שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
הוספתי בונוס ללא תוספת תשלום @Lea Dayan
1739904843220.png

ערב טוב.
אם אפשר
ארון של ספרים של ישיבה
וכן תמונה של ישיבה חסידית לומדים עם חליפות בלי כובעים
תודה תדוה רבה מראש

אשמח לדף ברכה יוקרתי לפורים בצבעי כחול כסף, עם מטבעות כסף.(שיהיה מקום לכתוב את הברכה)
תודה מראש!

נערך לאחרונה ב:
אם אפשר אשמח לעוד משהו,
דף ברכה יוקרתי שמתאים לאייס קפה בשילוב שעון (אייס (עת) לומר תודה)אבל בלי כיתוב.
מקווה שזה לא מסובך והייתי מובנת...
תודה!

אם זה בחינם אשמח שמישהו יעשה לי סוג של לוגו שכתוב שם גולדמן חשבונאות ומיסים שזה יהיה עם את ג באנגלית וחץ כלפי מעלה

תודה ענקית! יצא מקסים!
איך אני מורידה את זה?

מה איתי אנשים טובים
אם זה בחינם אשמח שמישהו יעשה לי סוג של לוגו שכתוב שם גולדמן חשבונאות ומיסים שזה יהיה עם את ג באנגלית וחץ כלפי מעלה

יש מצב ללוגו לקונדטוריה?- ברכיס 0556797482

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
אני צריך תמונה (רקע עבור פרסומת) שרואים את האות "F" על יד דלת בית (מבחוץ שהדלת סגורה) ולאות יש שני ידיים בה היא מחזיקה בקבוקים ואם אפשר להכניס את הציפור הזו אם ייכנס טוב
צפה בקובץ המצורף 1899153
תודה רבה
מקפיץ
אם מישהו יכול

תוכלו לשלוח לי תמונה של ילד יושב על מיטה וקורא קריאת שמע
שיהיה בתמונה 10 עיגולים לשים מדבקות

תודה רבה!

תוכלו לשלוח לי תמונה של ילד יושב על מיטה וקורא קריאת שמע
שיהיה בתמונה 10 עיגולים לשים מדבקות

תודה רבה!

היי
אשמח לתמונה של זריקת התינוקות ליאור במצריים
תודה רבה:)

פנחס ציור עיפרון אפשר בבקשה עבור ישיבה תמונה של סלמון ולחמניות קשר עסיסיות?
מאוד דחוף!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה