שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לתמונה של ילד יושב על כסא או ספסל ולומד - שיהיה ילד חרדי
תודה רבה!

@מזל יהודי תודה גדולה על מה שעשיתם אתמול
רק חלק תמונות חסומות לי, יש אפשרות שתעלו בזיפ?
הכוונה לתמונות הליצנים

@מזל יהודי תודה רבה!! התמונות מאד עזרו לי
יש מצב לתמונה נוספת באותו סגנון, של ליצן עומד הפוך על הידיים? יעזור לי ממש
תזכו למצוות

@מזל יהודי תודה רבה!! התמונות מאד עזרו לי
יש מצב לתמונה נוספת באותו סגנון, של ליצן עומד הפוך על הידיים? יעזור לי ממש
תזכו למצוות
זה מה שיצא
5fa5583390c14a9baa8df61058f9fa71.jpg
c4efd95f73084c0b9aea5ce9445f8e1c.jpg

בבקשה דף צביעה על מצוות עזוב תעזוב
2 יהודים עוזרים אחד לשני להטעין על חמור
תודה רבה

לכל היוצרים האם משיהו יכול לייצר לי תמונה של בחור ואברך חסדי לומדים בחברותא ביחד תודה רבה

אשמח לדף לברכה שלמטה כתוב יפה 60 בצבע זהב והברכה בגווני ורוד עדין עם מקום למלל
תודה רבה!

עבור פרוייקט אבות ובנים שאני מעורב בו, אשמח אם אפשרי למספר עמודי עיצוב יפים עם הלוגו של אבות ובנים, שאני יכול לכתוב בפנים את התורמים של אותו שבוע, וגם מודעות גדולות יותר שאוכל להכניס יותר כיתוב.
בתודה מראש

כמו"כ, עבור פרוייקט שאני מזמין אנשים לתפילת שחרית אצלנו במשרד פעם בחודש עם ספר תורה, אשמח מאוד לקבל מספר עיצובים להזמנה לתפילת שחרית עם תמונות של תפילין ןספר תורה, משהו מעניין, עם מקום לכתוב בפנים את ההזמנה.
בתודה מראש

אשמח מאוד אם מישהו יוכל ליצור לי עבור תחפושת כוס של פופקורן ועליו כתוב באנגלית פופקורן כמו בתמונה שמצורף, ומתחת יהיה כתוב בגדול באנגלית פופקורן שיהיה ניתן להדפסה על שקף או מדבקה שקופה,
שזה אומר רקע שקוף.

קבצים מצורפים

• jhwijwytynry-2 (1).jpg
    jhwijwytynry-2 (1).jpg
    KB 98.7 · צפיות: 16
  • jhwijwytynry-1.jpg
    jhwijwytynry-1.jpg
    KB 180 · צפיות: 14
היי
אני מחפשת מישהי שטובה מאד ב לעשות תמונות ב ai
למשהו פרטי שאני צריכה
אפשרות בתשלום סימלי
אם מישהי יכולה לעזור לי אני אשמח מאד
נא לכתוב למיילR0527601944 שטרודל וכו
תודה

אני מחפשת תמונה של ירושלים שמשתקפת מוך חלון אבנים (למלכות וקסברגר קיים בקטן אני מעוניינת בגדול)
בתודה מראש

לכל היוצרים ערב טוב!
בבקשה אם תוכלו לייצר לי תמונה
של אוצר הספרים
וכן גם היכל ישיבה מלא בחורים חסידים לומדים כמובן עם ליפות בלי כובעים
אני צריך את זה למגבית אוצר הספרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה