יש מישהו???.בבקשה ממש!!!! לקישוט לחיידר אני צריכה:
תמונה של בית המקדש מרשימה וצבעונית
ומעליה כתוב בחצי עיגול: בונים את בית המקדש
(הכיתוב יכול להיות במילוי של לבנים או משהו אחר)
אז בלי הטקסט אני יוסיף תודה רבה !מאוד קשה להוסיף טקסט בבינה. אם כן אולי רק באנגלית.
יש מצב ממש דחוףיש מצב שמשהי עושה לי ספירלה מחולקת לריבועים
משהו בסגנון של התמונה
קצת דחוף (אני צריכה של 30)
צפה בקובץ המצורף 1904254
יש בינות שאפשר לכתוב להם "בית המקדש בירושלים כפי שהיה נראה בתקופת בית שני" או משהו כזה, וזה עובד.גם את בית המקדש הוא לא ממש מכיר, למיטב ניסיוני...
ראיתי שכבר הקדימו אותי, אבל אולי זה גם יעזור.בבקשה ממש!!!! לקישוט לחיידר אני צריכה:
תמונה של בית המקדש מרשימה וצבעונית
ומעליה כתוב בחצי עיגול: בונים את בית המקדש
(הכיתוב יכול להיות במילוי של לבנים או משהו אחר)
תודה רבה!!!!!!!!
אשמח לקבל תמונה של גלידה עם קצפת ומעל הקצפת שתי דובדבנים.
גם צבעוני וגם איור שחור לבן.
תודה רבה
אודה מאוד למי שיוכל להכין לי קובץ (לצביעה) עם קווי מתאר של לונה פארק ובנים בשלל גילאים חסידים ולא רק, מקפצים על המתקנים
אפשר משהו יותר קליל - עם חיוך ועיינים?
אפשר משהו יותר קליל - עם חיוך ועיינים?
יותר ציורי
איור וקטורי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים