שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
e5YZMlMzYK1mMD7ujbUR--1--1ar7h.jpg
YJD07UaUHGptCLv4CLYY--1--64f77.jpg

אם אפשר רעיון כזה -
מרפסת מפוצצת עם עדניות מלא סוגים של ירקות ופירות ואנשים חרדים ברקע

האם יש מצב לרקע עבור כרזה "אם לסבתא היו גלגלים.."
אני רוצה שיראו : רקע יפה +בצד קורקינט וציור של סבתא צנועה ואז אוכל לכתוב את המלל באמצע..
תודה רבה
ממש דחוף לי
אין מילים!

האם יש מצב לרקע עבור כרזה "אם לסבתא היו גלגלים.."
אני רוצה שיראו : רקע יפה +בצד קורקינט וציור של סבתא צנועה ואז אוכל לכתוב את המלל באמצע..
תודה רבה
ממש דחוף לי
אין מילים!
באם יצליח לכם עד מחר בבוקר אשמח מאד! תודה מראש

אשמח לרקע פורימי

משהו יכול בבקשה לצור לי כרטיס ברכה עם מסגרת של זיתים?
תודה

אודה למי שיכולה לעשות לי דף ברכה בצבעי שחור זהב
עם משקל מזון (בצבעים הנ"ל) בצד

אפשר הפסוק ודר זאב עם כבש וכו' כל נושא בפני עצמו

(1) ספר ישעיה פרק יא
וגר זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ ועגל וכפיר ומריא יחדו ונער קטן נהג בם:
(ז) ופרה ודב תרעינה יחדו ירבצו ילדיהן ואריה כבקר יאכל תבן:
(ח) ושעשע יונק על חר פתן ועל מאורת צפעוני גמול ידו הדה:
(ט) לא ירעו ולא ישחיתו בכל הר קדשי כי מלאה הארץ דעה את יי כמים לים מכסים:

And there was righteousness in the region of his loins and faith in the region of his loins:#
And a wolf lived with a lamb, and a tiger with a goat, and a calf, and a heathen, and soared together, and a little boy led them:#
And a cow and a bear will graze together, their children will lie down, and a lion like cattle will eat straw:#
And Shasha Yomunk on Har Patan and on the lair of vipers, the reward of his hand:#
They shall not graze nor destroy all my holy mountain, for the earth is full of the sight of Jehovah as the waters cover the sea

אשמח לתמונה של:
יהודי עבדקן בודק עם זכוכית מגדלת את מסכת גיטין (עדיף שהגמרא תהיה מהוהה ועתיקה)
[כמו התמונות המפורסמות של יהודים בודקים את האתרוג.]
והוא ממלמל: הדר שבאדר...
(הטעות מכוונת...)
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה