שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אפשר רקע פורימי

WhatsApp Image 2025-02-22 at 22.26.28.jpeg

משהו יכול ליצור לי את זה בלי הכיתוב?
תודה רבה

יש מצב שמשהי עושה לי ספירלה מחולקת לריבועים
משהו בסגנון של התמונה
קצת דחוף (אני צריכה של 30)
צילום מסך 2025-02-22 222959.png

בבקשה ממש!!!! לקישוט לחיידר אני צריכה:
תמונה של בית המקדש מרשימה וצבעונית
ומעליה כתוב בחצי עיגול: בונים את בית המקדש
(הכיתוב יכול להיות במילוי של לבנים או משהו אחר)
ראיתי שכבר הקדימו אותי, אבל אולי זה גם יעזור.
ביהמק2.jpg

קבצים מצורפים

• ביהמק.webp
    KB 76.8 · צפיות: 15
אשמח לקבל תמונה של גלידה עם קצפת ומעל הקצפת שתי דובדבנים.
גם צבעוני וגם איור שחור לבן.
תודה רבה

אפשר בבקשה דף רקע לברכה לרולאפ באירושים של תורם?
עם שער וענבים וסגנון חסידי כבד...
תודה!

אודה מאוד למי שיוכל להכין לי קובץ (לצביעה) עם קווי מתאר של לונה פארק ובנים בשלל גילאים חסידים ולא רק, מקפצים על המתקנים
לונה פארק.jpg

ניסיתי את כוחי
הוא לא מבין מהם ילדים חסידיים, או עם פאות מסולסלות, התעלם מבקשתי להניח כיפה לראשם...
הגלגל יצא ענק מידי ולא של 6 קרונות
מי יודע לכוון איפה אני מבקשת ממנו שינויים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה