אסתר זרגרי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #8,841
שבוע טוב,
נשמח מאד לכבוד טו בשבט
לקבל תמונות של ילדות מחזיקות מיני מאכל
בכל הברכות, כל ילדה ברכה אחרת.
יין תפוח עוגה גזר ביצה לחמניה
תודה רבה
תבורכו !
הי
אשמח לקבל תמונה של קצפת של גלידה כפי שיש בתמונה המצורפת ,
תודה
אפשר לקבל שיתוף של ההזמנה לבר מצוה אם עשיתם/קבלתם?וואו התוצאות פשוט מדהימות!!!
יש אפשרות גם להנפשות?
אני רוצה בבקשה הזמנה לבר מצוה בקו יוקרתי ומענין (לא דווקא שחור זהב, שמנת וכו'..)
ואם יש אפשרות להנפשה שכאילו ההזמנה יוצאת ממעטפה או משהו בסגנון ממש יעזור!!!!!
חמוד מאד אבל אני צריכה כל בת בנפרד
מקפיצה.מהמם!!
אני צריכה עוד 2 דוגמאות.
שיהיה לי סה"כ 3 שונים
מאוד יעזור לי לקבל תמונה של:אשמח לקבל תמונה של "שמע בני ..." אמא עם מטפחת מניחה יד על כתף של ילד קטן הם מסתכלים אחד על השני
ציור שחור לבן
סגנון פשוט קוים מינימלים וברורים
תודה
אמא עם מטפחת מניחה יד על כתף של ילד קטן הם מסתכלים אחד על השני
צריך דחוף עבור מבצע בתלמוד תורהאשמח אם אוכל לקבל תמונה של ילד ליטאי חושב (שימת לב)
אם זה רלוונטי להיום / מחר, ממש יעזור לי - זה די דחוף.מקפיצה.
עוד 2 סמלים שמתאימים לסוג של ישיבה / חסידות / קהילה וכד'.
ושיהיה בקובץ PDF שאוכל להוריד אותם חד
אשמח אם אוכל לקבל תמונה של ילד ליטאי חושב (שימת לב)
אני צריך תמונה לקישוט קיר { לרוחב } עם שני ילדות שמחות לבושות תכלת כחול { צנוע} בכדור פורח עם שביל ברקע
משהו שמסמל התקדמות ופריחה אישית.
תודה רבה
אשמח בדחיפות לכמה שיותר דוגמאות לדף רקע של פורים לכתוב ברכה, בסגנון של אלמנטריק/מלכות וקסברגר
לשימוש חופשי
בסגנון הזה
צפה בקובץ המצורף 1888025
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים