תודה ענקית. יש מצב כזה אך שהסבתא עם חצאית ארוכה.
בהתחלה הביא משהו מעורבבמעולה. בעיקר היה חושב לי הבגדים, זה את הגדרת או הבינה הביאה את הבגדים?
מקפיצה,אשמח מאד לעזרה דחופה-
לתחפושת של אמריקאי עיצוב של חולצה (תמונה A4)
הכיתוב : אל תאמרו זמן שווה כסף, תאמרו זמן שווה תורה
צבעים אדום כחול כמו דגל ארה"ב
הפכתי לה אתזה לחצאית, טוב?תודה ענקית. יש מצב כזה אך שהסבתא עם חצאית ארוכה.
אני אשמח אם יש מישהי פה שתוכל להכין לי פתק לברכה לפורים
שמתאים לתחפושת ציירת
וגם אם יש עיצוב לחולצה לציירת בסגנון תינוקי
תודה
אני אשמח אם יש מישהי פה שתוכל להכין לי פתק לברכה לפורים
שמתאים לתחפושת ציירת
וגם אם יש עיצוב לחולצה לציירת בסגנון תינוקי
תודה
מחפשת רקע/מסגרת של נרות שבת, עבור ברכה לכלה שמצורפת לפמוטים.
אשמח לתמונה שאוכל להדפיס על חולצה לתחפושת משלוחן פיצה. צד קדמי - תמונה של פיצה צד אחורי גם תמונה כלשהיא של פיצה עם הכיתוב "משלוח חם בדרך!"
מה הכוונה צבעוני המסגרת?יש גם צבעוני?
הרקע והמסגרת. תודה!!!מה הכוונה צבעוני המסגרת?
יש גם צבעוני?
הרקע והמסגרת. תודה!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים