שקורה עכשיו ממש ולא נאמר לכם מי העשיר רק נגלה לכם שהוא מנכ"ל של ארגון חסד גדול ומוכר מאוד)

נערך לאחרונה ב:
היי אני חייבת עטיפה לספר מימי הביניים או עתיק לגודל a5

היי.
אני צריך בבקשה תמונה של שני ילדים אחים אחד בגיל 12 ואחד בגיל 8-9 לומדים יחד מספר גדול (סגנון גמרא).
הילדים יהיו חרדים אבל ללא פאות חסידיות או בלורית עם כיפה שחורה ופאות קטנות בצידי הפנים.
הילד הקטן עם חולצה צבעונית (ילדותית) והילד הגדול עם חולצה לבנה.
הילדים יושבים ליד השולחן ולומדים.

וכן אם אפשר את אותם הילדים בתמונת חצי גוף.
תודב רבה על כול העזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה