שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח מאוד אם מישהו יוכל ליצור עבורי תמונה של איש מרוצה ושמח יושב ליד שולחן מטבח, מוקף דפים מחשבון וכו' (יושב על תקציב משפחתי) ודמות (שאמורה להיות אשתו) מסמנת וי בדפים לאות הצלחה , המטרה : לבטא את המשפט: מאחורי כל אדם שחי עם תקציב עומדת אשתו ... אם יש רעיון אחר לבטא את זה - מעולה.
תודה רבה, מעריכה מאוד את החסד שאתם עושים פה!

אשמח לרקע של תמונה (כמו סטודיו) בצבע בז' ושהרצפה ושיהיה בצד תמונות (שיראה אמיתי, לא ציורים) של כמה אבטיחים/ חצאי אבטיח/ משקה אדום עם קש וכו' (הילדים מתחפשים לאבטיח ואני רוצה להוסיף אותם על הרקע)
תודה!! רבה!!

אם אפשר ילד חרדי מטפס רגלית על הר
1740513464202.png

1740514032983.png

נערך לאחרונה ב:
אני צריכה תמונה של בית כנסת בקריאת מגילה, סגנון ליטאי, לפחות רוב האנשים בסגנון הזה או משהו דומה

תודה רבה

stock-photo-a-group-of-jews-with-wigs-and-old-men-are-happy-and-dancing-and-there-is-a-table-i...jpg

@פנחס ציור עיפרון היצירות שלך פשוט יפהפיות!!
מדויקות, מינימליסטיות ויפהפיות.
למדת את זה?
ג"א מצטרף.
בבקשה תגלה לנו מה הסוד...
דבר ראשון תודה על המחמאות :giggle: ,
לא למדתי את זה אני פשוט נכנסתי לכאן לפני כמה חודשים ראיתי את האתגרים המעניינים והחלטתי להצטרף לזה
לאט לאט אני לומד יותר איך להשתפר איך לנסח יותר טוב את הפרומפטים איך לדבר עם כל בינה
גם הפורום הזה מאוד עזר לי הכל פשוט עניין של תרגול

אני צריך רקע לדף ברכה בסגנון קפה נמס של עילית פולי קפה שחור עם אדום
תודה גדולה.

דבר ראשון תודה על המחמאות :giggle: ,
לא למדתי את זה אני פשוט נכנסתי לכאן לפני כמה חודשים ראיתי את האתגרים המעניינים והחלטתי להצטרף לזה
לאט לאט אני לומד יותר איך להשתפר איך לנסח יותר טוב את הפרומפטים איך לדבר עם כל בינה
גם הפורום הזה מאוד עזר לי הכל פשוט עניין של תרגול
עם איזה בינה אתה עובד?

יש מצב לקבל לוגו? AI
אם כן אשמח מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה