שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
הי
אשמח לקבל תמונה של קצפת של גלידה כפי שיש בתמונה המצורפת ,
תודה

קבצים מצורפים

• גלידה.png
    גלידה.png
    KB 21.9 · צפיות: 20
וואו התוצאות פשוט מדהימות!!!
יש אפשרות גם להנפשות?
אני רוצה בבקשה הזמנה לבר מצוה בקו יוקרתי ומענין (לא דווקא שחור זהב, שמנת וכו'..)
ואם יש אפשרות להנפשה שכאילו ההזמנה יוצאת ממעטפה או משהו בסגנון ממש יעזור!!!!!
אפשר לקבל שיתוף של ההזמנה לבר מצוה אם עשיתם/קבלתם?
או אם יש כאן למשהו רקע מתאים להזמנת בר מצוה?
תודה מראש יעזור לנו מאוד!

מהמם!!

אני צריכה עוד 2 דוגמאות.

שיהיה לי סה"כ 3 שונים
מקפיצה.
עוד 2 סמלים שמתאימים לסוג של ישיבה / חסידות / קהילה וכד'.
ושיהיה בקובץ PDF שאוכל להוריד אותם חד

אשמח אם אוכל לקבל תמונה של ילד ליטאי חושב (שימת לב)

אני צריך תמונה של גבר חסידי מכובד ועשיר עם זקן שחור ארוך .פאות מאחורי האוזנים .גוזל עגלת בוגבו B5 משומשת מגבר חסידי עני ואביון צעיר עם זקן קטן ופאות מסולסלות
תודה רבה

אשמח לקבל תמונה של "שמע בני ..." אמא עם מטפחת מניחה יד על כתף של ילד קטן הם מסתכלים אחד על השני
ציור שחור לבן
סגנון פשוט קוים מינימלים וברורים
תודה
מאוד יעזור לי לקבל תמונה של:
אמא עם מטפחת מניחה יד על כתף של ילד קטן הם מסתכלים אחד על השני

מקפיצה.
עוד 2 סמלים שמתאימים לסוג של ישיבה / חסידות / קהילה וכד'.
ושיהיה בקובץ PDF שאוכל להוריד אותם חד
אם זה רלוונטי להיום / מחר, ממש יעזור לי - זה די דחוף.
תודה ענקית!!!
מעריכה כל מאמץ!

פתחתי עצומה לתגבור קו 912 ירושלים-טבריה, ואני רוצה להוסיף תמונה של:
אוטובוס חברת אגד עומד בתחנה, ומסביב מלא אנשים עצבנים, עצובים ,מיואשים, משפחות עם ילדים, עייפים, בוכים. מזוודות עגלות, ובלגן... וכולם נדחפים ומנסים לעלות על האוטובוס...
בקיצור, סיטואציה מוכרת מדי, לצערנו.
ואגב, חתמו על העצומה או העבירו לכל מי שזה עשוי לעניין אותו...
תודה רבה!!!

ניסיתי לבקש באשכול למלמדים ומורות ולא הלך.
אני מנסה את מזלי כאן ואשמח לעזרתכם המהירה.

אשמח לקבל דמות של ילד חסידי קלאסי ללא פוני וכדו'
1. עומד
2. מצייר\ כותב על דף
3. ליד מדפסת
4.ליד ספר תורה העניין הוא שלא הילד מחזיק ספר תורה. או ליד מבוגר שממחזיק או ליד בימה איך שנח לכם. והילד מסתכל על הספר תורה.
כמובן הכל אותה דמות.

אשמח לקבל בהקדם זה ממש דחוף לי!!
תזכו למצוות

צריך את הקובץ הזה עם תמונות של בנים במקום בנות

קבצים מצורפים

• איך שותלים מחשבה חיובית- בנות.pdf
    5.2 MB · צפיות: 27
אני צריך תמונה לקישוט קיר { לרוחב } עם שני ילדות שמחות לבושות תכלת כחול { צנוע} בכדור פורח עם שביל ברקע
משהו שמסמל התקדמות ופריחה אישית.
תודה רבה

אשמח בדחיפות לכמה שיותר דוגמאות לדף רקע של פורים לכתוב ברכה, בסגנון של אלמנטריק/מלכות וקסברגר
לשימוש חופשי
בסגנון הזה
1738523141041.png

נשמח מאד לכבוד טו בשבט
לקבל תמונות של ילדות מחזיקות מיני מאכל
בכל הברכות, כל ילדה ברכה אחרת בנפרד.
יין, תפוח, עוגה, גזר, סוכריה על מקל, לחמניה,
תודה רבה.
תבורכו !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה